Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Azt már fejen állva is kibírjuk. Aztán jöhet, amire '99 óta készülök. Egy nap alatt a hat rész  :P

Énis már rávagyok rajtolva.Ezen a héten érkezik meg az EpI-II DVD extrákkal(sajnos másoltan :P ).Így már megnézhetném sorba a filmeket, de inkább már megadom a módját, és megvárom a menüs, tökéletes képminőségű filmet. :shock:

Hozzászólás ideje:
Azt már fejen állva is kibírjuk. Aztán jöhet, amire '99 óta készülök. Egy nap alatt a hat rész  :P

Gondolj bele.Kb összesen 13 óra, plusz a filmek közti szünet-kajaszünet-stb..Kijön 15 óra.Utána meg egyenként kivesézni újra az extra lemezek...hmmm...SW NAP!!!!Délelött 10kor elkezded nézni a filmeket, és extralemezekkel együtt éjszaka 5kor befejezed. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Részemről az Extrákat kihagyom, azokra nem bírnák beáldozni egy napot. Enni meg tudok közben, hál istennek itthon úgy van elrendezve a lakás, hogy az étkezőből tökéletesen rálátok a tv-re... az egyetlen ami még gondot okozhat a rokonság, mert hogy nem fogják szó nélkül bírni, az biztos (pláne nem azon a hangerőn ahol hallgatni szeretem). Valahova el kéne paterolni őket :P

Hozzászólás ideje:
Részemről az Extrákat kihagyom, azokra nem bírnák beáldozni egy napot. Enni meg tudok közben, hál istennek itthon úgy van elrendezve a lakás, hogy az étkezőből tökéletesen rálátok a tv-re... az egyetlen ami még gondot okozhat a rokonság, mert hogy nem fogják szó nélkül bírni, az biztos (pláne nem azon a hangerőn ahol hallgatni szeretem). Valahova el kéne paterolni őket :P

Szombaton délelött elkezded, és vasárnap reggel befejezed!Tuti kikapcsolódás...Én tuti hogy megcsinálom!Már alig várom!SW 24 órán át!Yeeah!

Hozzászólás ideje:

Én is végig fogom nézni mind a hatot egymás után. Nekem még a családra sem kell annyira gondolnom, mert a házimozi az enyém a saját szobámban. Csak a hangerővel lesznek problémák :lol:

Hozzászólás ideje:

A legtutib az lenn, ha egyszer mi rajongók néznénk végig egyhuamban a 6 részt, pl. egy kibérelt moziteremben, kb. 13 óra kőkemény star wars, felejthetelen lenne...

Hozzászólás ideje:
Nem lenne ahhoz muszáj moziterem. Elég lenne valaki, akinek jó nagy TV-je van, és nagy lakása. :lol:

Azért pl. én házimozinál alább nem adnám, de egy állati nagy tv is megtenné akár, közben pizzát rendelni hmm....

Hozzászólás ideje:
Nem lenne ahhoz muszáj moziterem. Elég lenne valaki, akinek jó nagy TV-je van, és nagy lakása. :lol:

És a hűtője tele van sörrel.

Hozzászólás ideje:

Film nézés közben még soha nem ittam alkoholosat :D

Szerintem is az lenne az igazi, ha a 6 filmet egyben meg lehetne nézni moziban. Mivel régi trilógiát nem láttam moziban, így azért duplán is jó lenne. Azt hiszem, marad a házimozi (72 cm-s tvm van hozzá) jobb híján :lol: Sör nélkül :P

Hozzászólás ideje:
Most már biztos, hogy az egyik kivágott jelenet, ami felkerül a DVD-re, az amikor Windu, Obi-Wan és Yoda a meditáló-szobában beszélgetnek a jövőről és a Sötét oldalról.

Én is most láttam a Hyperspacen a képeket! Arról nem szól a fáma, hogy a filmbe visszarakják-e. :lol:

Hozzászólás ideje:
Hát nekem az jött le, hogy a 'kivágott jelenetek' szekcióban marad. Pedig örülnék ha visszakerülne  :lol:

Jaja! Jól mutatnak hárman együtt. :D De gondolom ezt a jelenetet ellensúlyozza a filmben az a rész, amikor Yoda, Obi és Mace a gunshipben beszélgetnek.

Hozzászólás ideje:

Hol?Betudjátok ide szúrni a képeket, mert nekem tegnap járt le a free trial, és még nem regeltem újra.

Hozzászólás ideje:

Übermegagiga képek!!!

Nincs több?

Ez a jelenet pontosan mikor történik? (azt mondjuk sejtem, hiogy nem ez lesz a film zárójelenete :lol: )

A filmbe kerül vissza, vagy csak extra lesz?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.