Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Ha Storcknak van egy kis esze, akkor nem engedi a fiúkat, hogy olvassanak bármilyen reakciót, szóval most én is azt mondom: bármi lesz is, én büszke leszek a srácokra, a média meg kit érdekel?!
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Kezdő: Király - Fiola, Guzmics, Lang, Kádár - Gera, Nagy - Dzsudzsák, Kleinheisler, Németh - Szalai
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Az első félidőben szépen tartottuk a labdát, helyenként szép focit mutatva. Az elején Alaba....
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Ahogy Dárdai is mondta, az első 15-20 percet kellett túlélni. Remélem a második félidő is hasonló lesz.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Ezt most már hozni kell!!! Jujj, de izgulok. Szerkesztve: 2016. Június 14.9 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Életem legnagyobb futballélménye sose hittem volna hogy ez az én életemben megtörténik
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Még nekem is aki egyébként letojja a focit, a hideg futkározik a hátamon.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Amit annál is nehezebb elhinni, hogy ott vagyunk az Eb-n, az az, hogy tényleg jók vagyunk.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Rám órák óta a sírás hullámai jönnek. Aki ismer tudja mit jelent ez. Egyszerűen ilyen nincs. Az 1986 óta összegyűlt feszültség szabadult ki belőlem. Bármi is lesz ez felejthetetlen marad, köszönöm nektek fiúk! Köszönöm Storck, Möller és Szélesi!
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Ody, vajon Kálmán bácsi mit mondhatott a második gól után? Szerkesztve: 2016. Június 14.9 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Sejtem mit mondott, de ő igazi szív ember. Szerintem azóta bőg, hogy lefújták a meccset.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Szép volt fiúk!!!! Köszönjük ezt az élményt!! A pótselejtező-duó és ez egy gyönyörű trilógia!!!
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Most megtudjuk mit is jelent egy világversenyen elért győzelem! Budapest belvárosa megbénult.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Életem legnagyobb futballélménye sose hittem volna hogy ez az én életemben megtörténik Igen, nekem is! Most már a pótselejtező a 2. A 3. meg a ZTE - Manchester, amit a stadionban láttam!
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Ha leverjük Izlandot akkor továbbjutottunk. Azért ezt ízlelgessük kicsit. És azért Szalai.... Amikor kib*szottul kellett akkor úgy odatette magát, amiért anno a Real Madrid is elvitte. Szerkesztve: 2016. Június 14.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Áll leesős statisztika: Gera és az észak-ír Norwood hajtotta végre a legtöbb sikeres szerelést 90 perc alatt eddig a tornán. Gera hajtotta végre egyedül 100%-os sikerességi aránnyal. Egész egyszerűen Gera tanári volt a meccsen.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Hogy egy klasszikust idézzek: "Mit tud ez a játékos is 37 éves korára" Jelzés értékű, hogy a csoportunkból továbbjutó csapatokból csak mi tudtunk nyerni. Kádárban pedig nem csalódtam. Foghatják a fejüket a Newcastle -nél. Szerintem tuti egy nagy csapat fogja elvinni az EB után. És most lemegyek a boltba, veszek jó pár sört és megint megnézem a meccset! Szerkesztve: 2016. Június 14.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. Június 14.9 éve Szép, hogy nyert a hazai válogatott, kár, hogy nem voltam itthon Holnapi tippek: Oroszország-Szlovákia: 2-1 Románia-Svájc: 1-0 Franciaország-Albánia: 2-0
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.