Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Én örülök, hogy rajta lesznek. Jobb így, mint a gépemen szar minőségben nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Hát azért nem így van ez. Bisztos van VHS kiadásod nem?Azokon mindíg van valami plusz Werk,interjú,kimaratt jelenet,Stb... Aha van, de semmi reklámot nem csapnak köré. Végülis minek, mikor a bevétel jelentős része a DVD-ből jön. Majd ha kijön a nagy TV reklám, akkor -gondolom- ahogy eddig is, majd a végén megjegyzik, hogy " ja és jön a VHS is". Egyébként én is örülök, hogy rárakják a 15 werket a DVD-re... a gépemen nem is szivesen nézem. És lesz egész-estés werkfilm is a beharangozó szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Egyébként már csak azért a fantasztikus menüért is megéri megnézni az extra lemezt.Nekem legalábbis nagyon bejöttek az extralemez menüi. :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. És lesz egész-estés werkfilm is a beharangozó szerint. Biztos jó lesz, bár én inkább ezt a kiválasztott kisfilmet várom nagyon. Érdekesnek ígérkezik az is. :39: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. És lesz egész-estés werkfilm is a beharangozó szerint. Biztos jó lesz, bár én inkább ezt a kiválasztott kisfilmet várom nagyon. Érdekesnek ígérkezik az is. :39: Hogyha a DVD megjelenés elött kiszivárognak az anyagok, 1000% hogy nem nézem meg.Ez maradjon meglepetés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Szerintetek most is megszívatják a jó népet, hogy nem raknak az extrara feliratot?Nem mindenki érti olyan jól az angolt, hogy egy mondott szöveget megértsen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. 90 %-ék, hogy nem lesz rajta felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Angol felirat eddig mindig volt rajta. Elő a szótár, más megoldás nincs. Magyar szerintem sem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Angol felirat eddig mindig volt rajta. Most is lesz, tuti. Nekem az is nagy segítség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Az jó, hogy van alatta angol felirat, így könnyebb megérteni.Szótár nem kell elég sok szót tudok fejből, a nyelvtannal sincs gond csak a megértés, főleg ha hadarnak az nehéz számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Én egy lemeznél a képet és a hangot tartom a legfontosabbnak. Egy ilyen kaliberű film számomra már ezek nélkül szinte élvezhetetlen. Redőnyök le, házimozi be, hangerőt csak annyira, hogy az ablakok ne törjenek ki. Az sw lemezekkel ezek eddig a helyükön voltak, (különösen a DD 5.1 EX 8) ) de a magyar szinkron lespórolását nem tartom fernek. Az ep3 lemezen sem lesz szerintem, de lehet, hogy a 6 részes díszdobozosra megkönyörülnek rajtunk. (bár nem hiszem ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hát szerintem, előbb-utóbb lépniük kell, már csak a konkurencia miatt is. Vagy ha nem, akkor rohadt szemét bagázs az egész társulat. Mert mostanság már magyar feliratos extrákkal (sőt, néhány korong esetében szinkronos extrákkal), DD 5.1 magyarhanggal, DTS 5.1 angol hanggal és hasonszőrű vásárlóbarát dolgokkal jönnek ki a filmek. Az SW DVD-ken ezekből egy sincsen és azért az nagy szemétség lenne, ha csupán amiatt spórolnák ezeket le, mert úgyis mindenki megveszi. Szóval, ha az ep3-ra még nem is (az egységes DVD-k kedvéért), a következőre már mindenképpen kellene a magyar szinkron és legalább a feliratos extrák (mondjuk ezt máig nem tudom megérteni, hogy azokról mi a nyavajáért kell lespórolni a feliratot...). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Sztem is eléggé rossz dolog, h nem teszikf el a magyar feliratot az extrákra... Én spec szeretem a terminátort 2,3 és azon van magyar felirat az extrákon... Sw-n miért spórolják le??? ezt sosem értem meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Ez az.Még pénzbe sem kerülne.E-mail-en elküldenék az angol feliratot, lefordítva visszamenne aztán rátudnák rakni.Itt megint azt érzem, hogy mi Kelet-európaiak le vagyunk nézve.Egyszerüen nem jelentünk nekik vásárlóerőt.Ha meg alig veszik meg akkor minek rakjanak rá feliratot?Szerintem ez van a háttérben.Nyugaton el vagyunk könyvelve egy letöltős nemzetnek.Az emberek nagy része illegális szoftvert használ, nem vesznek zenei cd-t sem, inkább letöltik stb.Persze ez közel sincs így ma már, de ezt a képet nagyon nehéz lesz átalakítani magunkról. Őszintén szólva a felirat vagy szinkron nélküli extra lemez nem sokat jelent nekem.A képeket megszoktam nézni azt annyi.Hiába van rajta egy dokumentumfilm, ha alig értem amit mondanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megint azt rebesgetik, hogy az EPIII DVD-n, esetleg lesz szinkron... