Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Május 27. Hozzászólás ideje: 2018. Május 27. 4 perccel korábban, caseyjones írta: Nézd meg ennek a videónak mondjuk az első másfél percét Hiába szép és lenyűgöző a szurkolói reakció, de 49 gólból 1 volt olyan, ahol tényleg felrobbant a stadion, és az is csak azért, mert hihetetlenül kiélezett volt a párharc az utolsó másodpercekig. Meccs közben hiába szerez valaki szép és fontos találatot, mindig ott motoszkál az emberben, hogy messze még a vége és bármi megtörténhet, így nehéz felspanolni magadat. Oké, fociban még van, hogy ennyi sincs egy meccsen, de van olyan is, hogy 4-5 ilyen szituáció is akad, hisz a labdarúgásban pont az a különleges, hogy minden gólt meg kell becsülni, mert nem biztos, hogy lesz még több a meccsen. Ezért hacsak tényleg nem 4 vagy 5 góllal megy az egyik csapat, minden gól hasonló fontossággal bír, mint egy kézilabdás utolsó pillanatos gól, pont azért mert nem lehet előre tudni, hogy nem-e ez lesz-e a mindent eldöntő találat 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 5. Hozzászólás ideje: 2018. Június 5. Már csak 9 nap, hölgyeim és uraim! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 5. Hozzászólás ideje: 2018. Június 5. Ha van valami ami a fociból még érdekel, az a VB. Szóval hajrá! A tippelésben is benne leszek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Június 6. Hozzászólás ideje: 2018. Június 6. Tippversenyből én sem szoktam kimaradni 2 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. A magyar válogatott már nem foglalkoztat itt senkit se? Két meccset is játszott az elmúlt napokban. Nem nyert egyszer sem. Na mind1.. 3 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Ha 2x másfél órát ki akarok dobni az életemből, akkor inkább valami érdekfeszítőbbel ütöm el az időt. Mondjuk azzal, ahogy azt nézem, hogy szárad a festék, vagy hogy nő a fű. Majd ha nem kínszenvedés lesz végignézni egy ilyen meccset, akkor újra érdekel majd a válogatott, de addigis inkább ájulásig verem a fejemet a falba, minthogy időt és pénzt áldozzak a fiúkra 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Jake! Sajnos Leekens alatt hidegen hagy a válogatott. És ha Orbán + Csányi meghagyják a pozíciójában, akkor őket is. Minden más csak maszlag. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. @Donátha már Te is elfordulsz a válogatottól akkor baj van. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Donátha már Te is elfordulsz a válogatottól akkor baj van. Hát de erre a nihilre mi mást lehet mondani? 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Bár nem szeretem a labdarúgást, viszont a lehető legtöbb csapatsportban figyelemmel követem a magyar nemzeti csapatot, s ez alól a foci sem kivétel. De a 2016-os Eb-szereplés óta sajnos már nem tud érdekelni labdarúgó-válogatottunk, és ahogy látom, már Titeket sem. Ha van meccsük, kizárólag azért értesülök róla, mert a média folyton a képembe tolja. Én azt mondom, idén érdemesebb figyelmet fordítani női kéziseinkre, ugyanis év végén Európa-bajnokságon szerepelnek; illetve férfi, valamint női vízilabdásainkra, akik július 14. és 28. között szintén Európa-bajnokságon szerepelnek. Ezekben a sportokban még úgy-ahogy jók vagyunk. Illetve fél szemmel érdemes majd rápillantani nyáron a férfi kosarasokra is, akik vb-selejtezőt játszanak. Bármennyire is furán hangzik, de nem esélytelenek a kijutásra. Ugye a magyar kosár a magyar focihoz hasonlóan sokáig a béka feneke alatt volt, de az Eb-szereplésük után ők talán nem szerepeltek le annyira, mint a focisták (eddig...). Más talán nincs is az idei évre, már ami a csapatsportokat illeti. A rögbiseknek úgy tudom, véget ért az Európai Nemzetek Kupája, a hoki vb-nek meg szintúgy vége már hetek óta. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. (szerkesztve) Magyar foci helyett inkább olvasok valami jó könyvet. Ez a sz@r (sajnos, szebb kifejezést erre a csapatsportra, amit nálunk játszanak, nem tudok) nem lépi át az ingerküszöböm. Amikor volt egy Dárdai a nemzeti élén, akkor követtem őket, meg az EB alatt. Azóta 2 meccset néztem, egyik az andorai pékek és postások elleni volt. Hát, ez a magyar labdarúgás egy szégyen. Annyira nem érdekel, hogy már az eredményt sem nézem meg másnap, maximum a trollfocin. A VB az más. Ott az Olaszolnak szurkolok.. Na, azoknak most nem. Akkor majd a Hollandoknak. Azoknak sem kell idén. Marad így őseim földje, a német válogatot és a déli szomszéd, a horvát. Bár, szerintem nem nyernek idén. Ha tippelni kellene, akkor a brazil, francia, német háasból kerülhet ki a végső győztes. Szerkesztve: 2018. Június 11. - M.Laci Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Donát! Milyen tippverseny várható a VB-re? