Ugrás a kommentre

Milyen osztályzatot adnál a harmadik epizódnak?  

41 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a harmadik epizódnak?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Itt? :peace: Merre, hol? Ne nyomd fel bennem az ideget. Szerintem itt mindenki szereti az összes filmet.

Nem úgy itt, mint a Sagaforumon. Természetesen itt nem. Úgy értettem itt, mint hogy a Star Wars témájában is van némi ellentét, amin marakodnak.

Hozzászólás ideje:
Nem úgy itt, mint a Sagaforumon. Természetesen itt nem. Úgy értettem itt, mint hogy a Star Wars témájában is van némi ellentét, amin marakodnak.

Persze ilyen van, és ez nem is baj. Vannak események a filmeken belül, amiket másképp látunk. De ettől még ugyanúgy szeretjük a filmeket. :peace:

Máshol épp az a baj, hogy ha valakinek nem tetszik pár dolog a filmben, azonnal elkezdi szidni. :hmm:

Hozzászólás ideje:
De még itt is felfedezhető a prequel vs trilogy ellentét.

Hmmm erről jut eszembe. Szomszéd leányzó új pasira tett szert, aki végignézette vele az egész Sagát. Aztán nekem bizalmasan megsúgta a hölgy, hogy tényleg tetszett neki:) Na... miért mondom? Hogy e a 2005-ben SWrajongósodott emberke közölte, h neki a Régi Trilógia tetszet jobban. Úgy, hogy nem egy már kialakult rajongsról volt szó! Engem ez megnyugtat. Hogy a régivs új dologban van még, akinél nem a begyöpösödöttség számít:) (függetlenül attól, hogy én egyben szeretem....)

Hozzászólás ideje:
Hmmm erről jut eszembe. Szomszéd leányzó új pasira tett szert, aki végignézette vele az egész Sagát. Aztán nekem bizalmasan megsúgta a hölgy, hogy tényleg tetszett neki:) Na... miért mondom? Hogy e a 2005-ben SWrajongósodott emberke közölte, h neki a Régi Trilógia tetszet jobban. Úgy, hogy nem egy már kialakult rajongsról volt szó! Engem ez megnyugtat. Hogy a régivs új dologban van még, akinél nem a begyöpösödöttség számít:) (függetlenül attól, hogy én egyben szeretem....)

Érdekes... én két emberrel nézettem meg eddig a teljes Sagat és mindketten a prequeleket találták jobbnak...

Hozzászólás ideje:
Hogy e a 2005-ben SWrajongósodott emberke közölte, h neki a Régi Trilógia tetszet jobban. Úgy, hogy nem egy már kialakult rajongsról volt szó! Engem ez megnyugtat. Hogy a régivs új dologban van még, akinél nem a begyöpösödöttség számít:) (függetlenül attól, hogy én egyben szeretem....)

Soha nem azzal volt a baj, kinek melyik része tetszett, sokkal inkább a komunikációval. Aki valamelyik részét is tagadja az SW-nek, az tévúton jár, és halálra van ítélve a témában.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Csak most figyeltem fel rá, hogy a film elején Obi és Anakin milyen simán kinyírhatnák egymást.

Hát igen. De már korábban is táncoltak pengeélen... elég egy rossz mozdulat akkor amikor egymást fedezik miközben túlerő(?) lődöz rájuk...

Hozzászólás ideje:

Engem mindig is lenyűgözött, hogy a Star Warsokban milyen mesterien van összefűzve a padawan-mester kapcsolat, s nem csak beszédben, hanem cselekedetekben is. Egyik legjobb példa az ep1 Obi-Wan-Qui-Gon vs Darth Maul, ahol a két Jedi egyszerre mozdul. Legjobb az, mikor Obi-Wan lecsap Maulra vízszintesen, majd legugol és a feje fölött máris elsuhan a hátulról odaugró Qui-Gon kardja.

Ugyan ez a kapcsolat fedezhető fel itt is. Obi-Wan és Anakin remekül mozognak összhangban, a párbaj és az űrcsata alatt is.

Hozzászólás ideje:
Ugyan ez a kapcsolat fedezhető fel itt is. Obi-Wan és Anakin remekül mozognak összhangban, a párbaj és az űrcsata alatt is.

Na igen, de ha a film végén járnánk, nagyon könnyű lenne végezniük egymással. :) Nagy a kontraszt, és ez benne a jó.

Hozzászólás ideje:

Azért az is érdekes, ahogy továbbadják a tanítványnak, amit a mesterüktől kaptak, egyfajta példa előttük (no, nem mindig :)). Gondolok itt pl. arra, hogy Qui-Gon azt mondja Obi-Wannak az epI-ben, hogy bölcsebb, mint ő. Aztán Obi-Wan az epIII-ban hasonlóan nyilatkozik Anakin felé is a búcsú előtt. Nekem ez nagyon tetszett.

Hozzászólás ideje:

Legfeljebb azért, mert Anakin jobb pilóta, de biztosan szép üldözési jelenet volna. Igaz, hogy Obi-Wan utál repülni, de azért nem tűnik olyan rossz pilótának, hogy Anakin fél perc alatt végezzen vele. Elvolnának egy darabig egymással, de végül Obi-Wan vesztene.

Hozzászólás ideje:
Se puska, se elejtett fénykard, se kósza híd, se kezére csavarodott drót, se pótalkatrészek, se kiszögelés... stb :D

És Anakin sincs ott, hogy sokadszor is megmentse.

Pontosabban nem azért lenne ott... :D

• 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.