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Ez érdekes... de ha jól tudom már az ep.2-nél is rebesgették :39: Egyébként hol rebesgetik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Valahol olvastam, hogy állítólag az Intercom mindent megtesz most is. Most hivatkozhatnának a jegybevételekre, mert azok nagyon szépen alakulnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Valahol olvastam, hogy állítólag az Intercom mindent megtesz most is. Most hivatkozhatnának a jegybevételekre, mert azok nagyon szépen alakulnak. Én nem örülök annyira.Nekem egyáltalán nemkell a szinkron ,csak az extra lemezen a magyar felirat.De talán ha szinkron lenne rajta, akkor magyar felirat is lesz az extrákon.Sajna drágítanák is a DVD árát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Kinek mi a tippje az extra lemez egész estés dokumentumfilmjének témáját illetően? Szerintem valami "Bridging the Saga" lesz, arról, hogy hogyan illeszkedik a III. rész a többi közé, hogy teszi teljessé a legendát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Kinek mi a tippje az extra lemez egész estés dokumentumfilmjének témáját illetően?Szerintem valami "Bridging the Saga" lesz, arról, hogy hogyan illeszkedik a III. rész a többi közé, hogy teszi teljessé a legendát. Ez az egyik legnagyobb csemege amit várok az extra lemezen! Nagyon remélem, hogy igazad lesz, mert egy egész Sagat átölelő doksi, nagyon is illene a "kapocs" filmhez. Egyébként jöhetnének már a specifikációk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Kinek mi a tippje az extra lemez egész estés dokumentumfilmjének témáját illetően?Szerintem valami "Bridging the Saga" lesz, arról, hogy hogyan illeszkedik a III. rész a többi közé, hogy teszi teljessé a legendát. Behind the ILM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Én leginkább olyan dokumentum-filmnek örülnék, mint amilyen az ep.1 DVD-jén is volt (The Beginning cimmel asszem). Nagy csalódás volt az ep.2 DVD-jénél, hogy egyetlen igazán átfogó werkfilm se került fel, és nagyrészt az effektekre szoritkoztak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Az EPII DVD-n több mint fél órányi doksi film van, ami csak a sztorira (story, szerelmi szál, akciók) koncentrál. PErsze egy egész estés filmbe összefűzve, élvezetesebb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Az effektekről szerintem most nem lesz ekkora film, mert azt már egyszer ellőtték. Nekem az is nagyon tetszett, csak Dex jeleneteit untam egy egész kicsit. Az ilyen kulisszák mögé pillantásokat nagyon szeretem, az effektek készítése mindig is érdekelt. Most viszont nagy újdonság nem volt az effektekben. A nyitócsata óriási, de arról, meg a többi digitális helyszínről nem lehet kihozni még egy dokufilmet. Az EP3 hídszerepéről viszont annál inkább: karakterek kinézete, öltözete, helyszínek, díszletek alakulása, klónok, járművek stb. Finom falat lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Az EPII DVD-n több mint fél órányi doksi film van, ami csak a sztorira (story, szerelmi szál, akciók) koncentrál. PErsze egy egész estés filmbe összefűzve, élvezetesebb lenne. Azok inkább EPK-k voltak, vagyis olyan werkfilmek, amiket a stúdió erőszakol ki és alig van valami információ-tartalmuk azon kivül, hogy a készitők dicsérik a filmet. Viszont ezeket adják le a film bemutatása elött (az RTL-en is ezekből olloztak anno)... Persze nem rosszak, de pont "műfajukból adodoan" semmi igazán érdemleges nem hangzik el, illetve nem is hangozhat el bennük, mert még a bemutató elött lelőne valami érdekeset. Ilyen az ep.1-nél is volt, de ott volt mellette egy remek "The Beginning" is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Most látom az sw.com hyperspace reklámjában, hogy hamarosan "Inside the Episode III DVD" anyaggal jelentkeznek. Már csak hyperspaces előfizető kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Nekem is csak az extra-ra kéne szinkron vagy felirat.A filmre isten őrizz szinkron.Az EP 2 óta nem vagyok hajlandó itthon megnézni Star Wars filmet szinkronosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Nekem is csak az extra-ra kéne szinkron vagy felirat.A filmre isten őrizz szinkron.Az EP 2 óta nem vagyok hajlandó itthon megnézni Star Wars filmet szinkronosan. Ezzel nagyon is egyetértek. A filmhez elég a felirat, de azért tegyék rá a szinkront azok kedvéért, akik szinkronosan szeretik nézni. Megőrülök attól, hogy ha az extrákon nincs felirat. Pocsék az angol tudásom, és mi értelme így megnézni az extrákat? Úgysem értem. A szívem fog megszakadni, ha nem lesz felirat. Az audiokommentárra nem is várom már, de a többire igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 21. Lehetséges extra DVD tartalom: * "To the Dark Side" (85 min.): all-new full-length documentary about the production of the last Star Wars episode. * "The Bridge of the Saga": Taking the last pieces to the puzzle. * "Brother Vs. Brother" The hard job to get the amazing final duel. * Two featurettes examining the Anakin's destiny and the special effects. * Web documentaries * Exclusive production photos * One-sheet posters * International outdoor campaign * Trailers and TV spots * "This is not the end of Star Wars": About the future of the Saga. * ILM visual effects breakdown montage * Exclusive DVD-ROM content A címek alapján a legjobb extra lemeznek ígérkezik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 21. Tényleg a legjobb lesz!!!!!Ez honnan van?Hivatalos adat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.