Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Darth Maul. Ahhoz képest, sokaknak mennyire nem tetszett maga a TCW-beli feltűnése, ez meglepő. :)

Egyszerűen cool. Erővel nyomták le a tortunkon, és mi jóllaktunk vele! :yeah:

Hozzászólás ideje:

Ez számomra nem kérdés, de az sem, hogy sajnos nem ő nyer, hanem egy félbevágott karierrel rendelkező személy....

Pedig mindenki tudja, hogy a jelszó: Fire the emergency booster engines.

Hozzászólás ideje:

Én Talzin mamának adtam a 6 pontot. Kétségtelenül a TCW legmisztikusabb, leginkább kérdésekkel övezett karaktere. Ebből a rejtélyességéből fakad számomra a karakter érdekessége is, így őt tartottam a legjobbnak a jelöltek közül. Nálam az "Ördög" a 3. helyre szorult (azt a pókos valamit a mai napig nem tudtam feldolgozni), 5 pontot Savage-nak adtam, a 21. részben elviszi a hátán az amúgy nem túl erős epizódot.

Hozzászólás ideje:

LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ

DARTH MAUL

DarthMaulTCW-RevengeTrivia.jpg

Ismerve a sok negatív hangot, szerintem ez az idény nagy meglepetése. Ugyan nem sokkal, összesen két ponttal előzte meg testvérkéjét, Savage Opress-t, akivel az utolsó pillanatig harcoltak, de végül Maul győzött. A bronzérem sem juthat ki a Dathomirról, mert azt Talzin anyu érdemelte ki.

Hozzászólás ideje:

Remélem nem Maul lesz. Nálam is egy pontot kapott, Ventress nyert.

Ventress a főszereplő kategóriában indult. :)
Hozzászólás ideje:

Ismerve a sok negatív hangot, szerintem ez az idény nagy meglepetése. Ugyan nem sokkal, összesen két ponttal előzte meg testvérkéjét, Savage Opress-t, akivel az utolsó pillanatig harcoltak, de végül Maul győzött. A bronzérem sem juthat ki a Dathomirról, mert azt Talzin anyu érdemelte ki.

Pont a 3 utolsó helyezettem :lol:

Hozzászólás ideje:

LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ

[ismerve a sok negatív hangot, szerintem ez az idény nagy meglepetése. Ugyan nem sokkal, összesen két ponttal előzte meg testvérkéjét, Savage Opress-t, akivel az utolsó pillanatig harcoltak, de végül Maul győzött. A bronzérem sem juthat ki a Dathomirról, mert azt Talzin anyu érdemelte ki.

Nálam is ők voltak az első három, de pont fordított sorrendben...
Hozzászólás ideje:

Jólvan, gratula neked is te szószátyárrá lett, nagy visszatérő.

De azért van még mit mesélned, ne feledd, mert bírunk, de még nem szeretünk!

Hozzászólás ideje:

Én Cápetit jelöltem elsőnek, Mault másodiknak. A pókos csúfságot nem tudom megemészteni, de a második részben, miután helyre tették a fejét és a lábát, már valamivel ízletesebb volt. Viszont a többi jelölt nem volt elég erős ahhoz, hogy legyűrjék. Talzin nagyit jelöltem harmadiknak, karaktere még mindig elég rejtélyes ahhoz, hogy működjön. A tavalyi kedvencem idén viszont egy pontot kapott: Savage Opress-t baromira elcseszték erre az évadra. Egy nyafogós, agyatlan, agresszív barom lett, akiből elveszett minden coolság. :(

Hozzászólás ideje:

Hát ööö... :pfff::para:

Nagyon ajánlom hogy a többi kategóriába ne szerepeljen hasonlóan jól, mert különben hiánycikk lesz az országban levágott lófejekből . :D

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Szerintem is Sky-nak van igaza, Opress ezerszer jobb szereplő a TCW-ben.

És szerintem is...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.