JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. (szerkesztve) mikiwan nevű srác (aki most ismét lelkes az EPVII topikban) már 2010 elején meg volt győződve, hogy lesz új trilógia. Milyen vita is kerekedett ebből http://www.swsaga.hu/topic/106-hasznos-linkek-amiket-erdemes-megnezni/page__view__findpost__p__140984 Szerkesztve: 2012. November 11. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Igen, az alapján ami alapján beírta kamu volt az egész. Supershadows -nak csak szerencséje van. De hát bolondnak, bolond a szerencséje is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Nem tudja valaki mi lett az order66.hu -val? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. http://designtaxi.com/news/354630/Nestl-Introduces-Limited-Edition-Star-Wars-Coffee-Machine/ Ki szeretne ilyen kávéfőzőt karácsonyra, nah? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Ha a kávéfőzőt nem is, a bögrét elfogadnám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Íme egy újabb, nem éppen pozitív helyzetjelentést az SWMédia Facebook oldaláról: "Heti rossz hír: Sajnos tönkre ment a gépem, így új alaplap és táp kerül/t bele (vagyis a tápot még ma veszem át, így 5 napja vagyok gép nélkül) ennek okán, mivel ez költséges volt (plusz karácsonyi költekezés), megint nem maradt az oldal dolgaira, így utolsó alkalommal ismét eltolásra kerül a nyitás, azaz a jövő év elejére (ha megérjük ). Én sajnálom a legjobban, de ez az utolsó tolási alkalom, reméljük ti is kitartotok még! " Ez már annyira röhejes, komolyan. Elhiszem én, hogy nagy projekt, de ezek a kifogások... Már október környékén meg kellett volna, hogy nyíljon. Ez már a harmadik határidő eltolás. Most komolyan, ezért kár volt abbahagynom a blogfejlesztést. A végén még odáig jutunk, hogy én is hamarabb kész leszek, mint ők. Először technikai problémáik vannak, majd szerverproblémáik, most meg ez... Legközelebb mi lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Hát igen, elég nagy kamunak tűnik. Nagyobb a füstje az egésznek, mint a lángja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Csak akartak egy forgalmas Facebook oldalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Hu ezek nagyon jó dzsekik, komolyan. Szívesen hordanám így télen bármelyiket...Ti nem? http://www.amazon.com/Ecko-Covered-Chewie-Reversable-Jacket/dp/B00AG2H9U6/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1355394040&sr=8-12 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 30. (Ez ugyanaz, csak ki-be fordítva ) http://www.starwarscelebration.eu/ Elvileg arról fogunk tudni hogy mikortól lehet jegyet venni rá, de azt az emailt azóta is várom..... szóval érdemes lehet nézni.... hátha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Állításuk szerint 2 hét múlva üzemel az oldal... hát kíváncsi leszek http://www.facebook.com/pages/Star-Wars-Media-H%C3%ADrPort%C3%A1l/422853717757583?ref=stream Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Már a kezdetek óta húzzák, nem tudom mire fogják vinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Szerintem semmire. Szánalmas az egész, elvileg már októberben meg kellett volna nyílniuk. Emiatt kár volt aggódni Eszternek és KisKósának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 13. Megnyílt az új SW oldal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. A könyves részleg nagyon fragmentált (széttöredezett). Minden könyvnek külön témája van, de nincs például olyan, ahol a megjelenésekről, vagy összességében a könyvekről általánosságban lehetne beszélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Megnéztem, és amikor megláttam a wookiee-s galaxis idővonalat úgy ahogy van magyarul betéve, kifolyt a szemem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Még nem teljes, de még fejlesztik gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Nekem egyelőre tetszik, nyilván fejlődni fog még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Nem rossz, bár semmi forradalmian új. Olyan oldalt meg minek csinálni amiből már van elég? Amúgy is nekem kicsit zsúfoltak az ilyen stílusú oldalak. A főoldalra kirakott chat pedig egyelőre eléggé amatőr szintre húzza le a színvonalat szvsz. Persze biztos fejlődni fog még, de ez egyelőre nem akkora durranás mint ahogy beharangozták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Nem rossz, bár azért, hogy beregisztráljak még kicsit többet kell tenniük... Amúgy az oldal külseje kicsit emlékeztet a régi starwars.hu-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Én már csak azért is beregisztráltam, hogy értékelhessem a könyveket és a filmeket. A filmeknél csak 5-ös skálán lehet értékelni, de én midegyikre megadtam a maximumot. Lássák csak, hogy vannak olyanok is , akik mind a 6 filémet szeretik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Mit szóltok, hogy a starwars.hu alkotógárdája létrehozta ezt az oldalt: http://www.csillagokhaboruja.hu/ Most már van swsaga.hu, starwarsmedia.hu és csillagokhaboruja.hu oldal is Magyarországon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. (szerkesztve) Kint van fő oldalon hírben, plusz hír topik plusz banner bal oldalt... Jó reggelt. Szerkesztve: 2014. November 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Nyílt még egy oldal. Hát nem is tudom, szerintem már van elég. De hát ők tudják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Bizony tudják, nekem elhiheted. Az lesz a legjobb híroldal széles e hazában. Plusz olyan tartalmak lesznek rajta amik sehol máshol nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Ez most rendesen meglepett. Sok sikert kívánok nekik! Atlast látom, hogy ott van, a többiek is visszatérnek, Plok, Royal és Beba-1? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. (szerkesztve) Royal és Beba nem térnek vissza. Szerkesztve: 2014. November 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Ami nem is feltétlen baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Szerintem előny. Royal még nálam is rosszabb volt, Beba meg no comment.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Ez nem még egy Star Wars oldal lesz, hanem "a" magyar Star Wars híroldal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.