Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

30 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem baromi jó lenne még egy sorozat, és nem lepne meg, ha Filoni már nem pöcsölne animációs szériákkal, hanem egy szuszra tetó alá hozná a Mandoverzum zárását. Végül is, mire várjon?

Viszont szerintem egyelőre a sztori még nem áll azon a ponton, hogy egy film és egy sorozatévad után máris a zárófilmre ugorjunk. Az Ahsoka totális kérdőjellel zárt, és olyan távol van a jelenlegi konfliktustól, hogy talán nem is jut idő arra, hogy a Galaxissal törődjenek. De ha mégis, akkor is el fog vinni valamennyi időt Ahsoka és Sabine története, akik egy másik galaxisban vannak (hogy mennyi időt, azt nyilván megtippelni sem lehet, rááldozhatják a teljes évadot, de akár félúton haza is juthatnak). Akárhogy is, az Ahsoka második évada biztosan nem koncentrálhat teljes egészében az új Köztársaság és Thrawn konfliktusára.

The Mandalorian and Grogu meg így látatlanul, önmagában szerintem édeskevés arra, hogy összekötő szerepet játszon, hiszen két órába nem lehet belegyömöszölni annyi mindent, amennyi dolog itt még nyitva van. Jelenleg én is úgy érzem, hogy kell még egy széria, ami kizárólag az új Köztársaság és Thrawn konfrontációjával foglalkozik, semmi mással. Ez lehetett volna a The Mandalorian 4. évad, de hát abból film lett (szerintem amúgy nem véletlen tervezett Filoni és Favreau még egy mandi évaddal, érezték ők, hogy ide még kell az idő a sztorinak). Viszont van itt egy Cobb Vanth, akinek a sorsát nyitva hagyták, és egy Rangers of the New Republic, aminek ötleteit fel lehet használni egy spin-off-hoz.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Szerinten Thrawn túl kompetens és túl népszerű ahhoz, hogy egyfilmes főgonosz váljon belőle. 
Kell még ide sorozat vagy (az átlag mozinézők miatt) még egy film ahhoz, hogy kellően felépített legyen, és ne érződjön elpazaroltnak a karakter. 

Szerkesztve: - ati
Hozzászólás ideje:

Egyetértek mindkettőtökkel. Egyrészt, jelenleg még mindig nem tiszta, hogy mi lehet majd a végső felállás a sakktáblán, egyáltalán a két oldalon kik fognak majd helyet foglalni. A Peridai eseményeknek vajon milyen utóhatásai lesznek majd a Filoni filmre? Mert, hogy lesz, abban biztos vagyok, hiszen Filoniról beszélünk, az egész Mortisos/Ahsokás sztorit kétlem, hogy a 2. évadban lezárnák. Pláne, hogy gondolom megint 8 epizóddal jönnek ki és lefogadom, hogy a 2. évad két síkon fog játszódni: Perideán és az ismert Galaxisban. Baylan is kérdéses, nagyon meglepődnék, ha Filoni csak azért hozta létre a karaktert, hogy 2 évad után kiírja.

Hogy Cobb Vanthel csinálnak-e valamit, hát azt csak ők tudják. Az egész Boba Fett/alvilág vonal egyelőre megállt 2022-ben, ezzel szeretnének-e még foglalkozni vagy úgy gondolják, hogy ezt a vonalat eldobják?

A Mandó filmnél arra leszek kíváncsi, hogy a film milyen is lesz történeti szempontból. Csak Din Djarin és Grogu duója lesz a fókuszban és a nagy egész csak nagyon apró léptékben fog előremenni vagy történni fog abban a filmben néhány olyan dolog, amely előrelendíti a történetet. Egyáltalán Thrawn mekkora szerepet fog kapni majd a filmben?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.