Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. (szerkesztve) Guinness-rekord lehet a magyar Star Wars-művész képe! A világ legnagyobb, 112 négyzetméteres Lego-mozaikképét fogja elkészíteni az angliai Dorling Kindersley könyvkiadó. A kép a Csillagok háborúja legismertebb karaktereit ábrázolja; készítője a Star Wars-berkekben ismert magyar alkotó, Simon Zoltán. Simon Zoltán (28) tizenkét éve készít digitális montázsokat a Csillagok háborújáról. Képeit rengeteg Star Wars-rajongó ismeri világszerte, honlapját eddig közel 70 millióan látogatták meg. 2007-ben egyedüli magyarként lehetőséget kapott arra, hogy képeit bemutassa az eddig egyetlen hivatalos európai Star Wars-megarendezvényen. Most minden eddiginél nagyobb lehetőség áll egy posztere előtt: a Lego céggel és a Lucasfilmmel hosszú ideje együttműködő, angliai székhelyű Dorling Kindersley kiadó Guinness-rekordkísérletre készül, melynek során a világ legnagyobb Lego-mozaikképét akarják elkészíteni. A szervezők választása Simon Zoltán legismertebb munkájára, a Star Wars fontosabb szereplőit egy képen bemutató sagaposzterre esett. A képet Londonban, a Shoreditch Town Hallban fogják kirakni 16*7 méteres, azaz 112 négyzetméteres méretben, 384 ezer Lego-kocka felhasználásával. (A jelenlegi rekord 80,48 négyzetméter.) A felhasznált Lego-elemeket a mozaik elkészülte után jótékony célra ajánlják fel. A rekordkísérletre 2010. október 23-25. között kerül sor, melyhez önkénteseket várnak a világ minden tájáról. A rekordkísérlet hivatalos oldala: http://www.dk.com/legomosaic Szerkesztve: 2010. Október 11. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. (szerkesztve) Még annyit tett hozzá Zoli, hogy: "A DK marketingigazgatója keresett meg augusztus elején, azóta szervezik a dolgot: engedélyeztetés a Lucasfilmnél és a Legonál, a terv elfogadtatása a Guinness bizottságnál stb." Elsőként szeretnék gratulálni Zolinak! Remélem most nem kiabáltam el a dolgot, mint múltkor. Szerkesztve: 2010. Október 11. - Ody Mandrell
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. B*sszus! Ledöbbentem! Óriási gratula Zolinak, hogy az ő művét választották eme nagyszerű dolog alapjául.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Zoli, Zoli, ......látod, látod, hogy mibe vágtad a fejszédet. Hát kellett ez neked? Gratula
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Nagy-nagy gratula Zolinak! :D
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Dzséjt, nem mész segíteni megépíteni?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Kíváncsi leszek milyen publicitást kap majd ez a projekt a média részéről.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Őszintén gratulálok én is ehhez a nagyszerű eseményhez Óriási így látni a holnapon a képet
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Dzséjt, nem mész segíteni megépíteni? Fizeted az utat? Amúgy mennék Kíváncsi leszek milyen publicitást kap majd ez a projekt a média részéről. Én is. Csak megemlítik valahol, és remélem, nem a Blikkben...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Én is. Csak megemlítik valahol, és remélem, nem a Blikkben...Plusz hátha végre a tengerentúlon is felfigyelnek rá.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Ez nagyon nagy megtisztelteés. Gratulálok Zolinak én is.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Ez óriási dolog! És megint Londonban.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Köszönöm szépen a gratulációkat mindenkinek! Én is nagyon örülök a dolognak, remélem, összejön a rekord. Ami különösen megtisztelő, hogy a DK a Lucasfilm licenszpartnereként régóta hozzáfér a hivatalos képekhez, mégis inkább az enyémet választották.
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Fogadd nagy-nagy gratulációmat, Zoli!
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Ha személyesen is részt veszel, akkor majd feltétlenül számolj be róla, hogy is működött az egész.
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Innét is hatalmas gratula! Drukk a rekordnak!
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Drukk a rekordnak, és jó legózást kívánok hozzá!
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Index Cinematrix is beszámolt a nagy hírről!!! http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/..._star_wars-fan/ Kár hogy a kommentelők közt akadnak fikázók is...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Korrektül fogalmazva, sok s*ggarcot hord hátán ez a Föld.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Az index-fórumozó egy külön állatfaj. De azért Gallion néven megpróbáltam oszlatni a ködöt
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Közben egy másik bennfentesnek tünő is megszólalt, retawpirx néven. Ez melyikötök?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hehe, én is sikeresen beírtam Bomarr-ral párhuzamosan. Szerintem nem nehéz kitalálni, melyik lehetek én. Amin meglepődtem, hogy nekem már volt indexes regem, pedig nem emlékszem, hogy valaha is regeltem volna oda Jó a memóriám, csak az a német faszi mindig elpakolja a dolgokat... tudjátok, az az Alzheimer.
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Jó a memóriám, csak az a német faszi mindig elpakolja a dolgokat... tudjátok, az az Alzheimer. Hehe ez Jáksó beszólása volt a Heti Hetesben
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Én is majdnem beírtam, de aztán letettem róla, mert Ti már írtatok
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Index az a legalja. Főleg amikor az egyik retardált arról beszél, hogy pár éve adott valamit Zolinak, de aztán nem kapta vissza. Ezeket el kellene gázosítani. Egydimenziós senkik.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ody, t'od, szeressük egymást Se shoti, se gázosítás....
Ajánlott hozzászólás