Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szaúd-Arábia - Egyiptom 0-2

Uruguay - Oroszország 1-2

Irán - Portugália 1-2

Spanyolország - Marokkó 3-0

Hozzászólás ideje:

Szaúd-Arábia 0 - 1 Egyiptom

Uruguay 2 - 1 Oroszország

Irán 0 - 2 Portugália

Spanyolország 3 - 1 Marokkó

Hozzászólás ideje:

image.png

Gyerekek, ez alapján 2 sárga -4 pontot ér a fair play listán?

Akkor 2 sárga lap pont olyan rossz mint egy egyből piros?

És ha valaki sárga lap után pirosat kap az -5 pont? Vagy -1 pont az első sárga lapért, és még -5 pont az első sárga utáni pirosért?

Vagy így kell érteni?

Sárga: -1 pont

2 sárga: (összesen) -4 pont

egyből piros: (összesen) -4 pont

Sárga után egyből piros: (összesen): -5 pont

Jól értem?

Hozzászólás ideje:

Szerintem azt külön kell számolni, nem halmozódik, tehát nem adódik hozzá az első sárga, hanem a meccs végén megállapítják, hogy akinek egy sárgája volt az -1 pont, aki második sárga után kapta a pirosat annak -3 pont, aki egyből pirosat kapott az -4 pont és csak akit sárga lap után állítottak ki azonnal annak adják hozzá és így lesz az -5 pont. Számomra legalábbis így logikus. :)

Hozzászólás ideje:

Elmehetnek a spanyolok a 'csába...

A portugálok meg mennek természetesen a sokkal könnyebb ágra...

Hierro nagyon nem való arra a padra...

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Melyikkel?

Amúgy az már a második meccsen megbukott :D

Most olvasom, hogy CR csinált valami durvaságot, amiért piros járt volna, de nem kapott. Nem azt a meccset nézem, nem láttam

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Na a mai nap érdekesen alakult. A tippeldém ma nem hozott szerencsét. Na sebaj, kíváncsi vagyok, hogy holnap is várható meglepetés (gondolok a mai napra, a Szaúd győzelemre,) mert akkor még érdekesen alakulhat a dolog. :)

Na jó, miközben a fentit írtam, irán és a spanyolok egyenlítettek. Ilyet... :lol: Csak összehozták. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

A 0 pontosak napja volt ez. :D 

Milyen mérkőzések voltak ezek, gyerekek? :o Egyre érdekesebb a vb, igaz mostmár az utolsó csoportmérkőzések vannak, de attól még meglepetéseket hordoznak még mindig.

És Irán MAJDNEM továbbjutott! :o

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Nem záporoztak ma a pontok:

Frenkie - 3 pont

Miss - 1 pont

Yoda - 1 pont

Wilde - 1 pont

és ennyi. :D 

Az állás:

1. Bence - 35 pont

2. Ody - 34 pont

3. Donát - 30 pont

3. Frenkie - 30 pont

5. Nute - 28 pont

6. RacerX - 25 pont

7. Nabo - 24 pont

7. Tomcsi - 24 pont

7. Yoda - 24 pont

7. Miss - 24 pont

7. Wilde - 24 pont

12. M. Laci - 21 pont

13. Jake - 20 pont

14. Dei - 17 pont

15. Kenobi Tábornok - 16 pont

16. Csoli - 4 pont

16. Fulcrum - 4 pont

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Donát írta:

Nem záporoztak ma a pontok:

Frenkie - 3 pont

Miss - 1 pont

Yoda - 1 pont

Wilde - 1 pont

és ennyi. :D 

Az állás:

1. Bence - 35 pont

2. Ody - 34 pont

3. Donát - 30 pont

3. Frenkie - 30 pont

5. Nute - 28 pont

6. RacerX - 25 pont

7. Nabo - 24 pont

7. Tomcsi - 24 pont

7. Yoda - 24 pont

7. Miss - 24 pont

7. Wilde - 24 pont

12. M. Laci - 21 pont

13. Jake - 20 pont

14. Dei - 17 pont

15. Kenobi Tábornok - 16 pont

16. Csoli - 4 pont

16. Fulcrum - 4 pont

Tipp gyilkos meccsek voltak. :D

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A végén ha beveri az iráni gyerek...

