Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. kudar, ezt most konkrétan melyikre értetted? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Mikor beírtam, pont arra gondoltam, hogy "á, ezeket úgyis mindenki tudja", de akkor örülök, hogy volt akinek tudtam újat mondani . Nekem sem tűnt fel, szóval jó, hogy beírtad Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Most néztem hogy Tom Hardynak mennyire jött az élet, Prometheus, Batman3...erre most látom hogy az nem is ő... lol Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 10. Hozzászólás ideje: 2012. Május 10. Luigi a kedves és vicces: Spawn főellensége, aki utálja az olivabogyót: Ég és föld...ég és föld! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 20. Hozzászólás ideje: 2012. Május 20. (szerkesztve) Sorry ha már volt: Charles Dance két elég eltérő szerepben: Alien 3 - Clemens az "orvos" Trónok harca - Tywin Lannister Szerkesztve: 2012. Május 20. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 20. Hozzászólás ideje: 2012. Május 20. És tényleg tudtam hogy ismerős, de nem jöttem volna rá Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Karcsi bá' nagyon marcona fazon abban a kosztümös szerepben. Igazi sötét lovag. Ahogy elnézem az alávalóbbik fajtából. Az is lehet hogy Sith. Amúgy nem volt még. Erről a GoT-os témáról beugrott egy msik. Nemrég futottam bele. Van ez a gonosztevő fejzetű skac: ] Ő pedig a jámborabbik alteregója, aki Nolan Batmanusának a kishaverja. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Erről a GoT-os témáról beugrott egy msik. Nemrég futottam bele. Van ez a gonosztevő fejzetű skac: Én először azt hittem róla, hogy egy nagyon ronda lány, mivel én ismerek egy hölgyet, aki full így néz ki... Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Darkwing Duck (=MaszKacsa) Manx polgármester (SWAT Cats: Radical Squadron) Don Kartács és mások (Tale Spin/Balu kapitány kalandjai) Sokkoló a '94-es Pókember rajzfilm sorozatból. és mindenki kedvenc űrkalóza Hondo Ohnaka hogy csak néhányat említsünk Jim Cummings animációs szinkron szerepei közül Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Ezzel csak az a gond hogy kis hazánkban nem nagyon van ennek bármi jelentősége, hisz a szinkron után teljesen eltűnik a munkásságára utaló bármi jel - persze a stáblistát leszámítva. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) Ezzel csak az a gond hogy kis hazánkban nem nagyon van ennek bármi jelentősége, hisz a szinkron után teljesen eltűnik a munkásságára utaló bármi jel - persze a stáblistát leszámítva. Az lehet, de én eredeti szinkronnal szoktam ezeken nosztalgiázni a neten Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - Werebazs Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Nem hiszem hogy én képes lennék megnézni egy Don Kartácsot eredeti szinkronnal, annyira belém égett a magyar hangja Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Nekem a kedvenc rajzfilmem volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Meséket csak magyarul! Egy szépség és a szörny szinkron pl... na jó, ez nagyon férfias volt. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Október 15. Hozzászólás ideje: 2012. Október 15. Garrick Hagon, aki Julian Gloverhez hasonlóan nagyon távoli galaxisokban és időkben tud járni: Biggs Darklighter... ...és Abraham, a temetkezési vállalkozó a Doctor Who 7x03-ban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 15. Hozzászólás ideje: 2012. Október 15. Azt hittem ez a fickó már nem is él. Szép találat. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Október 15. Hozzászólás ideje: 2012. Október 15. Azért volt egy nem kis segítségem: Atlas találkozott vele Londonban, és neki mondta, hogy nemrég szerepelt a Doctor Who Spanyolországban felvett epizódjában. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Tom Hardy első komolyabb szerepében, mint Shinzon prétor a Star Trek X: Nemesis főgonoszaként. És tíz évvel később Bane-ként a The Dark Knighte Rises)-ban, újfent főgonoszként. Szépen megnőtt, nem mondom. De haja nem lett több azóta sem. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Az Eredetben és a Warriorban volt haja. Úgy tűnik ha rosszat játszik akkor jön a nullás gép Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Nahát, hiszen őt ismerem. Ifjú Herkules kalandjai fantasy sorozatban na ki szerepel Ryan Gosling mellett?? Megfejtés: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Én még azt sem tudtam hogy RG volt herkules. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Nem csak te nem tudtad Mindenki kezdi valahol, ahol tudja Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. (szerkesztve) Nem tudtam, honnan volt ismerős Ms Kitzlet, az új DW rész gonosza, de jó barátom imdb segített: Bravo 5-ös a Baljós árnyakból. Így újabb taggal bővült a DW-SW színészek csapata. SZerk: Ráadásul most olvasom, hogy eredetileg ő Shmi szerepére pályázott, de nem kapta meg, ami igencsak rosszul esett neki, de vigaszdíjként megkapta a Naboo-i pilóta szerepét. Szerkesztve: 2013. Március 31. - Lok Durd Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. NA és őt ki ismeri fel? Az új Thor film főgonoszát? A válasz: Christopher Eccleston - A doki! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. Na ne szórakozz. Mindenkire számítottam, de rá nem Abszolút nem ismerhető fel. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. Szerintem sem ismerhető fel. Tök más az orra Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Nahát. Ki ismeri őt? Erőnek erejével egyik bajszos karaktere Megfejetés: Fénykorában: Gerillákkal harcolt, és Ragadozó préda volt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Hát ez nagyon komoly! Újraegyesülés Schwarzival, mi? Régebben jobban nézett ki. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.