Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ha Storcknak van egy kis esze, akkor nem engedi a fiúkat, hogy olvassanak bármilyen reakciót, szóval most én is azt mondom: bármi lesz is, én büszke leszek a srácokra, a média meg kit érdekel?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ausztria - Magyarország 0-1 Portugália - Izland 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Kezdő: Király - Fiola, Guzmics, Lang, Kádár - Gera, Nagy - Dzsudzsák, Kleinheisler, Németh - Szalai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Hajrá MAGYAROK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ausztria - Magyarország: 1 - 0 Portugália - Izland: 1 - 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Most mindenki nézi az EB-t? :D :lol: :lol2: :lol2: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Az első félidőben szépen tartottuk a labdát, helyenként szép focit mutatva. Az elején Alaba.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Jók vagyunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ahogy Dárdai is mondta, az első 15-20 percet kellett túlélni. Remélem a második félidő is hasonló lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. (szerkesztve) Ezt most már hozni kell!!! Jujj, de izgulok. Szerkesztve: 2016. Június 14. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ez hihetetlen gyerekek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Hihetetlen! HIHETETLEN!!! NYERTÜNK!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Életem legnagyobb futballélménye sose hittem volna hogy ez az én életemben megtörténik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Még mindig nem hiszem el!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Még nekem is aki egyébként letojja a focit, a hideg futkározik a hátamon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Sírtam a második gól után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Amit annál is nehezebb elhinni, hogy ott vagyunk az Eb-n, az az, hogy tényleg jók vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Rám órák óta a sírás hullámai jönnek. Aki ismer tudja mit jelent ez. Egyszerűen ilyen nincs. Az 1986 óta összegyűlt feszültség szabadult ki belőlem. Bármi is lesz ez felejthetetlen marad, köszönöm nektek fiúk! Köszönöm Storck, Möller és Szélesi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. (szerkesztve) Ody, vajon Kálmán bácsi mit mondhatott a második gól után? Szerkesztve: 2016. Június 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Sejtem mit mondott, de ő igazi szív ember. Szerintem azóta bőg, hogy lefújták a meccset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Portugália vs 'son-ok XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Szép volt fiúk!!!! Köszönjük ezt az élményt!! A pótselejtező-duó és ez egy gyönyörű trilógia!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Most megtudjuk mit is jelent egy világversenyen elért győzelem! Budapest belvárosa megbénult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Életem legnagyobb futballélménye sose hittem volna hogy ez az én életemben megtörténik Igen, nekem is! Most már a pótselejtező a 2. A 3. meg a ZTE - Manchester, amit a stadionban láttam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. (szerkesztve) Ha leverjük Izlandot akkor továbbjutottunk. Azért ezt ízlelgessük kicsit. És azért Szalai.... Amikor kib*szottul kellett akkor úgy odatette magát, amiért anno a Real Madrid is elvitte. Szerkesztve: 2016. Június 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Áll leesős statisztika: Gera és az észak-ír Norwood hajtotta végre a legtöbb sikeres szerelést 90 perc alatt eddig a tornán. Gera hajtotta végre egyedül 100%-os sikerességi aránnyal. Egész egyszerűen Gera tanári volt a meccsen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. (szerkesztve) Hogy egy klasszikust idézzek: "Mit tud ez a játékos is 37 éves korára" Jelzés értékű, hogy a csoportunkból továbbjutó csapatokból csak mi tudtunk nyerni. Kádárban pedig nem csalódtam. Foghatják a fejüket a Newcastle -nél. Szerintem tuti egy nagy csapat fogja elvinni az EB után. És most lemegyek a boltba, veszek jó pár sört és megint megnézem a meccset! Szerkesztve: 2016. Június 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Szép, hogy nyert a hazai válogatott, kár, hogy nem voltam itthon Holnapi tippek: Oroszország-Szlovákia: 2-1 Románia-Svájc: 1-0 Franciaország-Albánia: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.