Két éve szintén az volt a helyzet, hogy Portugália épphogy továbbjutott... aztán EB-t nyert.

Mi a véleményetek az ítéletről? A bíró egész egyszerűen nem mert pirosat adni, mert CR-ről van szó.... Persze hatalmas nyomás alatt volt. De akkor is.

Hozzászólás ideje:

CR lekönyökölte az egyik iráni támadó arcát, miközben szerelni próbálta. Hogy szándékos volt vagy sem, nem lehetett eldönteni. Megvideózták az esetet, amely után a bíró csak kétféleképp dönthetett: pirosat ad vagy semmit... végül sárgát adott, amely teljességgel szabálytalan.

Hozzászólás ideje:

Én azt veszem észre ezen a vb-n hogy a tök ellentéte történik annak amit az ember vár. Nem vagyok egy focielemző típus, nem is nagyon szoktam meccset nézni(sőt egyáltalán nem:D), de kollégák beszélgetéseiből, a napi hireket figyelve van egyfajta képem melyik lehet jobb csapat. Hát most szinte buknak a papírformák. Mikor meghallottam hogy az argentinokat megverték a horvátok 3:0-ra állam leesett.

Úgy tippelek hogy vagy bejön vagy nem.

A videóbíró miért rossz? Így igazságosabb itélet születik nem? Hisz pl le lehet lassítani az eseményt. Nincs az hogy rosszul látta a bíró, ott lesz a teljesen egyértelmű videó.

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Frenkie írta:

Mikor meghallottam hogy az argentinokat megverték a horvátok 3:0-ra állam leesett.

A horvátok nagyon jók! A végső győzelemre is esélyesek. Sukerék óta nem volt ilyen jó horvát csapat. 

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Nute Gunray írta:

CR lekönyökölte az egyik iráni támadó arcát, miközben szerelni próbálta. Hogy szándékos volt vagy sem, nem lehetett eldönteni. Megvideózták az esetet, amely után a bíró csak kétféleképp dönthetett: pirosat ad vagy semmit... végül sárgát adott, amely teljességgel szabálytalan.

A review neve nem az, hogy DEFINITE RED CARD review hanem POSSIBLE RED CARD REVIEW. A fentiek úgy ítélik meg, hogy a bíró TALÁN pirosat adna, ha visszanézné. Ha visszanézi, és úgy ítéli meg, hogy ez csak sárga - szerintem az volt, mert nem az a klasszikus leütöm a fejedet mozdulat volt, inkább csak egy kicsit ingerült úttörés - akkor menjen a sárga. Semmilyen szabálytalan dolog nem volt itt. Aki itt reklamál, az miért nem reklamált a Horvátország - Nigéria meccsen? Ott is ugyanígy kapott sárgát Ekong... visszanézte a bíró az ütést, és sárgát mutatott.

Nem kellett volna CR-t kiállítani. Annyira azért nem volt súlyos a dolog. A kezezős szitu viszont nem volt tizenegyes. Henrik a stúdióban jól elmondta, hogy mik a kezezésért járó tizik feltételei. Szándékosság, a labda keresi a kezet, a játékosra nem egy irányváltást követően pattan a labda. Itt pont ez utóbbi volt, teljesen jogtalan tizenegyes volt. A VAR-ral kapcsolatban csak annyi volt a gond, hogy lassú és bizonytalan volt az elemző csapat. Ezen felül a bíró 1 tizenegyest elsőre rosszul ítélt meg, amit a VAR által módosított jóra, majd megcsinálta ugyanezt csak rossz irányba.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.