Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, caseyjones írta:

Nézd meg ennek a videónak mondjuk az első másfél percét

Hiába szép és lenyűgöző a szurkolói reakció, de 49 gólból 1 volt olyan, ahol tényleg felrobbant a stadion, és az is csak azért, mert hihetetlenül kiélezett volt a párharc az utolsó másodpercekig. Meccs közben hiába szerez valaki szép és fontos találatot, mindig ott motoszkál az emberben, hogy messze még a vége és bármi megtörténhet, így nehéz felspanolni magadat.

Oké, fociban még van, hogy ennyi sincs egy meccsen, de van olyan is, hogy 4-5 ilyen szituáció is akad, hisz a labdarúgásban pont az a különleges, hogy minden gólt meg kell becsülni, mert nem biztos, hogy lesz még több a meccsen. Ezért hacsak tényleg nem 4 vagy 5 góllal megy az egyik csapat, minden gól hasonló fontossággal bír, mint egy kézilabdás utolsó pillanatos gól, pont azért mert nem lehet előre tudni, hogy nem-e ez lesz-e a mindent eldöntő találat

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ha 2x másfél órát ki akarok dobni az életemből, akkor inkább valami érdekfeszítőbbel ütöm el az időt. Mondjuk azzal, ahogy azt nézem, hogy szárad a festék, vagy hogy nő a fű.

Majd ha nem kínszenvedés lesz végignézni egy ilyen meccset, akkor újra érdekel majd a válogatott, de addigis inkább ájulásig verem a fejemet a falba, minthogy időt és pénzt áldozzak a fiúkra

Hozzászólás ideje:

Bár nem szeretem a labdarúgást, viszont a lehető legtöbb csapatsportban figyelemmel követem a magyar nemzeti csapatot, s ez alól a foci sem kivétel. De a 2016-os Eb-szereplés óta sajnos már nem tud érdekelni labdarúgó-válogatottunk, és ahogy látom, már Titeket sem. Ha van meccsük, kizárólag azért értesülök róla, mert a média folyton a képembe tolja.

Én azt mondom, idén érdemesebb figyelmet fordítani női kéziseinkre, ugyanis év végén Európa-bajnokságon szerepelnek; illetve férfi, valamint női vízilabdásainkra, akik július 14. és 28. között szintén Európa-bajnokságon szerepelnek. Ezekben a sportokban még úgy-ahogy jók vagyunk. Illetve fél szemmel érdemes majd rápillantani nyáron a férfi kosarasokra is, akik vb-selejtezőt játszanak. Bármennyire is furán hangzik, de nem esélytelenek a kijutásra. Ugye a magyar kosár a magyar focihoz hasonlóan sokáig a béka feneke alatt volt, de az Eb-szereplésük után ők talán nem szerepeltek le annyira, mint a focisták (eddig...).

Más talán nincs is az idei évre, már ami a csapatsportokat illeti. A rögbiseknek úgy tudom, véget ért az Európai Nemzetek Kupája, a hoki vb-nek meg szintúgy vége már hetek óta. 

Hozzászólás ideje:

Magyar foci helyett inkább olvasok valami jó könyvet. Ez a sz@r (sajnos, szebb kifejezést erre a csapatsportra, amit nálunk játszanak, nem tudok) nem lépi át az ingerküszöböm. Amikor volt egy Dárdai a nemzeti élén, akkor követtem őket, meg az EB alatt. Azóta 2 meccset néztem, egyik az andorai pékek és postások elleni volt. Hát, ez a magyar labdarúgás egy szégyen. Annyira nem érdekel, hogy már az eredményt sem nézem meg másnap, maximum a trollfocin. 

A VB az más. Ott az Olaszolnak szurkolok.. :D Na, azoknak most nem. Akkor majd a Hollandoknak. :D Azoknak sem kell idén. Marad így őseim földje, a német válogatot és a déli szomszéd, a horvát. Bár, szerintem nem nyernek idén.

Ha tippelni kellene, akkor a brazil, francia, német háasból kerülhet ki a végső győztes. 

