Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Figyelem! 18 éven aluliaknak és Komár Laci rajongóknak az alábbi szám megtekintése heveny görcsöket okozhat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Az általam nagyra becsült Boris Jelcin emlékére! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Nemrég bukkantam rá erre a blogra, gondoltam, érdekelne innen pár embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. A Rózsaszin Pitbull nekem is bejön. Az új albumuk is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. A Rózsaszin Pitbull nekem is bejön. Az új albumuk is jó.Te mikor kapsz atom rocker minősítést? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. A Rózsaszin Pitbull nekem is bejön. Az új albumuk is jó.főleg ez a népdal! Zseniális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Te mikor kapsz atom rocker minősítést? Amikor elérem a napi 1 liter vodkát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. (szerkesztve) Katie Melua Már 3 éve szerelmes lettem ennek a grúz származású lánynak a hangjába. Igazi 30-as éveket idéző bárhangulatot áraszt a hangja, ám a tegnap megjelent albuma kissé populárisabb lett, de így újszerű is, ami szintén jól áll neki. Eddig 4 albuma jelent meg. Igényes zenét kedvelő és zenei rendszerüket szívesen tesztelő emberkéknek előszeretettel ajánlom. Egy kis ízelítő legújabb lemezéről: Szerkesztve: 2010. Május 25. - Lada Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Én az utóbbi időben rászoktam nagyon az audiophile tesztlemezekre. Csak így gyorsan fogynak az üres CD-k, mert isten mentsen, hogy mp3-ba tömörítsem őket Olyan elementális erővel tudnak így szólni a nagy klasszikusok, vagy éppen az akusztikus gitárjátékok Egyik nagy kedvenc. DVD-n is megvan ez a koncertje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Mp3??? Amegmi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Mp3??? Amegmi? Egy csúnya elszólás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Lada! Nagyon jó ez a szám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Zabálnivaló. Hogy beindul a vége felé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. (szerkesztve) Két igazi V-Motorock sláger. Szerkesztve: 2010. Május 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Pildi: Ilyen egy Lord-koncerten a hangulat: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Hangerőt maximumra, szemeket kocsányosra lógatni, nyelveket alaposan leizzasztani! :yeah: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Jó kis szám Oldie, nagyon emlékeztet az ACDC-re. Örök klasszikus: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Mivel ugyanazt a stílust nyomják és ők is ausztrálok... Remek banda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Pildi: Ilyen egy Lord-koncerten a hangulat: Nem rossz... Majd szeptemberben meglátom személyesen. Addig mgismerkedem a dalaikkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. (szerkesztve) Hangoljunk egy kicsit, emberek! Már csak 9 nap! Szerkesztve: 2010. Június 2. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Általában mindig csak a döntő felé szoktam bekapcsolódni mert sosem volt időm nézni, de most amennyit tudok megnézek. A focit nem szeretem, de ezt mindig érdemes nézni, mert ez szép foci. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Általában mindig csak a döntő felé szoktam bekapcsolódni mert sosem volt időm nézni, de most amennyit tudok megnézek. A focit nem szeretem, de ezt mindig érdemes nézni, mert ez szép foci. Egyetértek. Férjecskével nem vagyunk focinézők, két kivétellel: EB és VB. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hangoljunk egy kicsit, emberek! Már csak 9 nap! Épp most akartam linkelni, ezért jöttem fel Múlt hétfő óta hallgatom, elküldtem az osztálynak ímélben, ma már ez szólt a mobilokból szünetben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Helyes, helyes, tessék jönni a sport topikba majd tippelni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Nagyon jó ez a VB-dal, kimondottan tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Rögtön beugrott a néhány napja látott Legyőzhetetlen. '95-ben a rugby válogatott világbajnok tudott lenni a hazájában, pont az All Blackset búcsúztatva. Vajon most megismétlődik a csoda a fociban is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ooooh yeah Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Ezt a klipet érdemes megnézni http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/06/...paca_egyszerre/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Hangoljunk egy kicsit, emberek!Ezt egész nap kerestem Reggel leadták Balázsék, marha jó kis vidám szám Köszi Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megy a lista ezerrel. Haver itt volt délután aztán adtunk az érzésnek. Most éppen a "Question of time" megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.