Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Pedig Zednek van néhány nagyon jó írása pl Star Trek fanficokban... csak míg a Treket nem szidja csípőből (persze szidja, mert hát így az Enterprise, meg úgy a DS9 és hát a Voyra meg aztán jobb nem is emlékezni), de valahogy az SW-re nagyon fúj... fújja az ökörségeket.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Akkor maradhatott volna az ST-nél. Már csak azért is, mert süt róla, hogy fogalma sincs az SW valódi lényegéről.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Húúúúúú a hétszázát neki.Ez aztán a történet.Se füle se farka.A szomorú az, hogy valakinek egy ilyen előzménytrilógia jut eszébe a régi trilógia láttán.Ez az ember a régi trilógiát akarta látni, Birodalommal ,tie vadászokkal, stb.Ebbe aztán(A birodalomba) berakta volna a Jediket.Most már bukott is az egész.Én sem így képzeltem anno az előzménytrilógiát, nekem is megvolt az elképzelésem a 3 történetéről ,de ekkora ökörségeket én sem találtam ki. Na most már Quarron-éra vagyok kiváncsi.De tényleg.Kár hogy annak idején az sw.hu-n nem kérdeztem meg tőle.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Na most már Quarron-éra vagyok kiváncsi.De tényleg.Kár hogy annak idején az sw.hu-n nem kérdeztem meg tőle. Még megkérdezheted tőle ott, mert azóta is folyamatosan osztja az észt.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Még megkérdezheted tőle ott, mert azóta is folyamatosan osztja az észt. Igen?Nem is tudtam, hogy még ott van.Egy jó fél évig eltünt.Ezek szerint visszajött.Na mindjárt megnézem, hadd nevessek egy jót.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. (szerkesztve) Igen?Nem is tudtam, hogy még ott van.Egy jó fél évig eltünt.Ezek szerint visszajött.Na mindjárt megnézem, hadd nevessek egy jót. Visszatért, és ott is lesz amíg írnak neki. Ráadásul megint HATALMAS baromságokkal jön! Szerkesztve: 2006. Május 13. - Ody Mandrell
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hát én most dierkt írtam neki, csak hogy ne unatkozzon, én meg had nevessek. Mert jómagam már csak gurulni tudok a nevetéstől, amiket néha beírkál.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hát én most dierkt írtam neki, csak hogy ne unatkozzon, én meg had nevessek. Mert jómagam már csak gurulni tudok a nevetéstől, amiket néha beírkál. Quarron egy fütyi, aki csak azért néz SW-t hogy fikázhasson valamit..Hogy ennyi mindent kritizálhasson biztos nagyon sokszor kellett megnéznie a filmeket, a végén még megszereti őket. Kis genyó
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hát tényleg egy elég erős kritika! De legalább ötletes!
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Na írtam én is Quarronnak egy szép szöveget.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Na írtam én is Quarronnak egy szép szöveget. Erre azt tudom mondani frenkie, hogy örülök annak, hogy elüldözött onnan minket Quarron. Nem jobban jártunk?
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Erre azt tudom mondani frenkie, hogy örülök annak, hogy elüldözött onnan minket Quarron. Nem jobban jártunk? Teljesen igazad van mester
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Na írtam én is Quarronnak egy szép szöveget. Jól megírtad. "Egy év alatt sem jöttél rá miről szól a Star Wars a 6 rész egyben.Na majd egyszer rájössz."
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. "Egy év alatt sem jöttél rá miről szól a Star Wars a 6 rész egyben.Na majd egyszer rájössz." Szerintem erre szemernyi esély sincs.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerintem erre szemernyi esély sincs. Valahogy én se hiszem. De a jövője nem sötét, csak bizonytalan, ezt ne feledd.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szegényt már teljesen elnyelte az Erő sötét oldala.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szegényt már teljesen elnyelte az Erő sötét oldala. Anakinről is ezt mondták.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Anakinről is ezt mondták. Hát legjobb esetben már Quarron is maximum a halála elött pár perccel térhet meg... (tudom, egy kicsit morbid )
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hát legjobb esetben már Quarron is maximum a halála elött pár perccel térhet meg... (tudom, egy kicsit morbid ) Jujjj... Hát az... De ki lenne az Uralkodó, akit letaszít?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Na még az kellene, hogy szellem alakban megjelenjen utánna!
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. jesszus, ha egyszer idetalál....
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Kit izgat? Had jöjjön.álokk elébe.Ha össze fogunk legyőzhetjük.Ő csak egy a sok közül.De a legrossabbik,a vezér (kingpig-Aduász a Pókember-ből és Daredevil-ből).Ha ő kipusztul már mindenki megtérhet.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Jujjj... Hát az... De ki lenne az Uralkodó, akit letaszít? Nem. Ki lenne a Vader... ZedZero?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ide nem jönnek ilyen bugrisok, ezt én garantálom!
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ide nem jönnek ilyen bugrisok, ezt én garantálom! Ne is mert nem állok jót magamért.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ide nem jönnek ilyen bugrisok, ezt én garantálom! Bugrisok
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerintem nem érdemes felhúzni magunkat egy olyan dolog miatt, ami be sem következett...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én csak ténymegállapítottam.
Ajánlott hozzászólás