Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Portugália - Wales: 2-1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Mondjátok, hogy nem volt még : http://www.youtube.com/watch?v=SU7uc_2yPqw Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Itt még szerintem nem volt. Amúgy nem fohászkodni kell hanem visszanézni a hozzászólásokat vagy olvasni a topikot. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Itt még szerintem nem volt. Amúgy nem fohászkodni kell hanem visszanézni a hozzászólásokat vagy olvasni a topikot. Az ember csak jó fej akar lenni.. Munkahelyről tableten megosztanék egy gyöngyszemet erre finoman, de le vagyok cseszve? A fohász meg általánosságban értendő, mert általában nem tudok újat mutatni nektek. Bocs. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Ez a videó azért nem most jött ki (a kiesésünk után 1 nappal). Amúgy igazi mestermű, Kerekes az egyik legjobb orgánumú magyar színész. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Ez a videó azért nem most jött ki (a kiesésünk után 1 nappal). Amúgy igazi mestermű, Kerekes az egyik legjobb orgánumú magyar színész. Igen, részben ezért is imádkoztam, de nekem ma volt új, és innen nem rémlett. De hát sosem lehet tudni. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. (szerkesztve) Uefa-nal is okos emberek vannak...kizárják a Skёnderbeu-t a BL-ből, elvileg tovább ment a Fradi játék nélkül. De inkább az albán második, Partizani-val kell játszaniuk, akik már játszottak egy EL selejtezőt, és 2 nap múlva lett volna a visszavágójuk. Ráadásul igy a Bratislava megy tovább játék nélkül tovább az EL-ben. Ez aztán sokkal okosabb döntés. pedig nem vagyok Fradi drukker. Szerkesztve: 2016. Július 6. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Erre tényleg nem lehet mit mondani. Egyértelműen az albánoknak akartak kedvezni ezzel a kizárás miatt. Menjenek a k*rva anyjukba. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Gumiszabályok vannak az UEFA-nál is. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Portugália - Wales 1-1 és Wales jut tovább. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Szerintem jogos az UEFA döntése. Akár a Slovan, akár a Fradi profitálna belőle, ugyanannyira nem jogosultak az előnyre, hiszen csak véletlen részesei az egész történetnek, szóval semleges szemmel ez mindegy. Ha az albán 1. nem indulhat, akkor jogos, hogy a másodikat illeti meg az indulási jog, mondjuk ezt illett volna a versenysorozat kiírása ELŐTT eldönteni. Amúgy ha jól értem, az albánok így is megszívták, mert egy EL helyet ezzel buktak. Amúgy meg mindegy, ki az ellenfél, a Fradinak meg kell verni. Nehogy már az albán 2. ellen kifogásokat kelljen keresnünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Nem az albán 2 ellen van kifogás hanem az ellen amit Te is írsz. Ez így sehol sincs rögzítve. Miért nekünk kell mindent elfogadni? Rohadjanak meg! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. De miért ezek jutnak a döntőbe? Amúgy holnapra: Németország-Franciaország: 1-1, Németország jut tovább Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. A csoportmeccsekből kiindulva nem gondoltam volna, hogy Portugália a döntőben lesz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Nem az albán 2 ellen van kifogás hanem az ellen amit Te is írsz. Ez így sehol sincs rögzítve. Miért nekünk kell mindent elfogadni? Rohadjanak meg! Szerintem biztosan rögzítve van, hogyha egy ország kizárás miatt elveszíti a(z egyik) BL csapatát, akkor a következő indulhat helyette. Meglepne, ha ez nem lenne az UEFA-nal leszabályozva. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Wilde, Rajmesz, Yoda, Fulcrum: holnap reggel 9-ig várom a tippeket a Német-Francia meccsre vonatkozóan. Az állás: 1. Wilde - 44 pont 2. Rajmesz - 43 3. Yoda József - 40 3. Fulcrum - 40 5. Nabopolasszar - 39 6. MissKarrde - 37 6. Donát - 37 8. Darth Krande - 36 8. Dei - 36 10. luke19 - 34 11. Ody Mandrell - 33 12. Nute Gunray - 26 12. Rog - 26 14. Csoli - 21 15. Frenkie - 3 16. Darth Cupsy - 1 17. tomcsi80 - 0 A holnapi program: Németország - Franciaország Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. De miért ezek jutnak a döntőbe? Amúgy holnapra: Németország-Franciaország: 1-1, Németország jut tovább Mindegy, hogy ki jut tovább csak verjék meg portugáliát. De ettől függetlenül a franciáknak drukkolok, hátha bejön végre egy tipp. Németország - Franciaország 2-3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Szerintem biztosan rögzítve van, hogyha egy ország kizárás miatt elveszíti a(z egyik) BL csapatát, akkor a következő indulhat helyette. Meglepne, ha ez nem lenne az UEFA-nal leszabályozva. De lehozta a teljes média a tényt, hogy a Fradi a harmadik körben van. Az UEFA is csak pár órával később kapott észbe? Azért nyilván Te is érzed, hogy ez így nem kóser. