Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem értek a vizilabdához, de nekem végig úgy tűnt, hogy nagyon megilletődöttek voltak a magyar játékosok (néhol a horvátok is). Nem tudom, hogy ez amiatt volt-e, hogy a horvátokat előzetesen is erősebb csapatnak tartották, vagy a hazai pálya miatt volt egy nyomáskényszer, hogy itt mindenképpen nyerni akartak volna a magyarok, de már az elején is olyan döcögős volt a játék, hogy rossz volt nézni. Ezzel együtt az, hogy 0-4-ről visszajöttek nagyon szép volt és azt abszolút érezni lehetett rajtuk, hogy mindent beleadnak, nagyon akarnak, de ez most nem volt elég... tényleg jobbak voltak a horvátok.

Hozzászólás ideje:

Megvan az idei év (évtized?) legnagyobb magyar sportsikere, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes 110 m gáton! Soha nem gondoltam volna, hogy sprintszámban valaha magyar vb érmet fogok látni.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tegnap feltűnt a Tottenham vs Chelsea angol bajnoki előtt, hogy a Duel of the Fates-re vonultak be a pályára a csapatok. :D

Hozzászólás ideje:

Lineker után szabadon...

A boksz egy olyan sportág, ahol ketten küzdenek egy ringben 12 meneten keresztül és a végén mindig Mayweather nyer!

Hozzászólás ideje:

Ne feledjétek, holnap kezdődik a kosár Eb, ahol végre a magyarok is kint vannak. :) A meccsidőpontok a következők:

szeptember 1., péntek: Magyarország - Horvátország (14:00)

szeptember 2., szombat: Montenegró - Magyarország (14:00)

szeptember 4., hétfő: Magyarország - Csehország (14:00)

szeptember 5., kedd: Románia - Magyarország (19:30)

szeptember 6, szerda: Spanyolország - Magyarország (16:15)

Meccsidőpontok nem tudom, mennyire pontosak, az eredmenyek.com-ról szedtem őket. Aki teheti, nézze a meccseket, még ha nem is szereti a kosárlabdát, akkor is, mert lesznek nagyon jó derbik, főleg a román-magyar. :) És még esélyünk is van bejutni a legjobb a 16-ba. A spanyolokon és a horvátokon kívül mind verhető ellenfél, a román főleg

Nem vagyok benne biztos, de szerintem minden magyar meccset közvetíteni fog a tévé,talán az m4 sport és a duna tv közt lesznek szétosztva. majd figyelni kell.

A keretben ott lesz az a Hanga Ádám is, akit nemrégiben leigazolt a kontinens egyik legjobb csapata,a Barcelona. :D (Bár jobb lenne, ha az nba-be ment volna...)

Szerkesztve: - DarthMaul31

Hozzászólás ideje:

Naaa,ennyire nem érdekelnek senkit az Eb-n szereplő magyarok? ;) Értem én, hogy nem vagytok nagy kosárfanok, de mégiscsak a magyarokról van szó! :)

Tegnap 58-67-re kaptunk ki a horvátoktól, ami ahhoz képest, hogy 18 éve nem voltunk Eb-n,valamint a legjobbunk, a nem rég Barcelonába igazolt Hanga Ádám lesérült,így alig játszhatott, extra teljesítmény! Itt egy 2 perces összefoglaló, ma 14.00-kor pedig Montenegró ellen játszunk, ahol van egy NBA-játékos is - a meccset élőben adja a Duna World.

Hozzászólás ideje:

Annak ellenére, hogy a sportok közül a kosárlabdát utálom a legjobban, megnéztem a meccset. Az utolsó negyedig nagyon jól tartottuk magunkat (főleg a támadó lepattanónak köszönhetően), de a végére kijött a két csapat közti különbség. A büntető pontokat borzasztóan dobtuk, amivel megintcsak simán el lehet veszíteni egy meccset a végjátékban. Bizakodó vagyok, de azért még nem győztek meg a srácok, hogy nekem ezt az eb-t mindenféleképp néznem kell.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.