Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Most miért kell izélni? Nem elég, hogy írok egy hülyeséget, még idézgetnek is?

:) félreértesz! Nem azon röhögök, hogy leírtad, hanem azon, amit írtál. Magán az ötleten h Windut előásni hogy Luke ne érezze magát egyedül...

Hozzászólás ideje:

Csak a félreértések elkerülése végett szeretném megjegyezni, hogy a kínlódást a törölt jelenetekre értettem. A filmmel nincs problémám, csak egy kicsit kiakasztott, hogy eddig egy csomó dolgot nem vettem észre. Sok érdekes dolgot olvastam tőletek, és sajnálom, hogy az elemzéses topicban nem tudtam részt venni azt elejétől. De ez már csak így van.

Hozzászólás ideje:
Csak a félreértések elkerülése végett szeretném megjegyezni, hogy a kínlódást a törölt jelenetekre értettem. A filmmel nincs problémám, csak egy kicsit kiakasztott, hogy eddig egy csomó dolgot nem vettem észre. Sok érdekes dolgot olvastam tőletek, és sajnálom, hogy az elemzéses topicban nem tudtam részt venni azt elejétől. De ez már csak így van.

OFF

Ne búslakodj. Majd az EPIV-V-VI részek elemzésében elejétől kezdve részt vehetsz. :)

ON

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Narnia végén van egy-két olyan gázos effekt, hogy a készitők magukba szálltak és kiadnak hamarosan egy új DVD változatot, amin már javitják az otrombább trükköket (ez hivatalos).

Épp ezért, ha a régi Narnia kiadást dijazták érthetetlen, ha meg a még készülőben lévőt, akkor pláne, hisz honnan tudják milyen lesz az eredmény.

• 2 héttel később...
  • 1 évvel később...
  • 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Egy, az extra lemezen. Több mint egy órás film arról hogy milyen jól érezte magát mindenki, miközben a "láva fröccsen a fémre és az a két főszereplővel együtt belepottyan a lávába és tovaúszik" jelenetet készítették.

Hozzászólás ideje:

Hivatalosan az a kisfilm célja, hogy bemutassa, a film egyetlen percének (de mondjuk nem akármilyen percének) összerakása hány ember, hány terület összehangolt munkáját igényelte. Persze mindenki azt nyilatkozta, hogy milyen marha jól érezte magát közben, de mi mást mondhatnának egy DVD-re felkerülő extrában? :)

Hozzászólás ideje:
Hivatalosan az a kisfilm célja, hogy bemutassa, a film egyetlen percének (de mondjuk nem akármilyen percének) összerakása hány ember, hány terület összehangolt munkáját igényelte. Persze mindenki azt nyilatkozta, hogy milyen marha jól érezte magát közben, de mi mást mondhatnának egy DVD-re felkerülő extrában? :D

Én el is hiszem nekik. Én is marha jól szórakoztam volna egy SW film forgatásán. :)

Hozzászólás ideje:

Nem is ezért írtam, mert ezt kérdőjelezem meg, hanem mert ha nem így lett volna, akkor nem hiszem, hogy ott lett volna az extrák között. :)

Hozzászólás ideje:
No, végre eljutottam adig hogy megnéztem a Within a minute-t :) elkapkodtam ugye?
Hát nem mondanám tekintve hogy már milyen régen odaadtam neked azt a CD-t amire ennek és a "Films Are Not Released, They Escape" avi verzióját kiírtam. Arról vagy az extra DVD-ről nézted?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.