MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Nem vetetik meg, egyéni döntés, hogy valaki megveszi-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ory-Wan Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Most miért kell izélni? Nem elég, hogy írok egy hülyeséget, még idézgetnek is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Most miért kell izélni? Nem elég, hogy írok egy hülyeséget, még idézgetnek is? félreértesz! Nem azon röhögök, hogy leírtad, hanem azon, amit írtál. Magán az ötleten h Windut előásni hogy Luke ne érezze magát egyedül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ory-Wan Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Csak a félreértések elkerülése végett szeretném megjegyezni, hogy a kínlódást a törölt jelenetekre értettem. A filmmel nincs problémám, csak egy kicsit kiakasztott, hogy eddig egy csomó dolgot nem vettem észre. Sok érdekes dolgot olvastam tőletek, és sajnálom, hogy az elemzéses topicban nem tudtam részt venni azt elejétől. De ez már csak így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ory-Wan Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Windut előásni hogy Luke ne érezze magát egyedül... Ja, az tényleg kész röhej. Ez még jobban ki fog akasztani, nem tudom, hogy ismered-e. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...s.search&t=wars Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Csak a félreértések elkerülése végett szeretném megjegyezni, hogy a kínlódást a törölt jelenetekre értettem. A filmmel nincs problémám, csak egy kicsit kiakasztott, hogy eddig egy csomó dolgot nem vettem észre. Sok érdekes dolgot olvastam tőletek, és sajnálom, hogy az elemzéses topicban nem tudtam részt venni azt elejétől. De ez már csak így van. OFF Ne búslakodj. Majd az EPIV-V-VI részek elemzésében elejétől kezdve részt vehetsz. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Most olvastam az sw.hu-n, hogy a DVD kiadás újabb két díjat söpört be. Az Entertainment Media Expo díjkiosztóján övé lett a a vizuális effektusok, illetve a hanghatások kategóriának pálmája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Gratula Mindig öröm ilyesmiket olvasni. De azt mégsem tudom megérteni, hogy a vizuális efekt díj megosztva a Narniával?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Én sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Grat RotS Narnia fúj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Narnia?Az meg mi.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Háááát a Narnia vizuális effektjei szépek, meg jók, csak valahogy fura az egyensúly a filmmel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. A Narnia végén van egy-két olyan gázos effekt, hogy a készitők magukba szálltak és kiadnak hamarosan egy új DVD változatot, amin már javitják az otrombább trükköket (ez hivatalos). Épp ezért, ha a régi Narnia kiadást dijazták érthetetlen, ha meg a még készülőben lévőt, akkor pláne, hisz honnan tudják milyen lesz az eredmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Híííííí.....jaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Kinek melyik a kedvenc spotja? Nekem egyértelműen az 'Epic Tragedy'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Nekem is nagyon tetszik, de emelett a nyitócsata kezdeti filmkockái. Ja és még a kettős naplemente a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Nekem is nagyon tetszik, de emelett a nyitócsata kezdeti filmkockái. Ja és még a kettős naplemente a végén. Azokra a spotokra gondoltam oldie, amik a bónusz DVD-n vannak, spot címszó alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Upsz . Kevertem a chapter fogalmával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Nekem a "Brothers". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hűűűhaaaa... nehéz lenne választani. Azt hiszem a Tragedy 1-2 fogott meg leginkább, de az Unleashed és a protect is nagyon hangulatosak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. No, végre eljutottam adig hogy megnéztem a Within a minute-t elkapkodtam ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. No, végre eljutottam adig hogy megnéztem a Within a minute-t elkapkodtam ugye? Ráértél volna még... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Ez egy extra a lemezen? Nem viszem túlzásba őket, mert úgysem értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Egy, az extra lemezen. Több mint egy órás film arról hogy milyen jól érezte magát mindenki, miközben a "láva fröccsen a fémre és az a két főszereplővel együtt belepottyan a lávába és tovaúszik" jelenetet készítették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hivatalosan az a kisfilm célja, hogy bemutassa, a film egyetlen percének (de mondjuk nem akármilyen percének) összerakása hány ember, hány terület összehangolt munkáját igényelte. Persze mindenki azt nyilatkozta, hogy milyen marha jól érezte magát közben, de mi mást mondhatnának egy DVD-re felkerülő extrában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hivatalosan az a kisfilm célja, hogy bemutassa, a film egyetlen percének (de mondjuk nem akármilyen percének) összerakása hány ember, hány terület összehangolt munkáját igényelte. Persze mindenki azt nyilatkozta, hogy milyen marha jól érezte magát közben, de mi mást mondhatnának egy DVD-re felkerülő extrában? Én el is hiszem nekik. Én is marha jól szórakoztam volna egy SW film forgatásán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Nem is ezért írtam, mert ezt kérdőjelezem meg, hanem mert ha nem így lett volna, akkor nem hiszem, hogy ott lett volna az extrák között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Attól még szépen lerója mindenki a kötelező tiszteletköröket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. No, végre eljutottam adig hogy megnéztem a Within a minute-t elkapkodtam ugye?Hát nem mondanám tekintve hogy már milyen régen odaadtam neked azt a CD-t amire ennek és a "Films Are Not Released, They Escape" avi verzióját kiírtam. Arról vagy az extra DVD-ről nézted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.