caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. December 4. Hozzászólás ideje: 2020. December 4. On 7/20/2017 at 8:57 PM , luke19 said: Öngyilkos lett Chester, a Linkin Park énekese. Az új album nekem nagyon nem jött be, de a korai albumaik máig nagy kedvenceim. Eléggé lesokkolt a hír. A 2014-es The Hunting Partyt ismered? Az is nagyon jó albumuk. Nekem a Hybrid Theory után az a kedvencem, a Meteorát is előzi. Mindenki nehezményezi, hogy a Linkin Park a Meteora óta nem adott ki semmi érdemlegeset, de a The Hunting Partyról mindenki megfeledkezik. Bár nekem a Minutes to Midnight és a Living Things is tetszik, meg az A Thousand Sunson is vannak nagyon jó dalok. Egyedül a One More Lightot nem csípem annyira. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 6. Hozzászólás ideje: 2021. Január 6. Idén új Sabaton album jön majd a srácoktól, amit be is teaseltek egy zenerészlettel Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. (szerkesztve) Ody, hátha nem olvastad még. Nagyon jó interview ez egyik legnagyobb kedvenc almumomról. https://depechemode.blog.hu/2021/03/06/dave_mcelroy_interjuja_gareth_jones-szal_a_black_celebration_idoszakrol Szerkesztve: 2021. Március 6. - cyrano 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. Legszívesebben már az új album előkészületeiről olvasnék. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Ezt kiadhatnák valamilyen formában, ha már ilyen minőségben megvan. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 1. Az egyik legjobb death metal album! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Dik, már Karácsony van? Budapestre jön a Sabaton @Iqvi Idézet Az egyik legfontosabb mai metalzenekart a mongol The Hu, és a finn Lordi kíséri el a turnéra, aminek budapesti állomása március 13-án lesz az Arénában. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 35 minutes ago, NorbiLordi said: Dik, már Karácsony van? Budapestre jön a Sabaton @Iqvi És ahogy néztem 13-a hétvégére is esik. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 8. Hozzászólás ideje: 2021. Július 8. Egy anya Metallicának, Slayernek és Panterának nevezte el a három gyerekét Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. @NorbiLordi Aqua - Barbie Girl [METAL COVER] (Little V) videó apropóján: 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 22. Hozzászólás ideje: 2021. Október 22. A srác megközelítette a lehetetlent, amennyire csak lehetséges 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Na ez most kicsit váratlanul ért, hogy magamat láttam a HW kezdőlapján. Lehet itt a reklám helye?https://hammerworld.hu/drow-prehistory-cimmel-egy-uj-ep-de-van-egy-klipes-uj-daluk-is-az-omen/ 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Te vagy az énekes? 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Én gitározok. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Melyik vagy Te? Amúgy death metal riffekről beszélnek, de ez nekem túl puhák. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Hozzászólás ideje: 2021. December 13. A szakállas. Ezek régebbi számok, már készülnek az újabbak. Azokban lesznek jó témák. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Március 1. Hozzászólás ideje: 2022. Március 1. Hallgatott már amúgy innen valaki zsidó zenét? Én az utóbbi pár napban nagyon rákaptam, és egész jó zenéik vannak, főleg a pop műfajban. Ennek ilyen tavaszi, nyári hangulata van nagyon. De Benny Friedman számait is szoktam mostanában hallgatni Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Március 4. Hozzászólás ideje: 2022. Március 4. Rosszon győz a jó... 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Március 5. Hozzászólás ideje: 2022. Március 5. A héten megjelent a Sabaton legújabb albuma, a The War to End All Wars, ami az első világháborút teszi a középpontba: https://youtube.com/playlist?list=PLA_zjX3swAf438D0GWjbh81cejxPwnmeR Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. Top Gun: Maverick betétdal: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. A Depeche Mode új albummal jelentkezik, melynek címe Memento Mori. Jövőre pedig világkörüli turnéra indulnak a srácok, immár Andy nélkül. A jegyet azonnal be kell spájzolni. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Aki hangolódni szeretne. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Az AWS 2 évvel azután, hogy Örs odaát zenél választott új énekest. Végre írtak egy dalt Örs emlékére. Sok sikert nekik! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. Én is elkezdtem a Last of Us-t. Zseniális nyitány, nagyon tetszett. A hangulat és a zene is nagyon ott van a topon. Utóbbinál nem nehéz, hiszen a főcímdal egy részét az Andorból nyúlták. Na jó, csak viccelek, inkább fordítva. De ez a rész abszolút Andor feeling (45 sectől): Szerk.: Ez a része pedig kimondottan Witcher 3 feeling. Nagyon hidegrázós. Alig várom a következő epizódot. A Fringe-ből megismert Olivia Dunham izé... Anna Torv csak bónusz, imádom azt a színésznőt. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. Hát, ha valami, akkor az abszolút jó döntés volt a készítők részéről, hogy a játék zeneszerzőjét kérték fel a sorozat zenéjének a felhasználásához, és az intróhoz a játék intrójának zenéjét használták fel - igaz, tömörebb formában. A fenti az eredeti változat, ez pedig a rövidített, a sorozathoz készült verzió: 2 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Február 13. Hozzászólás ideje: 2023. Február 13. Így nem kell az ismétlés gombra tapadni Again Sajna a reklámok megszakítják. Úgy szól Dave hangja, hogy én . 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.