Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én megiszok egy jegeskávét nyolckor, vagy fél kilenckor, és akkor lehet ki is birom a végéig.:D

Hozzászólás ideje:

Persze, hozom majd a híreket. Úgyis sulis feladatom van - jó kis esszéírás :hehe: - amivel elleszek egy darabig.

Amúgy úgy gondolom én is, mint Yoda. Szerintem 3 részből fog állni az egész event. Az első részben elmondják a gazdasági veszteségeiket, mely részen mit veszítettek, volt -e valahol nyereség, stb. Aztán jön a streaming oldal, ahol elmondják gondolom, hogy az elmúlt 13 hónap során hány előfizetőt sikerült összehozniuk, a Star szolgáltatásról is fog szó esni, ebben nem kételkedek. Szóval az első 1 óra kb. ezekre el is fog menni. Talán még azt is felfedik, hogy a jövő évben milyen ütemben fogják mégjobban kiterjeszteni a szolgáltatást, itt természetesen Közel- és Kelet Európát értem.

Ezek után pedig jöhet az elkövetkezendő évek termése, köztük természetesen a Disneyvel, Pixarral, Nat. Geoval, Marvellel és végül a Star Wars -szal. Ezek mellett pedig gondolom a filmekre is kitérnek, szóval lesz infó bőven. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Bence1997 írta:

Csak jelentsék be a Jar-Jar trilógiát! :clap2::D

Olyan hatalommal játszadozol, aminek erejét nem érted!:P

Hozzászólás ideje:

Már fél óra múlva is ellehet indítani a liveot. :) Bár ugye a fő dolgok csak 11 után fognak jönni. Valószínűleg ha lemegy a kb. 1 óra informatív ismertető minden részletről, a maradék három órát kitöltik az egyes szekciók (Pixar, Disney, Nat. Geo, Marvel és SW) dolgaival, mindegyik kap fél órát. Legalábbis... én így csinálnám. :D

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

Remélem lesz filmes bejelentés, méghozzá Rian filmjéé. Álmodik a nyomor. :P

I would like to see the announcment! 

Hozzászólás ideje:

Én is bedobok már valami hülyeséget a közösbe, szóval ajánlom a Disney-nek, hogy Jaxxon saját sorozatot kapjon.:D

Hozzászólás ideje:

Én a Mando-ban feltűnt Jeans Guyt szeretném a főszerepben látni valamiben! Titokzatos karakternek tűnt, ki lehetne bontani a múltját!

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Viccet félretéve, szerintem itt az ideje a SW egyik legeslegfontosabb karakteréről egy sorozat: Watto karaktere kulcsszereplő. :D

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Yoda József írta:

Én a Mando-ban feltűnt Jeans Guyt szeretném a főszerepben látni valamiben! Titokzatos karakternek tűnt, ki lehetne bontani a múltját!

A frof család történetét feldolgozó, 9 részes SAGA-ról se feledkezzünk meg. Nagy jedik származhatnak majd tőlük, ezt érzem. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.