Szisz Hozzászólás ideje: 2022. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 18. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nem is tudtam, hogy ennyire szereted a focit. WHO? Én néha. Annyira nem vagyok rácuppanva. Van, hogy sokáig nem foglalkozom vele, aztán ha mégis, akkor beleélem magam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 18. Ez volt az eddigi legrosszabb VB, amit követtem, de ez a döntő rendesen kárpótolt érte. Nem gondoltam volna, hogy a 4 évvel ezelőtti francia-argentin meccset felül lehet még múlni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. 2022. 12. 14. - 18:27, Frenkie írta: Franciaország - Marokkó 0-1 Mivel erre a meccsre kétszer tippeltél, a másodikat vettem figyelembe. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Végeredmény: Grat a dobogósoknak! @Wilde @Yoda József @Bence1997 Ez volt az utolsó alkalom, hogy én vezettem a kvízt (legalábbis ilyen bepötyögős - összesítős formátumban tuti), remélem élveztétek! 5 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Köszönjük a lebonyolítást! Grat @Wilde. @Donát esetleg a frissített örökranglistát is beteszed légyszi? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Köszi @Donát! Mindentől független nagyon jó kis tippverseny volt. Gratulálok a dobogósoknak, ügyesek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mindentől független nagyon jó kis tippverseny volt. Tényleg jó volt! Csak ennyi főre összesíteni már halál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Az EB-t vállalom majd, de persze ha más kedvet érez hozzá szívesen viheti. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. 36 perccel korábban, Yoda József írta: Köszönjük a lebonyolítást! Grat @Wilde. @Donát esetleg a frissített örökranglistát is beteszed légyszi? Hozom majd azt is hamarosan! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Na akkor 4 év múlva ugyanitt, szevasztok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Az EB-re nem tippelsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Gratula a dobogósoknak Nagy kár, hogy kétszer elfelejtettem tippelni, az 8 kihagyott meccs volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az EB-re nem tippelsz? Ja, de 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Grat @Wilde! És gratulálok @Yoda József! Meg mindenki másnak is! Nagyon jó volt, úgy érzem, hogy a VB nekem eddig sokkal jobban megy, mint az Európai menet. Remélem 2 év múlva javítani tudok ott. Most meglett a célom: többet szerezni, mint 4 éve. Sikerült. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Na akkor jöjjenek az örökranglisták: VB Totál (VB, EB) Dobogók. Ez már az 5. vb volt közösen. 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. @Bomarr elégedetten csettint, mikor látja, hogy a 2006-ban felállított csúcsát 16 év alatt se sikerült megdönteni. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. És már nem is lehet, mert ez volt az utolsó 32 csapatos VB Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Jócskán elmaradtam az átlagomtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Nem is rémlett, hogy kétszer is megnyertem a vb tippversenyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. 11 perccel korábban, Nute Gunray írta: Nem is rémlett, hogy kétszer is megnyertem a vb tippversenyt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. 1 órával ezelőtt, Donát írta: A helyezéseket jó lenne átírni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 6 órával ezelőtt, Donát írta: @Bomarr elégedetten csettint, mikor látja, hogy a 2006-ban felállított csúcsát 16 év alatt se sikerült megdönteni. A csúcson hagytam abba 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 7 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: A helyezéseket jó lenne átírni. Jogos, szerkesztettem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Nem is rémlett, hogy kétszer is megnyertem a vb tippversenyt. Én egyet se nyertem mégis vezetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az EB-t vállalom majd, de persze ha más kedvet érez hozzá szívesen viheti. Egyébként én is szívesen levezényelném a további játékokat nyugi, az eddigi szabályokat is megtartanám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 17 perccel korábban, Yoda József írta: Egyébként én is szívesen levezényelném a további játékokat nyugi, az eddigi szabályokat is megtartanám Ha megnyerte, hadd vigye! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Egy kis eső után köpönyeg: https://focivb2022.24.hu/hirek/2022/12/19/otamendi-kolo-muani-szymon-marciniak-tizenegyes-piros-lap-argentina-franciaorszag-foci-vb-2022-katar-2022/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 20 órával ezelőtt, Donát írta: Na akkor jöjjenek az örökranglisták: Na fene, ha nem hagyom ki véletlenül azt a 8 meccset, nagy valószínűséggel feljöttem volna mindkét listán a második helyre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2022. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 26. Köszi @Donát a lebonyolítást és én is gratulálok mindenkinek (ahogy a törött óra naponta kétszer a pontos időt, úgy sikerült ezt nekem is eltalálni, mert a vb előtt a németeket mondtam volna a végső győztesnek)! Sajnos nem láttam minden meccset, de amelyeket igen, azok alapján nem volt feltétlenül rossz világbajnokság, a döntő pedig kifejezetten emlékezetes volt. Amit nem szerettem, azok a nevetséges hosszabbítások (főleg olyanok miatt, hogy gólonként hozzáadnak valamennyi időt a végén a mérkőzéshez, miközben totál életszerűtlen az, hogy egy gólszerzés után azonnal folytatódjon a játék; ellenben a bedobások, meg kirúgások - amelyekből sokkal több van egy meccsen és több időt is vesznek el - nem számítottak ebbe bele), meg az egésznek a hangulata volt még szomorú. A stadionok atmoszférája a bérszurkolókkal, a sokszor meccs közben kiürült lelátókkal már eleve hervasztó volt, de így Magyarországról megélve is én semmilyen vb hangulatot nem tapasztaltam. Nem volt az ami nyáron megszokott, hogy lehet szabadtéren, jó időben, nagy kivetítőn társasággal nézni a meccseket, hanem ebben a hideg, esős, délután 4-kor sötétedős téli időszakban egyáltalán nem hozta azt, ami egy világbajnoksághoz nálam eddig hozzátartozott. A következő 48 csapatos tornától ettől függetlenül kicsit tartok, ugyan nem szerepltek olyan rosszul az afrikai, meg ázsiai csapatok, mint 4 éve, de azért ezekből a régiókból még 3-4 csapat nagyon nem hiányzik a vb-re, főleg, hogy a mérkőzések színvonala így is messze elmarad egy európai top bajnokság átlagos szintjétől. Abban nagyon reménykedek, hogy azt a hülyeséget meg nem ültetik át a gyakorlatba, ami ötlet szintjén felmerült, hogy a csoportkörben a döntetlen után legyenek tizenegyesek, eleve nem tartom egy jó indikátornak, ha 11-es párbajjal akarjuk eldönteni melyik a jobb csapat (a döntő végeredménye mondjuk pont igazságos volt), de így ez meg még inkább oda vezethetne, hogy a mérkőzések dinamikája teljesen eltolódna abba az irányba, hogy a gyengébb csapatok 10 emberrel beállnak a kapu elé és bíznak abban, hogy hátha büntetőkkel nyernek. Ott lehet elveszítene engem is a FIFA, de ennek a vb-nek a visszásságai ellenére is még mindig tudok lelkesedni ezért az egészért. Elnézve, hogy milyen jelenetek mentek Argentínában a győzelem után... nincs még egy ilyen sportág, de bármilyen más dolgot sem tudnék hirtelen mondani, ami pillanatok alatt ennyi embert képes egyesíteni, vagy megosztani, tényleg az emberiség egyik utolsó nagy kollektív élménye. Messi pedig abszolút megérdemelte, karrier szinten is, meg amit itt nyújtott ezen a világbajnokságon, amiatt is. Ilyen profetikus eljövetelt a sivatagban utoljára talán Muad'Dib tudott felmutatni... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 27. Ez a mostani 32 csapatos formátum tökéletes, kár volt szétbarmolni 2026-ra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.