Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ha klónok, akkor tök mindegy kire szavazunk, külsőre ugyanaz, csak a neve más...66 Facepalm Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Pont ez a sorozat mutatja meg, mennyire különböznek egymástól. Így igaz. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Pont ez a sorozat mutatja meg, mennyire különböznek egymástól. A szavazásból is látszik, hogy semennyire, el van itt már minden döntve! T Rex mindent visz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Stílusos szóviccel élve Rex nagy király, szóval megérdemelten nyert. Nem is tudom elképzelni, hogy valaha le fogják gyűrni ebben a kategóriában. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Rex, aki jóval kevésbé önálló, mint a mintaegyed... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Mivel se Boil, se Waxer (WAXEEEER :cry: ) nem került be (persze jogos, de akkor is piszokság!), így én Hardcase-re szavaztam. Önfeláldozása nagyon ott volt. Aztán jött nálam Fives, akit már csak a Domino osztag utolsó tagjaként is előre sorolok. És végül Rex, aki ebben az évadban a testvéreiért már hajlandó volt egy Jedi tábornok ellen fordulni. Nagyon szép fejlődésen megy át. Kíváncsi vagyok, hová viszik ki a karakterét, ami szerintem mindenképpen a 66-oskor tetőzik majd. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szép volt Rex százados :clap: Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A szavazásból is látszik, hogy semennyire, el van itt már minden döntve! Nem tudom, ennek mi köze a személyiségükhöz, de sebaj... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Stílusos szóviccel élve Rex nagy király, szóval megérdemelten nyert. Nem is tudom elképzelni, hogy valaha le fogják gyűrni ebben a kategóriában. Lassan a főszereplők kategórájában is komoly esélyes lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Kíváncsi vagyok, hová viszik ki a karakterét, ami szerintem mindenképpen a 66-oskor tetőzik majd. Szerintem nem éri meg, de itt nagy kedvenc! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nem tudom, ennek mi köze a személyiségükhöz, de sebaj... Flóri ritkán ír ökörséget, de most sikerült neki. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nem tudom, ennek mi köze a személyiségükhöz, de sebaj... Semmi, mert nincsen nekik....attól, hogy hús vér, még ugyanolyan eszköz és kellék, mint egy droid, csak tovább kell képezni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Semmi, mert nincsen nekik....attól, hogy hús vér, még ugyanolyan eszköz és kellék, mint egy droid, csak tovább kell képezni. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Oké FlóriBá, ne Offolj! Ez most nem ennek a helye! Köszi! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Flóri ritkán ír ökörséget, Ezt egy kicsit vitatnám, bár tény, hogy már régóta nem volt rá precedens Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Flóri ritkán ír ökörséget, de most sikerült neki. Ritkán? Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Egyébként nem szeretem ezt a részt a JP 3-ból. A T-Rex alulmarad, ugyan már! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Semmi, mert nincsen nekik....attól, hogy hús vér, még ugyanolyan eszköz és kellék, mint egy droid, csak tovább kell képezni. Már bocs, de te nézed a sorozatot? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Semmi, mert nincsen nekik....attól, hogy hús vér, még ugyanolyan eszköz és kellék, mint egy droid, csak tovább kell képezni. Ugyan már. Szinte mindegyik különálló személyiség. Erre az eddig eltel évadok kellő bizonyítékot nyújtanak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Mielőtt kitörne megint a Flamewar, jöjjön inkább a következő kategória. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ritkán? Nekem is ezen akadt meg a szemem, de fő a békesség. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Oké FlóriBá, ne Offolj! Ez most nem ennek a helye! Köszi! Így van, a klónok topikban meg lehet beszélni a dolgot, mert szerintem érdekes, hogy miért látja így. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Legjobb Jedi lovag A képfeladványt a spoiler kapcsoló mögött találod. Szerintem elég egyértelmű. Szerinted? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi-Wan Kenobi Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Háhá! A kedvenc. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Nem valami nagy meglepetés, bár nálam az ifjú Skywalker vitte a prímet Szerkesztve: 2012. Április 21. - Nabopolasszar Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. HA-ha, de ettől még én nem teszek különbséget a lombikban és a gyártósoron készült egyedek között, egyikre sem igaz, hogy nem tömegcikk és nem tudok egy olyan fajt tisztelni aki egy bemondott kód alapján lemészárolja azt, aki legalább 2345szor megmentette az életét.... A következő off-ot törlöm. Donát Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam is egyértelmű, hogy Obi-Wan Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nem tudom.. ki lesz? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Gondolom a legtöbben Obi-Wanra szavaztatok, én mégis Ahsokának adtam a 6 pontot. Akárhogy is, nálam mindig is ő lesz a Nr.1., mondjuk kétlem, hogy ezzel túl sok új információ birtokába juttatalak volna titeket. A második természetesen az öreg harcos, Kenobi lett a listámon, őt pedig a mindig nyugodt Plo mester követi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.