Ugrás a kommentre

Hasznos linkek, amiket érdemes megnézni

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

mikiwan nevű srác (aki most ismét lelkes az EPVII topikban) már 2010 elején meg volt győződve, hogy lesz új trilógia. Milyen vita is kerekedett ebből :):P:D

http://www.swsaga.hu/topic/106-hasznos-linkek-amiket-erdemes-megnezni/page__view__findpost__p__140984

Szerkesztve: - JakeSully
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Íme egy újabb, nem éppen pozitív helyzetjelentést az SWMédia Facebook oldaláról:

"Heti rossz hír:

Sajnos tönkre ment a gépem, így új alaplap és táp kerül/t bele (vagyis a tápot még ma veszem át, így 5 napja vagyok gép nélkül) ennek okán, mivel ez költséges volt (plusz karácsonyi költekezés), megint nem maradt az oldal dolgaira, így utolsó alkalommal ismét eltolásra kerül a nyitás, azaz a jövő év elejére (ha megérjük :D ). Én sajnálom a legjobban, de ez az utolsó tolási alkalom, reméljük ti is kitartotok még! :)"

Ez már annyira röhejes, komolyan. Elhiszem én, hogy nagy projekt, de ezek a kifogások... Már október környékén meg kellett volna, hogy nyíljon. Ez már a harmadik határidő eltolás. Most komolyan, ezért kár volt abbahagynom a blogfejlesztést. A végén még odáig jutunk, hogy én is hamarabb kész leszek, mint ők. Először technikai problémáik vannak, majd szerverproblémáik, most meg ez... Legközelebb mi lesz?

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem rossz, bár semmi forradalmian új. Olyan oldalt meg minek csinálni amiből már van elég? :) Amúgy is nekem kicsit zsúfoltak az ilyen stílusú oldalak. A főoldalra kirakott chat pedig egyelőre eléggé amatőr szintre húzza le a színvonalat szvsz. Persze biztos fejlődni fog még, de ez egyelőre nem akkora durranás mint ahogy beharangozták.

Hozzászólás ideje:

Én már csak azért is beregisztráltam, hogy értékelhessem a könyveket és a filmeket. A filmeknél csak 5-ös skálán lehet értékelni, de én midegyikre megadtam a maximumot. Lássák csak, hogy vannak olyanok is , akik mind a 6 filémet szeretik.

• 1 évvel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.