Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Azért jobb kétszer, mint egyszer se. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Priest! Tudsz valami infót arról, lesz-e filmbe visszarakott jelenet a DVD-n? Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Priest! Tudsz valami infót arról, lesz-e filmbe visszarakott jelenet a DVD-n? Apróságok szinte 100% ill. jelenetek bővítése is. De hogy a képeken láthatóak közül mi lesz visszatéve azt nem tudom. Ha én lenneék Lucas akkor mind benne lenne, de az öreg eléggé mást gondol és tesz mint mindenki más. P.S.: nyugodtan visszatehetnék mindet, mert a film annyira gyors, hogy egy kis lassítás egyáltalán nem okozna kárt, sőt egyes dolgokat érthetőbbé is tehetnének. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Köszi! Én már az apróságoknak is örülnék. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Köszi! Én már az apróságoknak is örülnék. Ki nem? Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Priest! Tudsz valami infót arról, lesz-e filmbe visszarakott jelenet a DVD-n? Apróságok szinte 100% ill. jelenetek bővítése is. De hogy a képeken láthatóak közül mi lesz visszatéve azt nem tudom. Ha én lenneék Lucas akkor mind benne lenne, de az öreg eléggé mást gondol és tesz mint mindenki más. P.S.: nyugodtan visszatehetnék mindet, mert a film annyira gyors, hogy egy kis lassítás egyáltalán nem okozna kárt, sőt egyes dolgokat érthetőbbé is tehetnének. Milyen apróságok? Jövök a vesszőparipámmal: a Yoda vs. Palpi tele van apró hibákkal, főleg a kardozásuk legeleje, ezen nem javítanak? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Most már biztos a szinkron: Cikk Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Az oroszszinkron is rajta lesz. Eufórikus élményben lesz részünk... Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Most már biztos a szinkron: Cikk Én örülök ennek, bár kissé furcsállom a dolgot, biztosra vettem, hogy ha lesz is szinkron csak esetleg a SAGA kiadáson. Mindegy, örülök. :41: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Most már biztos a szinkron: Cikk És azt is írja hogy 12 kimaradt jelenet lesz rajta. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Most már biztos a szinkron: Cikk És azt is írja hogy 12 kimaradt jelenet lesz rajta. Eddig csak 6-ról tudtunk.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. A 12 kimaradt jelenetet én is furcsálltam. Részemről lemaradhatott volna a szinkron, ha lenne magyar felirata az extráknak Angol felirattal nehezebb lesz, de hát ez van. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. A 12 kimaradt jelenetet én is furcsálltam. Részemről lemaradhatott volna a szinkron, ha lenne magyar felirata az extráknak Angol felirattal nehezebb lesz, de hát ez van. Ott aztmondta DVDExtra a fórumon hogy csak angol felirat lesz az extralemezen.Nemértem miért nem tudják rátenni.Nem foglal sok helyet a lemezen.ha lusták lefordítani küldjék el nekem, és 1-2 óra alatt lefordítom. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. ...ha lusták lefordítani küldjék el nekem, és 1-2 óra alatt lefordítom. Bezzeg a Holiday Special forgatókönyvét, azt nem fordítod le. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hát van szinkron. Én azért egy kicsit furcsállom, hogy egy hónapig csúszik emiatt. Nyugaton van rajta német és francia is. Mi kapunk magyart és oroszt. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne átültetni, hisz a mozira már bekeverték egyszer. Azt csak le kell porolni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. No egye fene, de ezzel elérték, hogy tényleg újra meg kelljen vennem mind a hat részt majd a SAGA kiadással... Mindegy, egye franyó, bár fura lesz, hogy csak az ep3-on lesz szinkron, ráadásul szerintem ennek a legrosszabb. De mindegy, innentől kezdve a köv megjelenésben talán már a többi is szinkront kap (de jó, az ep4-5-6 megkaphatja a 4-et ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Visszaszívtam mindent amit írtam tegnap (egyébként Andí Vajnát