Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Kritikák - avagy, vak vezet világtalant

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez a remake emlegetés tényleg címeres nagy baromság, viszont számomra az ewokok tényleg rontanak az összképen, ami azért kár mert nélkülük - vagy valami robosztusabb, netán technikailag fejlettebb fajjal lecserélve - szememben ez lehetett volna a tökéletes SW film

Hozzászólás ideje:

Na ezért a kijelentésért majd Dzséjt bant ad neked! :D

Amúgy én a Terminátor 4-el értek tökéletesen egyet, azt a szemét, színvonaltalan, értelmetlenséget, csak felülmúlni lehetne. Amikor rock zenével csalja oda a robotot az akkkkkora gáz, hogy :pfff: :pfff: :pfff: Meg úgy az egész film, kiszámíthatósága, színészi játéka...

Hozzászólás ideje:

Említésre sem méltó a cikk.

Flóri, nekem a Salvation a 2. kedvenc Terminator filmem a The Judgment Day után... bár szerintem ezen már meg sem lepődsz :P

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Nekem baromi nagy csalódás volt, sajnos moziban néztem és volt aki kiment a teremből a film közepén. Történetben, eredetiségben, köszönő viszonyban sincsen a régiekkel. Szerintem neked Sam Worthington fétised van, baromi rossz színész, robotnak jó volt, mert az arca kb. annyi érzelmet fejez ki, mint Segalé, de ő gizdább és szánalmasabb is... :)

Hozzászólás ideje:

Hát lehet, mert kedvelem a csókát. Ami azt illeti én is moziban láttam... 3x! És eredeti Blu-Ray lemezen is megvan ;)

És ha már előjött Sam... a családdal éppen most néztem meg egy filmet /Man on a Ledge - Borotvaélen/, amiben ő volt a főszereplő. Hát, itthon mindenki körében sikert aratott a film... szerintem remek kikapcsolódás és még izgalmas is. Az IMDB persze szokás szerint alul értékelte. De ez a téma itt már off...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Skacok, ez itt a Star Wars filmekről szóló kritikák gyűjtőhelye, nem az egyéb filmeké. Arra ott van a filmek topic! Tessék szépen ott kielemezni a többi filmet. :nana:

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mekkorát fogok röhögni, amikor ezek a nyafik rádöbbennek, hogy Lucas A) Disney-részvényes, vagyis a befolyása a Star Wars filmek fölött nem sokat csökkent, B) a kreatív konzultáns cím nagyjából papíron létezik, továbbra is egy Executive Producer (aka isten) hatalmával bír (sőt, szerintem a filmekben ezen a poszton lesz megnevezve, mint az ep5-6-nál).

Hozzászólás ideje:

Sose értettem a Lucas-utálókat. :D Lucas, mint az az ember, aki a legtöbbet ártott a Star Wars-nak? :roll:

A csalódottak már csak ilyenek: minta a fiatal és az öregebb Lucas-t nem is ugyanannak a személynek néznék.

Hozzászólás ideje:

Egyesek szerint Lucas az ördög. Mások szerint Damon Lindelof és Ridley Scott. Egy közös van bennük... mindhármuk halálát kívánták már. :facepalm:

Hozzászólás ideje:

Mekkorát fogok röhögni, amikor ezek a nyafik rádöbbennek, hogy Lucas A) Disney-részvényes, vagyis a befolyása a Star Wars filmek fölött nem sokat csökkent, B) a kreatív konzultáns cím nagyjából papíron létezik, továbbra is egy Executive Producer (aka isten) hatalmával bír (sőt, szerintem a filmekben ezen a poszton lesz megnevezve, mint az ep5-6-nál).

Remélem így lesz.

Hozzászólás ideje:

Egyesek szerint Lucas az ördög. Mások szerint Damon Lindelof és Ridley Scott. Egy közös van bennük... mindhármuk halálát kívánták már. :facepalm:

Készítsd fel magad, mert ami most jön majd a hetedik rész kapcsán az valami ultra brutális lesz. :) Egyébként beteg emberekkel nem kell foglalkozni, már mondtuk párszor. :)

Hozzászólás ideje:

Hülye az, csak nem tud róla. A stílusából ítélve azt hiszi magáról, hogy mekkora megmondóember, meg "ómekkora író zseni már", hát ennél nagyobbat nem is tévedhetne.

"Pedig a legjobb dolog, ami a Csillagok háborújával történhetett, az az, hogy Lucas eltakarodik tőle. "

Vannak még páran sajnos, akik így gondolják... hálátlan barmok, akik elfelejtették, mennyi mindent köszönhetnek ennek az embernek...

Szerkesztve: - Sinistra

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.