Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Sötét gondolat, amit most mondok: De ez még mindig az intelligensebb "kritikák" közül való... ahhoz képest, hogy milyenek vannak még. Donát.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. (szerkesztve) Szerintem inkább ennek a TJ Hookernek nincs lövése arról mi a StarWars. Mindig is imádtam az ilyen barmokat, akik megmondják Lucasnak milyennek kell lennie az SW-nek. Fogalma nincs róla... Zed Zero is megérne egy külön tanulmányt. Régebben kedvelte a filmeket, még a "prequel kedvelő" topicba is sűrűn írt. Aztán egyszer bepöccent valamin, plusz sokat járt olyan hülye gyerekek közé, mint ez a fenti, és ez a negtaív hatás erősen hatott rá. Most már szinte utálja a filmeket, és csak akkor szól be, ha fikázni kell. Szerintem undorító az ilyen, mert pár idióta hosszas baromságait olvasva, maga is beáll közéjük. Egyébként a tanulság még mindig az, hogy erősen szelektálni kell a fórumokat. Magam részéről SW-s dolgot nem is nézek, mert deka értelme nincs. Itt vagyunk mi, ez minden igényemet kielégíti. Szerkesztve: 2006. Március 18. - Ody Mandrell
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerintem inkább ennek a TJ Hookernek nincs lövése arról mi a StarWars. Az a "TJ Hooker" én vagyok, nekem válaszolt és kiírta elé a nevem, hogy tudjam
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Az a "TJ Hooker" én vagyok, nekem válaszolt és kiírta elé a nevem, hogy tudjam
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Ezeken a véleményeken már rég csak röhögök.Egy falat rakok magam meg az ilyen idióták közé.De úgy vagyok vele mint Ody.Nem olvasom őket ha lehet.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hát ezaz alábbi tényleg elég gáz, de sajna Csabaidonátnak van igaza: ez még a finomabbak közül való. Ennél sokkal durvábbakat is olvasni, ha körbenéz az ember...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hát ezaz alábbi tényleg elég gáz, de sajna Csabaidonátnak van igaza: ez még a finomabbak közül való. Ennél sokkal durvábbakat is olvasni, ha körbenéz az ember... De azért meg kell jegyezni, hogy szép számmal vannak olyanok is, akik most kezdik felfedezni és értékelni a történetet.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. De azért meg kell jegyezni, hogy szép számmal vannak olyanok is, akik most kezdik felfedezni és értékelni a történetet. Szerencsére... kár, hogy mindig az elégedetlenkedők a leghangosabbak.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerencsére... kár, hogy mindig az elégedetlenkedők a leghangosabbak. Így igaz. Talán nem a legjobb példa, de pl. egy nagy tömegből ricsajozó 4-5 ember nagyobb feltünést kellt, mint a békés többség (lásd Gyurcsány incidensek).
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Ide is illik a nem rég elkészült plakát, így beszúrom. Quarron indult a választáson.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. (szerkesztve) Ide is illik a nem rég elkészült plakát, így beszúrom. Quarron indult a választáson. Nagyon jó.Ez a csávó a képen tényleg Quarron? Szerkesztve: 2006. Március 22. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Nagyon jó.Ez a csávó a képen tényleg Quarron? Igen, ő. Az sw.hu-s névkártyáján van a kép.
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Igen, ő. Az sw.hu-s névkártyáján van a kép. Én ilyennek képzeltem el. Na jó, ez csak rossz vicc volt. Ne haragudj, Quarron! Please!