akartam említeni Joe-t )! Nekem ugyan nem nagyon kell a szinkron, de ez egy pozitív lépés, és csak jó sülhet ki belőle. A legfőbb célközönség pedig egyenesen igényli a cucot. Bravo! :41: Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Visszaszívtam mindent amit írtam tegnap (egyébként Andí Vajnát akartam említeni Joe-t )! Nekem ugyan nem nagyon kell a szinkron, de ez egy pozitív lépés, és csak jó sülhet ki belőle. A legfőbb célközönség pedig egyenesen igényli a cucot. Bravo! :41: Shaah ti jatszik, inkabb latszik a filmben!!!Hologrammként a tanacs ulésén amikor Yoda jelentkezik be Kasshykrol....Érdekes, érdekes....Ha mar egyzser megolte Grivi, mit keres a tanács ülésén??))ez csak poén.. De itt a kép : http://img398.imageshack.us/my.php?image=shaak7ql.jpg Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Mert szerintem végül a második halála lett aktuális, vagyis mikor Anakin döfi le meditációja alatt a templomban. Vagyis én láttam ilyen blue screenes képeket anno. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Összességében örülök, hogy raknak rá szinkront. Nem valoszinű, hogy sűrűn fogom nézni, de legalább belehallgathatok, hogy milyen (eddig még nem láttam szinkronnal). Másrészről viszont ez némileg csökkentheti a kalóz-DVD-k számát ami pozitiv dolog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Poén lenne, ha ezt a halált visszatennék a filmbe. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Poén lenne, ha ezt a halált visszatennék a filmbe. Bár értelmetlen halál, de van rá esély hogy visszateszik.Mert a kimaradt jelenetekbe nem teszik be, akkor talán...beleteszik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Ez egy alternativ jelenet... ehelyett forgatták le a liftes részeket. Szerintem nem fogják vissza tenni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Obi nem olvastál lejjebb? Ha ezt visszatennék, akkor hatalmas bakit követnének el, mert Shaak Ti még feltűnik a Jedi tanácsban... Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Nekem egyetlen nagy bajom van a szinkronnal kapcsolatban! Szóval, szerintem a szinkron szövege néhol igencsak gázra sikeredett! Pölö amikor Grivi mondja Obi-Wannak hogy "Fajankó" vagy mi a fene! Szóval engem ezek nagyon idegesítenek, és eddig reménykedtem benne hogy átírják a szöveget, de szerintem erre mostmár semmi esély szóval fogcsikorgatva fogom végignézni Dec. 1-jén a DVD-t! :wink: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Nekem egyetlen nagy bajom van a szinkronnal kapcsolatban! Szóval, szerintem a szinkron szövege néhol igencsak gázra sikeredett! Pölö amikor Grivi mondja Obi-Wannak hogy "Fajankó" vagy mi a fene! Szóval engem ezek nagyon idegesítenek, és eddig reménykedtem benne hogy átírják a szöveget, de szerintem erre mostmár semmi esély szóval fogcsikorgatva fogom végignézni Dec. 1-jén a DVD-t! :wink: Az eredeti hang is rajta lesz, és a magyar felirat is. :wink: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Obi nem olvastál lejebb? Ha ezt visszatennék, akkor hatalmas bakit követnének el, mert Shaak Ti még feltűnik a Jedi tanácsban... Én nemm az Invisible Hand-es halálra gondoltam, hanem a Anakinesre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. fogcsikorgatva fogom végignézni Én meg angolul. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Én nemm az Invisible Hand-es halálra gondoltam, hanem a Anakinesre. Az valószínűleg rajta se lesz. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Egye fene, a szinkron nekem megéri ezt a plusz egy hónap várakozást. Az előzmények közül ennek a szinkronja tetszik a leginkább (meg az EP1), és jó, hogy rákerül a korongra. Így is angolul fogom nézni a legtöbbet, de azért legyen rajta. Szerintem ezt a DVD-t minden magyar rajongónak érdemes megvennie: tökéletes kép és hang, magyar szinkron, DVD-hez (pláne SW-hoz) képest alacsony ár... és még orosz szinkron is van rajta. Apropó, nem tudja valaki, hogy van oroszul, hogy "Igen, mester."? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.