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. De lehozta a teljes média a tényt, hogy a Fradi a harmadik körben van. Az UEFA is csak pár órával később kapott észbe? Azért nyilván Te is érzed, hogy ez így nem kóser. A média sokszor a sötétben tapogatózik, ez már nem tud meglepni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Portugália... Remélem nem bántok senkit, de végig ellenük drukkoltam. Döntősek?! Innentől hajrá. Mostmár nyerjék meg. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Szerintem biztosan rögzítve van, hogyha egy ország kizárás miatt elveszíti a(z egyik) BL csapatát, akkor a következő indulhat helyette. Meglepne, ha ez nem lenne az UEFA-nal leszabályozva. Akkor ezt nem olvastad, mert a fradinak mégis kell játszani az albán 2. helyezettel, akit áthelyeztek az EL selejtezőből a BL selejtezőbe és ennek köszönhetően a slovan bratislava jutott tovább az EL következő fordulójába. http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/bl-megis-jatszania-kell-az-ftc-nek-ellenfel-a-partizani-2511743 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Akkor ezt nem olvastad, mert a fradinak mégis kell játszani az albán 2. helyezettel, akit áthelyeztek az EL selejtezőből a BL selejtezőbe és ennek köszönhetően a slovan bratislava jutott tovább az EL következő fordulójába. http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/bl-megis-jatszania-kell-az-ftc-nek-ellenfel-a-partizani-2511743 Na ne mondd. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Akkor ezt nem olvastad, mert a fradinak mégis kell játszani az albán 2. helyezettel, akit áthelyeztek az EL selejtezőből a BL selejtezőbe és ennek köszönhetően a slovan bratislava jutott tovább az EL következő fordulójába. http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/bl-megis-jatszania-kell-az-ftc-nek-ellenfel-a-partizani-2511743 Néha visszaolvashatnál azért az adott topikban, itt csak 4-5 hozzászólást kellett volna legörgetni. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Néha visszaolvashatnál azért az adott topikban, itt csak 4-5 hozzászólást kellett volna legörgetni. Ezt elnéztem, de nem baj. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. (szerkesztve) A csoportmeccsekből kiindulva nem gondoltam volna, hogy Portugália a döntőben lesz. Portugália... Remélem nem bántok senkit, de végig ellenük drukkoltam. Döntősek?! Innentől hajrá. Mostmár nyerjék meg. Én a világversenyeken a Portugáloknak szurkolok (értelemszerűen amíg benn voltunk addig nem ), szerintem ilyen rosszul még nem játszottak egyiken sem, pedig állítólag most van az a csapat amivel végre nyerhetnének. A horvátok elleni meccs után gondoltam először, hogy a végén még ezzel a hitvány játékkal fogják megnyerni, ez lassan beigazolódni látszik. Szerkesztve: 2016. Július 6. - Darth Cupsy Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Németország - Franciaország 1-1 Franciaország jut tovább Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. (szerkesztve) Én a világversenyeken a Portugáloknak szurkolok (értelemszerűen amíg benn voltunk addig nem ), szerintem ilyen rosszul még nem játszottak egyiken sem, pedig állítólag most van az a csapat amivel végre nyerhetnének. A horvátok elleni meccs után gondoltam először, hogy a végén még ezzel a hitvány játékkal fogják megnyerni, ez lassan beigazolódni látszik. Értem. Tetszik, hogy elfogultságod mellett reálisan értékeled a csapatot. Az én hozzáállásom C. Ronaldo unszimpátiára épül és a jelenlegi eddigi teljesítményre. Szerkesztve: 2016. Július 7. - csoli1138 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Németország - Franciaország 1-2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Németország - Franciaország: 1 - 1 - Németország jut tovább. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Németország - Franciaország 2-1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.