Szerkesztve: - M.Laci

Hozzászólás ideje:

Aki esetleg nem tudná, íme a csoportok:

Egyik ág:

A csoport:

- Oroszország

- Szaőd-Arábia

- Egyiptom

- Uruguay

B csoport:

- Portugália

- Spanyolország

- Marokkó

- Irán

C csoport:

- Franciaország

- Ausztrália

- Peru

- Dánia

D csoport:

- Argentína

- Izland

- Horvátország

- Nigéria

Másik ág:

E csoport:

- Brazília

- Svájc

- Costa Rica

- Szerbia

F csoport:

- Németország

- Mexikó

- Svédország

- Dél-Korea

G csoport:

- Belgium

- Panama

- Tunézia

- Anglia

H csoport:

- Lengyelország

- Szenegál

- Kolumbia

- Japán

Kiemeltem azokat, akik továbbjuthatnak a csoportoknál, kivétel a C csoportban, mert ott most nem tudom, hogy a franciák mellett ki fog továbbmenni. 

A tippjeim:

- Az biztos, hogy a 2. fordulóban Oroszország megfog küzdeni vagy Portugáliával vagy a spanyolokkal! Itt könnyen bukó lehet a hazaiaknak.

- A C és D csoportnál a franciák Messiékkel vagy Mandzukic csapatával kerülnek szembe - érdekes mérkőzés lesz ez is.

- Az E és az F csoportban tippre a Brazilok és a Németek legyőzik ellenfelüket a 2. fordulóban, és a negyeddöntőben találkoznak - 50-50% az esélye mindkét csapatnak, hogy bekerüljön az elődöntőbe.

- Az utolsó két csoportban szerintem mind Anglia és mind a belga válogatott legyőzi ellenfelét, bekerülnek a negyeddöntőbe, és itt úgy érzem, hogy a belgák fognak bekerülni az elődöntőbe.

- Szerintem a Spanyolok és a Portugálok fognak negyeddöntőzni, és a spanyolok jutnak az előbe, míg a Franciák vereséget szenvednek vagy továbbjutnak, ez még kérdéses a számomra.

- Hogy ki nyeri meg a VB -t? Ha a Spanyoloknak sikerül a döntőbe kerülniük, és a németekkel küzdenek meg a kupáért, akkor a németek nyernek, ha mással, akkor övék lehet a dicsőség, de ehhez szerintem a Franciáknak is lesz egy-két szavuk, a hazaiakról nem is beszélve.

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, M.Laci írta:

A VB az más. Ott az Olaszolnak szurkolok.. :D

Én is szoktam nekik szurkolni, de hát idén ez elmarad :(  Úgy emlékszem, hogy az első tippversenyes VB-n pont az olaszok nyertek. 

Hozzászólás ideje:

Donát, hogyan kell majd tippelni? A meccs előtti este lesz a határidő a tippek leadásának? Kik játszanak csütörtökön?

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Frenkie írta:

Kik játszanak csütörtökön?

Az oroszok játszanak Szaúd-Arábia ellen 17:00 -kor. :) 

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Én német győzelmet várok, annak ellenére, hogy a felkészülési idő nem sikerült valami fényesre: idén csak egy győzelmet jegyeznek (pár napja 2-1-re verték a szaudiakat), bár tény, hogy a legerősebb csapatokkal készültek: kikaptak a braziloktól, döntetleneztek a franciákkal és a spanyolokkal.

Hozzászólás ideje:

Én is a németek győzelmére saccolok. De még számolok a brazilokkal, a horvátokkal, a spanyolokkal, de a franciákkal is. Csak azt sajnálom, hogy az olaszok nem jutottak be. :( 

Hozzászólás ideje:

Naponta lehet majd tippelni mindig a következő napi mérkőzésekre. Ha valaki nem lesz gépközelben, persze előre is le lehet adni majd a tippeket. Telitalálat 3 pont, a kimenetel helyes eltalálása önmagában 1 pont. (Pl. 2-1-e eredménynél, aki 2-1-et tippel, az 3 pont, aki 1-0-t az 1 pont. Aki 1-1-et, az pedig 0 pont.) 

Az első meccs csütörtökön Oroszország - Szaúd-Arábia lesz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.