Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kérdés, hogy mikor érkezik majd a sorozat? Gondolom az első fázis (vagy az első 2 fázis) nem fog tartalmazni semmit, csak könyveket és képregényeket (és ugye a napokban megjelent/ő) Tales VR játékot. Lehet a sorozat 3-4 év múlva jön. Akkor már talán kitágítják a HR időszakát nagyobb művekre is. :)

Hozzászólás ideje:

Ezt azért ide rakom és ne feledjük, hogy december 10. -én Disney Investor Day lesz, ahol megerősítették, hogy a D+ jövőjéről lesz szó. Szóval remélhetőleg SW híreket is kapunk. :)

Mandi 2×05 spoiler

Spoiler

lkk4dwfxvf261.jpg

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Yoda József írta:

A cinelinx megszellőztetett egy új pletykát, miszerint egy High Republic animációs sorozat van készülőben.

Boba Fett GIF by Boba Fett Fan Club

A jövő csütörtöki Disney's Investor's Day elvileg közel 4 órás lesz!!! Ha ott nem lesz hír SW téren...

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Yoda József írta:

A cinelinx megszellőztetett egy új pletykát, miszerint egy High Republic animációs sorozat van készülőben.

De jó is lenne, ha igaz lenne.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk ez nálunk csütörtök este/péntek hajnal lesz, de üssekő. Fenn leszek hátha jön valami érdekesség. :D

Disney on December 10 will announce its upcoming slate. While the studio will solidify what Deadline revealed recently – that the Tom Hanks-starrer Pinocchio, Peter Pan and the Emma Stone-starrer Cruella will bypass movie theaters to become Disney+ releases, the studio will also announce new projects from Marvel, Lucasfilm and Pixar that will encompass TV as well as theatrical*.*

Hozzászólás ideje:

Huh, lehet én is megpróbálok addig ébren lenni, hogy gyorsan átvegyem az újdonságokat blogra.

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg az alábbiakról lesz szó:

- filmek terén még 3 év van (sajnos), talán annyi lesz, hogy elmondják: a 2023 -as film Taika filmje lesz. Ennél többet nem hiszem, hogy mondanának. Rian projektje már 3 éve készül, ha a 23 -as film nem az övé, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy kampó neki...

- a sorozatok terén a Mandi 3. évadját megerősítik (talán a 4. évadot is), és elmondják szerintem, hogy jövő év végén jön (november-december) aztán a már egy ideje rebesgetett Boba spin-off bejelentésére is lehet számítani.

- Bad Batch premier bejelentés, pletykálják a tavaszt, itt az ideje elindítani a marketinget.

- Leslie sorozatáról talán kapunk egy tisztább képet, továbbá a Cassian már forog - itt várok egy hivatalos címet - és a Kenobi sorozatnál is lehetnek majd tisztázások - úgy tűnik, hogy jövő hónapban már forog is, ha igen, akkor itt bejelenthetik a forgatás kezdetének időpontját.

- A már korábban pletykált Rebels folytatás vagy az Ahsoka élőszereplős sorozat bejelentése.

Mivel közel 4 órás lesz az esemény, ha a Lucasfilm kap egy max. fél órát, ezekről simán tudnának beszélni. Meglátjuk, hogy mi lesz péntek reggel. :D

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

A már korábban pletykált Rebels folytatás vagy az Ahsoka élőszereplős sorozat bejelentése.

Ez a kettő egy és ugyanaz, az az érzésem :) 

Amúgy 22:30-kor kezdődik a dolog magyar idő szerint, szóval nem vészes :D jó lenne tudni, hogy mikor kerül sorra a Lucasfilm.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Bence1997 írta:

Rian projektje már 3 éve készül, ha a 23 -as film nem az övé, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy kampó neki...

The Office No GIF

Nehogy kaszálni merjék, Rian az a rendező aki igazán friss vért tudna hozni a filmes vonalba.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Ez a kettő egy és ugyanaz, az az érzésem :) 

Boba Fett GIF by Boba Fett Fan Club

3 perccel korábban, Yoda József írta:

Amúgy 22:30-kor kezdődik a dolog magyar idő szerint, szóval nem vészes :D jó lenne tudni, hogy mikor kerül sorra a Lucasfilm.

22:30 és 2:30 között bármikor. :D

Hozzászólás ideje:

Pont a hétvégén néztem újra a TLJ-t. Rian egy zseni. Viszont sajnos szerintem neki már nem lesz új SW filmje. Túl sok idő telt el azóta hogy bejelentették a trilógiáját. De jó lenne ha csütörtökön/pénteken rámcáfolnának.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bomarr írta:

Pont a hétvégén néztem újra a TLJ-t. Rian egy zseni. Viszont sajnos szerintem neki már nem lesz új SW filmje. Túl sok idő telt el azóta hogy bejelentették a trilógiáját. De jó lenne ha csütörtökön/pénteken rámcáfolnának.

Ennek én is nagyon örülnék. Nagy tehetség a csávó.

