Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Ha klónok, akkor tök mindegy kire szavazunk, külsőre ugyanaz, csak a neve más...66 Facepalm
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Pont ez a sorozat mutatja meg, mennyire különböznek egymástól. Így igaz.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Pont ez a sorozat mutatja meg, mennyire különböznek egymástól. A szavazásból is látszik, hogy semennyire, el van itt már minden döntve! T Rex mindent visz!
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Szerző Stílusos szóviccel élve Rex nagy király, szóval megérdemelten nyert. Nem is tudom elképzelni, hogy valaha le fogják gyűrni ebben a kategóriában.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Mivel se Boil, se Waxer (WAXEEEER :cry: ) nem került be (persze jogos, de akkor is piszokság!), így én Hardcase-re szavaztam. Önfeláldozása nagyon ott volt. Aztán jött nálam Fives, akit már csak a Domino osztag utolsó tagjaként is előre sorolok. És végül Rex, aki ebben az évadban a testvéreiért már hajlandó volt egy Jedi tábornok ellen fordulni. Nagyon szép fejlődésen megy át. Kíváncsi vagyok, hová viszik ki a karakterét, ami szerintem mindenképpen a 66-oskor tetőzik majd.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve A szavazásból is látszik, hogy semennyire, el van itt már minden döntve! Nem tudom, ennek mi köze a személyiségükhöz, de sebaj...
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Stílusos szóviccel élve Rex nagy király, szóval megérdemelten nyert. Nem is tudom elképzelni, hogy valaha le fogják gyűrni ebben a kategóriában. Lassan a főszereplők kategórájában is komoly esélyes lesz.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Kíváncsi vagyok, hová viszik ki a karakterét, ami szerintem mindenképpen a 66-oskor tetőzik majd. Szerintem nem éri meg, de itt nagy kedvenc!
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Szerző Nem tudom, ennek mi köze a személyiségükhöz, de sebaj... Flóri ritkán ír ökörséget, de most sikerült neki.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Nem tudom, ennek mi köze a személyiségükhöz, de sebaj... Semmi, mert nincsen nekik....attól, hogy hús vér, még ugyanolyan eszköz és kellék, mint egy droid, csak tovább kell képezni.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Semmi, mert nincsen nekik....attól, hogy hús vér, még ugyanolyan eszköz és kellék, mint egy droid, csak tovább kell képezni.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Flóri ritkán ír ökörséget, Ezt egy kicsit vitatnám, bár tény, hogy már régóta nem volt rá precedens
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Egyébként nem szeretem ezt a részt a JP 3-ból. A T-Rex alulmarad, ugyan már!
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Semmi, mert nincsen nekik....attól, hogy hús vér, még ugyanolyan eszköz és kellék, mint egy droid, csak tovább kell képezni. Már bocs, de te nézed a sorozatot?
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Szerző Semmi, mert nincsen nekik....attól, hogy hús vér, még ugyanolyan eszköz és kellék, mint egy droid, csak tovább kell képezni. Ugyan már. Szinte mindegyik különálló személyiség. Erre az eddig eltel évadok kellő bizonyítékot nyújtanak.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Mielőtt kitörne megint a Flamewar, jöjjön inkább a következő kategória.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Ritkán? Nekem is ezen akadt meg a szemem, de fő a békesség.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Oké FlóriBá, ne Offolj! Ez most nem ennek a helye! Köszi! Így van, a klónok topikban meg lehet beszélni a dolgot, mert szerintem érdekes, hogy miért látja így.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Legjobb Jedi lovag A képfeladványt a spoiler kapcsoló mögött találod. Szerintem elég egyértelmű. Szerinted?
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Nem valami nagy meglepetés, bár nálam az ifjú Skywalker vitte a prímet Szerkesztve: 2012. Április 21.13 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve HA-ha, de ettől még én nem teszek különbséget a lombikban és a gyártósoron készült egyedek között, egyikre sem igaz, hogy nem tömegcikk és nem tudok egy olyan fajt tisztelni aki egy bemondott kód alapján lemészárolja azt, aki legalább 2345szor megmentette az életét.... A következő off-ot törlöm. Donát
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Gondolom a legtöbben Obi-Wanra szavaztatok, én mégis Ahsokának adtam a 6 pontot. Akárhogy is, nálam mindig is ő lesz a Nr.1., mondjuk kétlem, hogy ezzel túl sok új információ birtokába juttatalak volna titeket. A második természetesen az öreg harcos, Kenobi lett a listámon, őt pedig a mindig nyugodt Plo mester követi.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.