Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. (szerkesztve) Coli, Lok, Nute, a tiétek is rendben megérkezett. Ezzel már tizenötre nőtt a szavazatok száma, ezzel már most meghaladtuk a tavaly leadott voksok számát. Khhmmm... tavaly negyvenen szavaztak. Az enyém is átment Láttad a Maul -os részeket? Szerkesztve: 2012. Április 4. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Láttad a Maul -os részeket? Láttam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Azért ne legyél ennyire lelkes. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Azért ne legyél ennyire lelkes. Nagyjából olyanok lettek mint amilyenekre számítottam. Tehát a Krell kvadrológia és az ahhoz köthető elemek elsősége nem került nálam veszélybe Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Khhmmm... tavaly negyvenen szavaztak. Akkor tavaly én csináltam az összesítést. Jujj, kicsit kavarognak bennem az emlékek. Donát, Bomarr, megérkeztek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Minden évben cserélünk. Jövőre Tied lesz a jelölés és ismét enyém a szavazás. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Nagyon nehéz a pontok elosztása, a legnehezebb vizsgáim semmik ehhez képest. A 3. évadnál nem volt ez ilyen nehéz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Nekem gyorsan ment. Magam is meglepődtem mennyire le van tisztulva bennem az évad. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Sajnálom, hogy a Friend in Need nem jutott be a legjobb hat közé. Nálam egyértelműen az évad egyik fénypontja volt. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Sajnálom, hogy a Friend in Need nem jutott be a legjobb hat közé. Nálam egyértelműen az évad egyik fénypontja volt. :lol: Sejtem mire játszol, de nem fog összejönni. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. :lol: Sejtem mire játszol, de nem fog összejönni. Szerintem semmire nem játszik, csak elmondta amit gondol. Mellesleg egyet értek vele, mivel az én listámon is rajta volt a rész. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Szerintem semmire nem játszik, csak elmondta amit gondol. Mellesleg egyet értek vele, mivel az én listámon is rajta volt a rész. Oké, nem szeretnék bővebben belemenni, de már-már köztudott, hogy mennyire rühellek egy bizonyos helyzetet, mely ebben a részben mutatkozik meg... Lok tudja ezt és így próbálja húzni az agyamat, azt remélve, hogy valami durvát írok és Ody majd bannol... erre írtam hogy nem fog összejönni, mert nem süllyedek le a szintjére. E perctől kezdve Lok írhat bármit, ignorálom... Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Sajnálom, hogy a Friend in Need nem jutott be a legjobb hat közé. Nálam egyértelműen az évad egyik fénypontja volt. Szerintem is nagyon jó rész volt,mondjon bárki bármit rá. Huhh,nálam most könnyebben ment a pontozás,mint a harmadik évadnál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Sajnálom, hogy a Friend in Need nem jutott be a legjobb hat közé. Nálam egyértelműen az évad egyik fénypontja volt. Szerintem semmire nem játszik, csak elmondta amit gondol. Mellesleg egyet értek vele, mivel az én listámon is rajta volt a rész. Nem igazán volt esélye. Talán ha több jelölő van... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Látványilag nem volt rossz a rész, de a történet kissé elnagyolt volt. Azért Ahsoka és Lux bimbózó kapcsolatának örültem, szóval nálam olyan 7. helyen áll ez az epizód. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Helyes, örüljetek is neki... pont ezért meri meglépni Filoni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Nem igazán volt esélye. Talán ha több jelölő van... Pedig én is jelöltem ott, ahol tudtam. A negyedik évad talán legjobbja. Kár érte, hogy kimarad, de itt a közvélemény dönt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. KisKósa! Kaptál tőlem kör emailt a szavazással kapcsolatban? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. (szerkesztve) KisKósa! Kaptál tőlem kör emailt a szavazással kapcsolatban? A megalomániás szervízdroidról igen, de arra itt válaszoltam is. Vagy azóta jött még egy? Szerk.: Most olvasom, hogy KÖR e-mailt. Nem, azt nem. Szerk.2.: Ja de, megkaptam, csak a régi e-mail címemre érkezett. Szerkesztve: 2012. Április 4. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Köszi, akkor átment az a lényeg. Dzséjt majd meglepődik majd. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Dzséjt majd meglepődik majd. Ajaj. Amúgy megérkezett a te szavazatod is. Bár a tiédet valamiért behajította a spamek közé. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. (szerkesztve) Oké, nem szeretnék bővebben belemenni, de már-már köztudott, hogy mennyire rühellek egy bizonyos helyzetet, mely ebben a részben mutatkozik meg... Lok tudja ezt és így próbálja húzni az agyamat, azt remélve, hogy valami durvát írok és Ody majd bannol... erre írtam hogy nem fog összejönni, mert nem süllyedek le a szintjére. E perctől kezdve Lok írhat bármit, ignorálom... Szép kis összeesküvés elmélet, gratulálok . 1, Semmi olyat nem írtam amire durván kéne reagálnod. Ha ebben te bármi sértőt találtál, akkor arról nem én tehetek. 2.Nekem tényleg nagyon bejött az a rész, akár hiszed akár nem. Carlac világa valami gyönyörű volt benne és az ahogy bemutatták a mandi terrort a gyámoltalan lakosságon, nagyon hatásos volt és emlékezetes. A Lux-Ahsoka szerelmi szál marhára másodlagos volt és semmi bajom nem volt vele. 3. Már beletörődtem abba, hogy itt vagy a fórumon, úgyhogy ki kell ábrándítsalak: nem áll szándékomban összeesküvéseket szőni ellened. Ody, bocsi hogy reagáltam erre, de azt nem tűrhetem, ha alaptalanul gyanusítgatnak. Szerkesztve: 2012. Április 5. - Lok Durd Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Orondia világa valami gyönyörű volt benne Ha jól emlékszem az említett epizódban a Carlac szerepelt. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Mea culpa! Köszi a korrekciót. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Én is elküldtem a listám. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Ajaj. Amúgy megérkezett a te szavazatod is. Bár a tiédet valamiért behajította a spamek közé. Biztos a freemail miatt. Aktivizáltam pár tavaly szavazót, erre céloztam lentebb. Bár nem biztos, hogy írnak majd. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Én is elküldtem a listám. Megérkezett. Biztos a freemail miatt. Aktivizáltam pár tavaly szavazót, erre céloztam lentebb. Bár nem biztos, hogy írnak majd. Gondoltam, hogy erről van szó. Szépen jönnek azért. Szerintem idén is meglesz a negyven. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Remélem több is! Mennyinél járunk? Meglepetések is várhatók? Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Én is elküldtem a listát. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Holnap én is elküldöm Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.