Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Vannak ilyen emberek, pl. az egyik osztálytársam is azért szidja az előzményrészeket, mert szerinte az egyetlen felépített díszlet a harmadik részben Padme lakosztálya, minden más helyszín számítógépes.

Odaírtam, sw.com. Abból a cikkből ahonnan a képeket is szedted.

Elsőre nem volt odaírva.

Hozzászólás ideje:

Nekem személy szerint tetszik, hogy jól megfér egymás mellett a modell és a CGI, a klasszikus illúziókeltés és a modern. :lol:

Hozzászólás ideje:
Nekem személy szerint tetszik, hogy jól megfér egymás mellett a modell és a CGI, a klasszikus illúziókeltés és a modern. :)

Engem is ez nyűgöz le a legjobban és ezért sem ítélem el a CGI-t. Ez olyan, mint az Aliensben a modellek és bábok mellett tökéletesen helyt állt a '77 óta nem használt háttérvetítés. És hát hiába a CG, azért a Tantive IV folyosóit mégis mind megépítették ugyanúgy, mint az ep4 idején. Vagy Mustafar, ahol hiába vívnak a színészek kék háttér előtt, szinte csak fröcskölő láva-cseppek CG-k.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Mind a moziban, mind DVD-n korhatár nélküli volt :)

De szerintem 12-es karika lesz rajta és Vader égését kivágják :)

Az, hogy korhatár nélkülin ment a moziban nagyon durva volt.

Szerintem is 12-es karika lesz rajta, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy az ORTT majd beleköt ebbe is és 16-ot akarnak.

Hozzászólás ideje:
Miért változtatná meg a döntését az ORTT?

A másik meg az, hogy az RTL dönti el milyen karika lesz rajta. Ha nem felel meg ez az ORTT-nek, perelnek.

Na pontosan erre gondoltam, csak rosszul fogalmaztam meg. Szinte érzem, hogy bele fognak kötni a 12-esbe.

Hozzászólás ideje:
Na pontosan erre gondoltam, csak rosszul fogalmaztam meg. Szinte érzem, hogy bele fognak kötni a 12-esbe.

Pedig a Nemzeti Filmiroda honlapján korhatár nélkülinek van besorolva... :D

Hozzászólás ideje:
Pedig a Nemzeti Filmiroda honlapján korhatár nélkülinek van besorolva... :D

Az ORTT-t ez nem fogja zavarni. :D Ha már egyszer büntetni kell.... És ha már a Jedi Crash-be belekötöttek...

Egyébként a többi SW film is korhatár nélkülinek van besorolva a Nemzeti Filmiroda honlapján?

Hozzászólás ideje:
Vajon ennél a résznél az ORTT miért huny szemet a korhatár besorolás felett? Nem mintha zavarna, csak fura.

Tényleg az. A Jedi Crashbe belekötöttek, a legdurvább Star Wars filmre meg korhatár nélkülit jóváhagytak. Ezek nem normálisak. :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A nyitószöveget Tóth G. Zoltán olvasta fel :lol: Az a csodálatos beleélés...

De végre 16:9-ben megy.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Vajon ennél a résznél az ORTT miért huny szemet a korhatár besorolás felett? Nem mintha zavarna, csak fura.
12 -es karika ott van....

Amúgy gondoltam belenézek, de azóta se tudom otthagyni. Zseniális film, amit nem tud elrontani se a szinkron és se az RTL -es vetítés.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Jaja. Pedig itt a DVD -is, de most nem akaródzik berakni. :lol:
A lakók itt nem is örülnének neki :D Pedig a reklámokból elegem van. Érdekes amúgy, hogy így a tv-ből feltűnt eddig egy-két soha nem hallható effekt. :lol: A zene is hangsúlyosabb. Persze a dinamikatartomány mindent megmagyaráz, de azért furcsa. :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.