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Pedig a kép alapján értelmesnek néz ki.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Pedig a kép alapján értelmesnek néz ki. Kép alapján még szimpatikusnak is mondanám.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Lehet, hogy az SW kívül egy remek fickó Csak az epI-II-III-tól száll el teljesen.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Végre egy nagyon jó műsorismertetővel talákoztam a Teleholdban. Ezekkel sem voltunk eddig elkényeztetve. Ebben végre nincs megmentik a Földet, vagy Amidala hercegnő. Teljesen korrekt, sőt. Úgy harangozza be, hogy George Lucas csodálatos látványvilágú alkotásában E. M., H. C. és N. P. küzd a világközi békéért. Belül is végig magasztalja a filmet az SW kultuszát. Tartalmat is nagyon precízen leírja. Ha bele akarnék kötni legvégén lázadóknak nevezi a Szakadárokat. De ez csak a szóismétlés elkerülése végett kerülhetett bele, de a szó jelentése megegyezik a szepik tevékenységével, Csak az SW-ben lázadók alatt ugyebár mást értünk. De nem is akarok belekötni, mert végre egy tisztességes ismertetője a filmnek, ami nem holmi gagyinak állítja be a filmet és aki nem ismeri, valóban kedvet kap, hogy megnézze. Nagy tapsot érdemel a Telehold . (Egyébként már régóta magas színvonalú műsorújság.)
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Civilben biztos rajongó az ipse.
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Bravó! Egy tűt a szénakazalban hamarabb találtam volna, mint egy ilyen ismertetőt. Bravó, bravó! Még egy két év (vagy több) és ezekre a részekre is úgy fognak tekinteni, mint a régi 3-ra. Olyan tisztelettel. Legalábbis remélem. ( A remény hal meg utoljára) Donát.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hogy gyönyörködhessünk egy ilyen ritkaságban beszkenneltem: Címlap Ismertető
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Nagyon jó kis újság lehet Csak kérlek legközelebb az imageshack.us-ra tedd fel a képeket, meg a képfeltöltés.hu nagy ratyiság.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Már épp írni akartam, hogy közzé tehetnéd az oldalakat, és lőn. Tényleg korrekt a dolog, úgy hogy gratula Telehold!
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Öröm ilyet olvasni.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hát ez tényleg páratlan a hazai műsor ismertetők között. Jó tudni, hogy ilyen is van
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztanék veletek egy hozzászólást, ami kedvenc régi fórumunkon olvasható. Megállapíthatjuk, hogy a helyzte már-már tragikus. Íme. "az hogy szeretsz vmit nem azt jelenti hogy rajongni kell érte, Rajongani valamiért... a gyengeség egy fajtája. Rajongani a sw ért a szánalom egyik fajtája... Ha gyenge vagy eltaposnak... Ha sw rajongó vagy... kiröhögnek és eltaposnak... A fanatikusok miatt jut el az összes őrület oda ahova... Nincs annál rosszabb mint titeket olvasni, a fény harcosait és a gonosz erőit... Szembe kell nézni az élettel, és nem elbujni hol mi starwars mögött..." Mindig megtudnak lepni az emberek. És van lejjebb!
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Ez tényleg szánalmas.Hogy ha ennyire utálja a Star Wars-ot, akkor miért megy a hivatalos(magyar) honlapjára?Rossz b-zi. Ma véglegesen hagytam ott azt a fórumot, nagyon felhúzott engem pár csitri..Na mindegy...Azért sajnálom azt a fórumot mert sok értelmes alak jár oda, + a szerkesztőség is elsőrangú.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Irtam is neki, hogy egy ici-picit fekete-fehéren látja a világot
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. (szerkesztve) Láttam Obi jól kiakasztottak. Épp azt beszélem Bommarral, hogy ha rendszeresen ott kellene fórumoznom, már rég elment volna a kedvem az SW-töl. Hihetetlen nagy outsiderek járnak oda! Bezzeg régen...2002 környékén remek hangulat és társaság verödött ott össze. Mára semmi nem maradt belöle. Én se vagyok egy szent, tudom jól, de legalább olyan dologgal foglalkozok, amit szeretek. Szerkesztve: 2006. Április 2. - Ody Mandrell
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Gyönyörű... gyönyőőőőrűűűűű. De jó, hogy havonta max egyszer, ha benézek oda, mert he jelen vagyok, ez pöttyet kiakasztott volna. Ez hülye Hála istennek, az ott összegyűlt remek társaság létrehozott magának egy másik remek fórumot, és máig együtt szeretik, sőt, rajongják a Star Wars-t
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Valami baj van azzal, aki ilyeneket irogat. Azért remélem, nem baj, hogy én még bejárok oda, van egy-két ismerős, akikkel még irogatok (nem filmes topikba, mert azokat messziről kerülöm, okok ismertek)
Ajánlott hozzászólás