Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16.8 éve http://www.facebook.com/StarWarsHU/videos/1673263476018803/ Van a fehér rovar szerű lény, amikor megpillantottam olyan ismerős volt, nem emlékszik valaki volt-e hasonló lény valami filmben? szerk: amúgy egy videó csak nem jeleníti meg Szerkesztve: 2017. Augusztus 16.8 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16.8 éve Szerző Nekem hirtelen az az akármi ugrott be a Meztelen ebédből de nem hiszem hogy arra gondolsz. Szerkesztve: 2017. Augusztus 16.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16.8 éve Nem, nem erre. Nemrég ugrott be, a Végjáték hangy királynőjét véltem felfedezni benne. Rég láttam már a filmet, így újra nézve annyira nem is hasonlítanak Szerkesztve: 2017. Augusztus 16.8 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17.8 éve Szerző Nekem az a királynő szerintem sose ugrott volna be. Pedig pár hónapja láttam azt a muvit.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23.8 éve Melyik film előtt megy a tisztelgés? Itt most erre lennék kíváncsi Férfi kolléga szerintem egyértelmű, de ki a lány? Szerkesztve: 2017. Augusztus 23.8 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23.8 éve Szerző A keresett muvi a Taxisofőr. A csaj nem ismerős. Szerkesztve: 2017. Augusztus 23.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5.7 éve Szép megfejtés Bomarr Most egy kis rendhagyó.. de felismeritek, ez melyik sorozat ?
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6.7 éve Szerző Nekem a Stranger Things ugrott be de nem hiszem hogy az.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6.7 éve Akkor egy kis segítség. Úgy indul a sorozat minden egyes epizódja hogy: "Igaz történet alapján....az áldozatok neveit megváltoztattuk...."
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6.7 éve Yep. Ami meglepett, hogy ő volt Frédi Flinstone is, valamint a Szívem csücskei című sitcom egyik fő szereplője.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6.7 éve Szép megfejtés Bomarr Most egy kis rendhagyó.. de felismeritek, ez melyik sorozat ? Valószínűleg elpusztult a világ, az életre alkalmatlanná vált, és az utolsó túlélő is halott (szkafanderes). A kis robot siratja. Szerkesztve: 2017. Szeptember 6.7 éve - A pécsi
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6.7 éve Szép megfejtés Bomarr Most egy kis rendhagyó.. de felismeritek, ez melyik sorozat ? Fargo (De amúgy én ennek az epizódnak az értelmét nem igazán vágtam...)
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7.7 éve Fargo (De amúgy én ennek az epizódnak az értelmét nem igazán vágtam...) Szép megfejtés. Pontosan a Fargo 3. évadában szerepelt a kis robot. Érdekes adaléka volt a történetnek szerintem
Hozzászólás ideje: 2017. November 30.7 éve Szép megfejtés És ha már dokik.. az alábbi doki melyik filmből lehet még ismerős?
Hozzászólás ideje: 2017. December 7.7 éve És az alábbi retró képen mely hollywoodi híresség szerepel?
Hozzászólás ideje: 2017. December 11.7 éve Szép megfejtés. A felette lévő úriember pedig Walt Disney.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.