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Donát! Milyen tippverseny várható a VB-re? A szokásos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Csütörtökön kezdődik. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Csütörtökön kezdődik. Hajrá németek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Egyértelmű Jake. Bár szerintem most nem nyerik meg. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Dél-amerikai csapat fogja szerintem megnyerni. (Brazil vagy argentin) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Szerintem is, bár nem tudom ki melyik ágon van. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Aki esetleg nem tudná, íme a csoportok: Egyik ág: A csoport: - Oroszország - Szaőd-Arábia - Egyiptom - Uruguay B csoport: - Portugália - Spanyolország - Marokkó - Irán C csoport: - Franciaország - Ausztrália - Peru - Dánia D csoport: - Argentína - Izland - Horvátország - Nigéria Másik ág: E csoport: - Brazília - Svájc - Costa Rica - Szerbia F csoport: - Németország - Mexikó - Svédország - Dél-Korea G csoport: - Belgium - Panama - Tunézia - Anglia H csoport: - Lengyelország - Szenegál - Kolumbia - Japán Kiemeltem azokat, akik továbbjuthatnak a csoportoknál, kivétel a C csoportban, mert ott most nem tudom, hogy a franciák mellett ki fog továbbmenni. A tippjeim: - Az biztos, hogy a 2. fordulóban Oroszország megfog küzdeni vagy Portugáliával vagy a spanyolokkal! Itt könnyen bukó lehet a hazaiaknak. - A C és D csoportnál a franciák Messiékkel vagy Mandzukic csapatával kerülnek szembe - érdekes mérkőzés lesz ez is. - Az E és az F csoportban tippre a Brazilok és a Németek legyőzik ellenfelüket a 2. fordulóban, és a negyeddöntőben találkoznak - 50-50% az esélye mindkét csapatnak, hogy bekerüljön az elődöntőbe. - Az utolsó két csoportban szerintem mind Anglia és mind a belga válogatott legyőzi ellenfelét, bekerülnek a negyeddöntőbe, és itt úgy érzem, hogy a belgák fognak bekerülni az elődöntőbe. - Szerintem a Spanyolok és a Portugálok fognak negyeddöntőzni, és a spanyolok jutnak az előbe, míg a Franciák vereséget szenvednek vagy továbbjutnak, ez még kérdéses a számomra. - Hogy ki nyeri meg a VB -t? Ha a Spanyoloknak sikerül a döntőbe kerülniük, és a németekkel küzdenek meg a kupáért, akkor a németek nyernek, ha mással, akkor övék lehet a dicsőség, de ehhez szerintem a Franciáknak is lesz egy-két szavuk, a hazaiakról nem is beszélve. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Szerintem a franciák fognak győzni, de én Argentínának drukkolok 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hát nem tudom, nekem a német és a spanyol válogatott most elég combosnak néz ki idén Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. 11 órával ezelőtt, M.Laci írta: A VB az más. Ott az Olaszolnak szurkolok.. Én is szoktam nekik szurkolni, de hát idén ez elmarad Úgy emlékszem, hogy az első tippversenyes VB-n pont az olaszok nyertek. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Donát, hogyan kell majd tippelni? A meccs előtti este lesz a határidő a tippek leadásának? Kik játszanak csütörtökön? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Frenkie írta: Kik játszanak csütörtökön? Az oroszok játszanak Szaúd-Arábia ellen 17:00 -kor. Szerkesztve: 2018. Június 11. - Bence1997 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Én német győzelmet várok, annak ellenére, hogy a felkészülési idő nem sikerült valami fényesre: idén csak egy győzelmet jegyeznek (pár napja 2-1-re verték a szaudiakat), bár tény, hogy a legerősebb csapatokkal készültek: kikaptak a braziloktól, döntetleneztek a franciákkal és a spanyolokkal. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Én is a németek győzelmére saccolok. De még számolok a brazilokkal, a horvátokkal, a spanyolokkal, de a franciákkal is. Csak azt sajnálom, hogy az olaszok nem jutottak be. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Naponta lehet majd tippelni mindig a következő napi mérkőzésekre. Ha valaki nem lesz gépközelben, persze előre is le lehet adni majd a tippeket. Telitalálat 3 pont, a kimenetel helyes eltalálása önmagában 1 pont. (Pl. 2-1-e eredménynél, aki 2-1-et tippel, az 3 pont, aki 1-0-t az 1 pont. Aki 1-1-et, az pedig 0 pont.) Az első meccs csütörtökön Oroszország - Szaúd-Arábia lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Tehát aki eltalálja a győztes az 2 pontot kap, aki még az eredmény it is az 2+1=3 mat? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tehát aki eltalálja a győztes az 2 pontot kap, aki még az eredmény it is az 2+1=3 mat? Nem. 1+2. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 13. Hozzászólás ideje: 2018. Június 13. Én az angolokkal vagyok - mondja Andrea Pirlo egy dupla Big Mac menüvel pózolva. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.