Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Köszi Dzséjt! Egyébként mi az álláspontod az ügyben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Megvan a díjátadó időpontja! Készüljetek. Dzséjt show -ja biztos nyomot hagy majd az éterben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Nagyszerű! És biztos legalább éjfélig fog tartani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Az a minimum. Reméljük Dzséjt is így gondolja majd. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Elvileg az én listám is elment. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Sajnos még nem kaptam meg Sky. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Gyerekek gyerünk azzal a jelölt állítással! Már alig van pár nap vissza belőle. Oldie, Revan és a többiek! Mozgás. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Elkülldtem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Köszi Revan! Ámbár nem egész teljes a lista, mert nem írtál mindenhova hatot. Skacok! Ha nem írtok minden kategóriához hatot akkor hogy lesz mindenből ennyi jelölt? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Ennyit tudtam csak összeírni. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Én is azért nem küldtem még listát, mert nem tudok mindenhez hatot-hatot írni... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Megnyugtat hogy nem csak én nem tudtam sehova 6-ot írni Szerintem csökkenteni kellene majd az 5. évadra 5-re a jelöltek számát. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Hát nem tudom ti melyik részeket néztétek, de én a bőség zavarában szenvedtem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Pontosan Nabo! Mindenhova lehet hatot írni. A legtöbb kategóriába akár 10 -et is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Ennyit tudtam csak összeírni. Szerintem meg összecsaptad. Nem tudtál hat epizódot írni? Klónokból is csak egyet? Ne röhögtess már. Mindegy, azért több mint a semmi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Sajnos ez már tavaly is probléma volt. Csak az indok gáz, mivel másoknak valahogy mégis sikerül a hat jelölt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Mindenhova lehet hatot, csak elég nehezen jön össze. Én amúgy ma tervezem elküldeni. Sajnos nem vagyok olyan napra kész a TCW-ből, mint az SW 6 epizódjából, így néha már azt is elfelejtem, hogy mi is volt az évad nyitó szála. A klónok nevét meg pl. sosem tudtam megjegyezni, így elsőre fogalmam sincs, hogy kiket is jelöljek oda. Az epizódok nyilván a legkönnyebb, de van annál jóval nehezebb jelölés is, és aki jobban benne van az univerzumban, annak ez sokkal könnyebb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Akkor egy kis segítség, itt minden megvan az évadról, a részekről, a szereplőkről, stb-ről. http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_Season_Four Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Szerintem meg összecsaptad. Nem tudtál hat epizódot írni? Klónokból is csak egyet? Ne röhögtess már. Mindegy, azért több mint a semmi. Amennyit leírtam, annyi tetszett nagyon. A többi nem annyira, ezért nem jelöltem. Több időt meg nem tudok rászánni. Sajnos ez már tavaly is probléma volt. Csak az indok gáz, mivel másoknak valahogy mégis sikerül a hat jelölt. Talán azért, mert nekik több kedvencük van, mint nekem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. De most nem kedvenceket kell választani, hanem jelölteket állítani. Ha a listád még nem teljes, de kifogytál a kedvencből, tegyél hozzá még olyat, aki nem kedvenc, de azért kedveled. Én most csináltam meg a listám (még nem kész, a zene/epizód/prbaj kategóriában még ötödölőzöm), és nem egy olyan jelölt van, aki nem kedvencem. Majd a kedvenceket megszavazhatjátok a szavazáson. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Mindenhova lehet hatot, csak elég nehezen jön össze. Én amúgy ma tervezem elküldeni. Sajnos nem vagyok olyan napra kész a TCW-ből, mint az SW 6 epizódjából, így néha már azt is elfelejtem, hogy mi is volt az évad nyitó szála. A klónok nevét meg pl. sosem tudtam megjegyezni, így elsőre fogalmam sincs, hogy kiket is jelöljek oda. Az epizódok nyilván a legkönnyebb, de van annál jóval nehezebb jelölés is, és aki jobban benne van az univerzumban, annak ez sokkal könnyebb. Nagyra értékelem, hogy egyáltalán foglalkozol vele és megpróbálod jól megcsinálni. A taps egyébként mindenkinek jár aki beküldte! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Holnap, az utolsó pillanatban, beküldöm én is. Meg is feledkeztem róla. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Várom a tiédet is, köszi! Én is most írom össze. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Eddig kik küldték be ha nem titok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Majd a végén összeszámolom. Ömlesztve jön. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Nekem is holnapra marad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Úgy látom le leszek terhelve holnap. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Én április 1-én valamikor estefelé tudom elküldeni, ha akkor még lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Danityu! Vasárnap délig lenne jó! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Na én egy kis segítséget kérnék. A szörnyön és a párbajon kívül megvan minden. Ehhez tudna adni nekem valaki néhány ötletet, hogy miből lehet válogatni? Igen, tudom fura, de túl sok párbajra sem emlékszem. PM is jöhet, de itt is válaszolhat valaki, aki tud egy kicsit segíteni rajtam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.