Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Kritikák - avagy, vak vezet világtalant

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem inkább ennek a TJ Hookernek nincs lövése arról mi a StarWars. Mindig is imádtam az ilyen barmokat, akik megmondják Lucasnak milyennek kell lennie az SW-nek. Fogalma nincs róla...

Zed Zero is megérne egy külön tanulmányt. Régebben kedvelte a filmeket, még a "prequel kedvelő" topicba is sűrűn írt. Aztán egyszer bepöccent valamin, plusz sokat járt olyan hülye gyerekek közé, mint ez a fenti, és ez a negtaív hatás erősen hatott rá. Most már szinte utálja a filmeket, és csak akkor szól be, ha fikázni kell. Szerintem undorító az ilyen, mert pár idióta hosszas baromságait olvasva, maga is beáll közéjük.

Egyébként a tanulság még mindig az, hogy erősen szelektálni kell a fórumokat. Magam részéről SW-s dolgot nem is nézek, mert deka értelme nincs. Itt vagyunk mi, ez minden igényemet kielégíti.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szerintem inkább ennek a TJ Hookernek nincs lövése arról mi a StarWars.

Az a "TJ Hooker" én vagyok, nekem válaszolt és kiírta elé a nevem, hogy tudjam :)

Hozzászólás ideje:

Ezeken a véleményeken már rég csak röhögök.Egy falat rakok magam meg az ilyen idióták közé.De úgy vagyok vele mint Ody.Nem olvasom őket ha lehet.

Hozzászólás ideje:
Hát ezaz alábbi tényleg elég gáz, de sajna Csabaidonátnak van igaza: ez még a finomabbak közül való. Ennél sokkal durvábbakat is olvasni, ha körbenéz az ember... :oops:

De azért meg kell jegyezni, hogy szép számmal vannak olyanok is, akik most kezdik felfedezni és értékelni a történetet.

Hozzászólás ideje:
Szerencsére... kár, hogy mindig az elégedetlenkedők a leghangosabbak.

Így igaz. Talán nem a legjobb példa, de pl. egy nagy tömegből ricsajozó 4-5 ember nagyobb feltünést kellt, mint a békés többség (lásd Gyurcsány incidensek).

Hozzászólás ideje:
Ide is illik a nem rég elkészült plakát, így beszúrom. Quarron indult a választáson. :lol:

Nagyon jó.Ez a csávó a képen tényleg Quarron?

Hozzászólás ideje:
Igen, ő. Az sw.hu-s névkártyáján van a kép. :)

Én ilyennek képzeltem el. :D

Na jó, ez csak rossz vicc volt. Ne haragudj, Quarron! Please! :lol:

Hozzászólás ideje:

Végre egy nagyon jó műsorismertetővel talákoztam a Teleholdban.

Ezekkel sem voltunk eddig elkényeztetve. Ebben végre nincs megmentik a Földet, vagy Amidala hercegnő.

Teljesen korrekt, sőt.

Úgy harangozza be, hogy George Lucas csodálatos látványvilágú alkotásában E. M., H. C. és N. P. küzd a világközi békéért.

Belül is végig magasztalja a filmet az SW kultuszát. Tartalmat is nagyon precízen leírja. Ha bele akarnék kötni legvégén lázadóknak nevezi a Szakadárokat. De ez csak a szóismétlés elkerülése végett kerülhetett bele, de a szó jelentése megegyezik a szepik tevékenységével, Csak az SW-ben lázadók alatt ugyebár mást értünk. De nem is akarok belekötni, mert végre egy tisztességes ismertetője a filmnek, ami nem holmi gagyinak állítja be a filmet és aki nem ismeri, valóban kedvet kap, hogy megnézze.

Nagy tapsot érdemel a Telehold :rock: . (Egyébként már régóta magas színvonalú műsorújság.)

Hozzászólás ideje:

Bravó! :rock:

Egy tűt a szénakazalban hamarabb találtam volna, mint egy ilyen ismertetőt. Bravó, bravó! Még egy két év (vagy több) és ezekre a részekre is úgy fognak tekinteni, mint a régi 3-ra. Olyan tisztelettel. Legalábbis remélem. ( A remény hal meg utoljára)

Donát.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó kis újság lehet :pfff:

Csak kérlek legközelebb az imageshack.us-ra tedd fel a képeket, meg a képfeltöltés.hu nagy ratyiság. :rock:

Hozzászólás ideje:

Megosztanék veletek egy hozzászólást, ami kedvenc régi fórumunkon olvasható. Megállapíthatjuk, hogy a helyzte már-már tragikus. Íme.

"az hogy szeretsz vmit nem azt jelenti hogy rajongni kell érte,

Rajongani valamiért...

a gyengeség egy fajtája.

Rajongani a sw ért a szánalom egyik fajtája...

Ha gyenge vagy eltaposnak...

Ha sw rajongó vagy... kiröhögnek és eltaposnak...

A fanatikusok miatt jut el az összes őrület oda ahova...

Nincs annál rosszabb mint titeket olvasni, a fény harcosait és a gonosz erőit...

Szembe kell nézni az élettel, és nem elbujni hol mi starwars mögött..."

Mindig megtudnak lepni az emberek. És van lejjebb!

Hozzászólás ideje:

Ez tényleg szánalmas.Hogy ha ennyire utálja a Star Wars-ot, akkor miért megy a hivatalos(magyar) honlapjára?Rossz b-zi.

Ma véglegesen hagytam ott azt a fórumot, nagyon felhúzott engem pár csitri..Na mindegy...Azért sajnálom azt a fórumot mert sok értelmes alak jár oda, + a szerkesztőség is elsőrangú.

Hozzászólás ideje:

Láttam Obi jól kiakasztottak. ;) Épp azt beszélem Bommarral, hogy ha rendszeresen ott kellene fórumoznom, már rég elment volna a kedvem az SW-töl. Hihetetlen nagy outsiderek járnak oda! Bezzeg régen...2002 környékén remek hangulat és társaság verödött ott össze. Mára semmi nem maradt belöle. :D

Én se vagyok egy szent, tudom jól, de legalább olyan dologgal foglalkozok, amit szeretek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Gyönyörű... gyönyőőőőrűűűűű. De jó, hogy havonta max egyszer, ha benézek oda, mert he jelen vagyok, ez pöttyet kiakasztott volna. Ez hülye ;)

Hála istennek, az ott összegyűlt remek társaság létrehozott magának egy másik remek fórumot, és máig együtt szeretik, sőt, rajongják a Star Wars-t :D

Hozzászólás ideje:

;) Valami baj van azzal, aki ilyeneket irogat.

Azért remélem, nem baj, hogy én még bejárok oda, van egy-két ismerős, akikkel még irogatok (nem filmes topikba, mert azokat messziről kerülöm, okok ismertek) :D

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.