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon kíváncsi lennék egy olyan trilógiára, aminek a sztoriájért teljes egészében ő felel, és nincs behatárolva más írók által. Akármennyire is a TLJ a legeredetibb film a sequelben, azért mégiscsak meg volt kötve a keze valamennyire.

Hozzászólás ideje:

És mégis zseniálisan tudta folytatni a TFA, valljuk be nem legcsavarosabb, de szórakoztató, történetét.

Hozzászólás ideje:
44 perccel korábban, Bomarr írta:

Csatlakozom. Én egyedül a humor stílusán változtatnék a TLJ egy-két jelenetében, de ezt leszámítva, nem semmi, mit rakott le az asztalra. Az ST "teste" a VII., a szíve a IX., de a lelke, az esszenciája szerintem egyértelműen a VIII.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Remélem lesz kapcsolata az SW-vel még valamikor. Kár lenne őt elveszíteni. A TLJ zseniális, de szerintem az igazi az lenne ha saját maga tenne le egy önálló projektet az asztalra. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Ugyanezt gondolom én is. Évekkel ezelött jelentették be a trilógiáját, azóta semmi hír felőle. Szerintem kasza lett. Rian-től se hallani hogy foglalkozna vele, hanem a Knives Out 2 van teritéken.

De ne legyen igazunk.

A TLJ meg fantasztikus sw. Nálam az EP3 mellett a kedvenc. A tróntermi jelenet hidegrázós.

Hozzászólás ideje:

Remélem végre rendberakják, hogy az eddig bejelentett százmillió film és sorozat közül melyikre lehet egyáltalán számítani belátható időn belül. A Marvelnél bevált a sok éves előretervezés, SW téren viszont egyelőre nagy katyvasz van. 

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Whill írta:

Remélem végre rendberakják, hogy az eddig bejelentett százmillió film és sorozat közül melyikre lehet egyáltalán számítani belátható időn belül. A Marvelnél bevált a sok éves előretervezés, SW téren viszont egyelőre nagy katyvasz van. 

Remélem az elmúlt hónapokban rendberakták a dolgaikat és ezért voltak szűkszavúak infók terén. SW téren az a helyzet, hogy ha be is jelentenek valamit, az nem biztos hogy megvalósul. Gondoljunk csak Benioff és Weiss párosára. Rian is már-már ez a kategória.

Én már annak fogok örülni - remélem legalább ez lesz - ha a jelenleg készülő projekteket előveszik és informálnak minket. Amikre értem, azok a következők:

- The Mandalorian S3

- The Bad Batch S1

- Cassian S1

- Kenobi

Ezenfelül ha a Leslie projekt érintve lesz, továbbá Taika filmje, az plusz öröm lesz, de ha már a fenti dolgokról csepegtetnek információkat, már örülhetünk. :)

Aztán hogy bejelentenek -e 1-2 új projektet, az jó kérdés. A Mandi új évada elég erősen arra felé hajaz, amit még februárban mondott Iger, hogy a sorozat 2. évada megágyazhat sok karakternek spin-off téren. Nos, 2 spin-off már pletykálva is van. Napok kérdése és megtudjuk az igazat. :)

Hozzászólás ideje:

Az eventen kilesz cenzúrázva néhány "prezentáció", de néhányat a Disney közzétesz az esemény után. Valószínűleg az lesz, hogy ha jön egy előzetes, azt mi akik élőben nézzük, nem látjuk - maximum audio lesz - de pénteken talán közzéteszik. Persze SW téren maximum a Bad Batch -ről tudnék most valami előzetesfélét elképzelni. :)

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Bence1997 írta:

Az eventen kilesz cenzúrázva néhány "prezentáció", de néhányat a Disney közzétesz az esemény után. Valószínűleg az lesz, hogy ha jön egy előzetes, azt mi akik élőben nézzük, nem látjuk - maximum audio lesz - de pénteken talán közzéteszik. Persze SW téren maximum a Bad Batch -ről tudnék most valami előzetesfélét elképzelni. :)

Szerintem is csak abból esélyes, mivel animációs, ezért az gyorsasbban kész van mint akármi ami élőszereplős. Talán még a Cassianből tudnának esetleg egy egyperces teasert összehozni. 

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Szerintem is csak abból esélyes, mivel animációs, ezért az gyorsasbban kész van mint akármi ami élőszereplős. Talán még a Cassianből tudnának esetleg egy egyperces teasert összehozni. 

Én a Cassiannál mindössze egy hivatalos címre számítok. Emlékszem, hogy Diego milyen izgatott volt tavaly a D23 -on. Kérdezte is Kennedyt, hogy elmondhatja -e a címet, de utóbbi leintette. :D

Bad Batch-re mindenképp számítok. Illetve annyit még eltudok képzelni, hogy ha a Boba Fettes spin-off valóban forog, akkor valami kis teasert bedobnak a közösbe. :D A többi projekt sokkal inkább informatív jellegű lesz.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Na innentől várom a meetinget! :yeah: Ma éjjel lesz? 

Igen, 22:30 -tól hajnali fél 3 -ig. Már alig várom. :yes:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.