Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Én is drukkolok a fiainknak. Mindent bele srácok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Megérdemelten nyertek a horvátok. Nekünk az egész tornán két komolyabb csapattal kellett játszani, ebből egy iksz (vért izzadva) és egy sima zakó. Persze ettől függetlenül jár a dicséret. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Nem értek a vizilabdához, de nekem végig úgy tűnt, hogy nagyon megilletődöttek voltak a magyar játékosok (néhol a horvátok is). Nem tudom, hogy ez amiatt volt-e, hogy a horvátokat előzetesen is erősebb csapatnak tartották, vagy a hazai pálya miatt volt egy nyomáskényszer, hogy itt mindenképpen nyerni akartak volna a magyarok, de már az elején is olyan döcögős volt a játék, hogy rossz volt nézni. Ezzel együtt az, hogy 0-4-ről visszajöttek nagyon szép volt és azt abszolút érezni lehetett rajtuk, hogy mindent beleadnak, nagyon akarnak, de ez most nem volt elég... tényleg jobbak voltak a horvátok. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Ez arra példa, hogy a hazai pálya nem csak áldás, de teher is lehet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Bravó srácok!!! Így kell kiütni egy erősebb ellenfelet!!! Bravóóóóóó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Jaja szép volt. Már csak egy jó sorsolás kellene. A vidinek kellett volna a BL-ben indulni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Jaja szép volt. Már csak egy jó sorsolás kellene. A vidinek kellett volna a BL-ben indulni. Ez már a kispest elleni döntő meccsen megfogalmazódott bennem. Főleg mert a Vidi vihette magával a legtöbb pontszámot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Ráadásul nem mákolnak, hanem jól is futballoznak. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Megvan az idei év (évtized?) legnagyobb magyar sportsikere, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes 110 m gáton! Soha nem gondoltam volna, hogy sprintszámban valaha magyar vb érmet fogok látni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 8. Nagy teljesítmény, én is alig akartam elhinni. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Tegnap feltűnt a Tottenham vs Chelsea angol bajnoki előtt, hogy a Duel of the Fates-re vonultak be a pályára a csapatok. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Az a Tottenham bevonuló zenéje. Minden hazai meccsük előtt az megy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. A Videoton mit csinál? 0-3 a félidő? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Felfoghatatlan, az a csapat, amely kint simán 0-ra hozta, most olyan szinten kinyílik... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Szerb edző elb*ssza? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Szerb edző elb*ssza? Hát nem kicsit... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Reméljük kapni fog az arcára. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Reméljük kapni fog az arcára. Itt? Ahol Doll még mindig edző lehet?? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Ja igen, majdnem elfelejtettem, hogy pénzmosoda az egész magyar foci. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Ja igen, majdnem elfelejtettem, hogy pénzmosoda az egész magyar foci. Hát kb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Vargát miért nem játszatta? Nem volt szűrő a közepén. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Vargát miért nem játszatta? Nem volt szűrő a közepén. Mert... "Jó emberem vagy, Butch...?" Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Na erről ennyit, talán majd jövőre... Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Lineker után szabadon... A boksz egy olyan sportág, ahol ketten küzdenek egy ringben 12 meneten keresztül és a végén mindig Mayweather nyer! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. A nagy hype alatt nekem végig ez járt a fejemben... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. doll lemondtál már? Vidd cs*rniket is az anyádba! Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 30. (szerkesztve) Ne feledjétek, holnap kezdődik a kosár Eb, ahol végre a magyarok is kint vannak. A meccsidőpontok a következők: szeptember 1., péntek: Magyarország - Horvátország (14:00) szeptember 2., szombat: Montenegró - Magyarország (14:00) szeptember 4., hétfő: Magyarország - Csehország (14:00) szeptember 5., kedd: Románia - Magyarország (19:30) szeptember 6, szerda: Spanyolország - Magyarország (16:15) Meccsidőpontok nem tudom, mennyire pontosak, az eredmenyek.com-ról szedtem őket. Aki teheti, nézze a meccseket, még ha nem is szereti a kosárlabdát, akkor is, mert lesznek nagyon jó derbik, főleg a román-magyar. És még esélyünk is van bejutni a legjobb a 16-ba. A spanyolokon és a horvátokon kívül mind verhető ellenfél, a román főleg Nem vagyok benne biztos, de szerintem minden magyar meccset közvetíteni fog a tévé,talán az m4 sport és a duna tv közt lesznek szétosztva. majd figyelni kell. A keretben ott lesz az a Hanga Ádám is, akit nemrégiben leigazolt a kontinens egyik legjobb csapata,a Barcelona. (Bár jobb lenne, ha az nba-be ment volna...) Szerkesztve: 2017. Augusztus 30. - DarthMaul31 Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Naaa,ennyire nem érdekelnek senkit az Eb-n szereplő magyarok? Értem én, hogy nem vagytok nagy kosárfanok, de mégiscsak a magyarokról van szó! Tegnap 58-67-re kaptunk ki a horvátoktól, ami ahhoz képest, hogy 18 éve nem voltunk Eb-n,valamint a legjobbunk, a nem rég Barcelonába igazolt Hanga Ádám lesérült,így alig játszhatott, extra teljesítmény! Itt egy 2 perces összefoglaló, ma 14.00-kor pedig Montenegró ellen játszunk, ahol van egy NBA-játékos is - a meccset élőben adja a Duna World. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Érdekes, Hanga épp most sérült le. Azért ehhez mekkora amatörizmus kell? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Annak ellenére, hogy a sportok közül a kosárlabdát utálom a legjobban, megnéztem a meccset. Az utolsó negyedig nagyon jól tartottuk magunkat (főleg a támadó lepattanónak köszönhetően), de a végére kijött a két csapat közti különbség. A büntető pontokat borzasztóan dobtuk, amivel megintcsak simán el lehet veszíteni egy meccset a végjátékban. Bizakodó vagyok, de azért még nem győztek meg a srácok, hogy nekem ezt az eb-t mindenféleképp néznem kell. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.