Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Maul... Tőlem egy pontot kapott, de legszívesebben nullát adtam volna neki. Remélem nem Maul lesz. Nálam is egy pontot kapott, Ventress nyert. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Darth Maul. Ahhoz képest, sokaknak mennyire nem tetszett maga a TCW-beli feltűnése, ez meglepő. Elhiheted hogy nem rajtam múlott Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Darth Maul. Ahhoz képest, sokaknak mennyire nem tetszett maga a TCW-beli feltűnése, ez meglepő. Egyszerűen cool. Erővel nyomták le a tortunkon, és mi jóllaktunk vele! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Maul? Engem nem lep meg. Idén nem volt túl erős ez a kategória. Vagy inkább mondhatjuk azt, hogy Maul volt túl erős ide. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Pedig Maul. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Egyszerűen cool. Erővel nyomták le a tortunkon, és mi jóllaktunk vele! Ezt nagyon jól megfogalmaztad Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Mondjuk ha Krell indulhatott volna itt, akkor nem lenne kérdés Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ez számomra nem kérdés, de az sem, hogy sajnos nem ő nyer, hanem egy félbevágott karierrel rendelkező személy.... Pedig mindenki tudja, hogy a jelszó: Fire the emergency booster engines. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Egyszerűen cool. Erővel nyomták le a tortunkon, és mi jóllaktunk vele! Én nem. Kiöklendeztem. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én Talzin mamának adtam a 6 pontot. Kétségtelenül a TCW legmisztikusabb, leginkább kérdésekkel övezett karaktere. Ebből a rejtélyességéből fakad számomra a karakter érdekessége is, így őt tartottam a legjobbnak a jelöltek közül. Nálam az "Ördög" a 3. helyre szorult (azt a pókos valamit a mai napig nem tudtam feldolgozni), 5 pontot Savage-nak adtam, a 21. részben elviszi a hátán az amúgy nem túl erős epizódot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Részemről Talzin. Nem hiszem, hogy Maul nyert... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ DARTH MAUL Ismerve a sok negatív hangot, szerintem ez az idény nagy meglepetése. Ugyan nem sokkal, összesen két ponttal előzte meg testvérkéjét, Savage Opress-t, akivel az utolsó pillanatig harcoltak, de végül Maul győzött. A bronzérem sem juthat ki a Dathomirról, mert azt Talzin anyu érdemelte ki. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Engem az lepett meg, hogy bekerült a legjobbak közé, de onnantól kezdve biztos voltam benne, hogy nyer. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Remélem nem Maul lesz. Nálam is egy pontot kapott, Ventress nyert. Ventress a főszereplő kategóriában indult. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ismerve a sok negatív hangot, szerintem ez az idény nagy meglepetése. Ugyan nem sokkal, összesen két ponttal előzte meg testvérkéjét, Savage Opress-t, akivel az utolsó pillanatig harcoltak, de végül Maul győzött. A bronzérem sem juthat ki a Dathomirról, mert azt Talzin anyu érdemelte ki. Pont a 3 utolsó helyezettem Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam a hat pontot Savage zsebelte be. Tamson lett a második. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Pont a 3 utolsó helyezettem Hehe. Nálam Opress megelőzte a "Jedi ölő, de szinte senkit sem öltem még meg" Grievoust. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ugyan nem sokkal, összesen két ponttal előzte meg testvérkéjét, Savage Opress-t, akivel az utolsó pillanatig harcoltak, de végül Maul győzött. Ha csak a TCW-t veszem figyelembe, Opress sokkal karizmatikusabb figurának tűnik, mint a bratyó. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ [ismerve a sok negatív hangot, szerintem ez az idény nagy meglepetése. Ugyan nem sokkal, összesen két ponttal előzte meg testvérkéjét, Savage Opress-t, akivel az utolsó pillanatig harcoltak, de végül Maul győzött. A bronzérem sem juthat ki a Dathomirról, mert azt Talzin anyu érdemelte ki. Nálam is ők voltak az első három, de pont fordított sorrendben... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. És igen!!! Szerintem maximálisan megérdemelte! Az a mód ahogy bemutatták őt, mindenképpen elismerésre méltó. Witwer zseniálisat rakott hozzá a karakterhez. Maul második díja Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Jólvan, gratula neked is te szószátyárrá lett, nagy visszatérő. De azért van még mit mesélned, ne feledd, mert bírunk, de még nem szeretünk! Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Engem nem lepett meg. A kezdetektől fogva tudtam.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ha csak a TCW-t veszem figyelembe, Opress sokkal karizmatikusabb figurának tűnik, mint a bratyó. Karizmában köze sincs Maulhoz, szerintem. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Karizmában köze sincs Maulhoz, szerintem. Szerintem is Sky-nak van igaza, Opress ezerszer jobb szereplő a TCW-ben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én Cápetit jelöltem elsőnek, Mault másodiknak. A pókos csúfságot nem tudom megemészteni, de a második részben, miután helyre tették a fejét és a lábát, már valamivel ízletesebb volt. Viszont a többi jelölt nem volt elég erős ahhoz, hogy legyűrjék. Talzin nagyit jelöltem harmadiknak, karaktere még mindig elég rejtélyes ahhoz, hogy működjön. A tavalyi kedvencem idén viszont egy pontot kapott: Savage Opress-t baromira elcseszték erre az évadra. Egy nyafogós, agyatlan, agresszív barom lett, akiből elveszett minden coolság. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ha csak a TCW-t veszem figyelembe, Opress sokkal karizmatikusabb figurának tűnik, mint a bratyó. Nem inkább "lábizmatikusabb"? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ody, így igaz Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Hát ööö... Nagyon ajánlom hogy a többi kategóriába ne szerepeljen hasonlóan jól, mert különben hiánycikk lesz az országban levágott lófejekből . Szerkesztve: 2012. Április 21. - Nabopolasszar Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerintem is Sky-nak van igaza, Opress ezerszer jobb szereplő a TCW-ben. És szerintem is... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.