Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Bár nem vagyok a téma szakavatottja, de talán kivár a Szukits, hogy mi lesz az Alexandra - Libri per (mintha lenne egy ilyen) vége... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Igen, van olyan, a szemét árrésük miatt. Sajnos a kiadóknak most nagyon sz*rul megy. Gazdasági világválság, és még a nagy terjesztők is szemetek. Éljen a magyar könyvkiadás (kiadónál már csak írónak rosszabb lenni...). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Biztos forrásból tudom, hogy az Alexandra konzorciumba tartozó könyvekre (Szukits és még kb 10 kiadó) nem vonatkozik a 60%-os árrés. Legalábbis az Alexandra boltokban nem. De enélkül is van biztos elég bajuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megjelenés David Gaider: Az Elorzott Trón Konzolra és számítógépre egyaránt 2009 november 3.-án fog megjelenni a BioWare (az egyik legkiemelkedőbb szoftverfejlesztő cég) legújabb terméke a Dragon Age: Origins. A kiadó nevéhez fűződik pl. a Baldur?s Gate, a Neverwinter Nights szerepjátékok, a sikeres STAR WARS - ?Knights of the old republic? vagy a Mass Effect. A Dragon Age: Az elorzott trón, a BioWare, napjaink egyik legismertebb szoftverfejlesztő cége által megalkotott Dragon Age: Vérvonalak című számítógépes szerepjátékának előzménye, regény formában. Adatok: Megjelenik: 2009 október 30-án. Terjedelem: 360 oldal. Ár:2690 Ft Fülszöveg: Miután édesanyját, a szeretett Lázadó Királynőt elárulják és meggyilkolják saját hitetlen földesurai, az ifjú Maric egy rebellis sereg vezérévé válik, amely egy idegen zsarnok uralmától szeretné megszabadítani az országot. Népe rettegésben él, parancsnokai tapasztalatlan zöldfülűnek tartják, csak két szövetségese van. Loghain a nyers modorú zsivány, akinek az életét köszönheti, és Rowan a páratlan szépségű harcos amazon, akit születése óta neki szántak. Kémekkel és árulókkal körülvéve, Maricnak meg kell találnia a módot arra, hogy nem csak életben maradjon, de be tudja teljesíteni sorsának legkeményebb próbatételét: Ki kell vívnia Ferelden szabadságát, és vérvonalát újra trónra kell emelnie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Most látom csak, hogy lesz Dr. House könyv. Előrendelve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Wow, ez érdekesnek tűnik No majd valahogy szert teszek rá én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Most látom csak, hogy lesz Dr. House könyv. Előrendelve kellkellkellkell, nyálcsorrgás és társai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Na megvan a Dragon Age regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. És megjelent egy újabb Őrség regény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. És megjelent egy újabb Őrség regény Az elsőt olvastam, imádtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Az elsőt olvastam, imádtam. Én mind a négyet már olvastam, és egyszerűen zseniális. A hangulata, a dumák, a világa. Nekem nagyon bejött, már többször kiolvastam mindegyiket. Remélem, az új is hű marad a régiekhez:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Na megvan a Dragon Age regény. Hétvégén én is megkapom tesztelésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. És megjelent egy újabb Őrség regény Tényleg. A sorban már az ötödik. Nem fognak majd leállni vele, ha ilyen sikeres. Ez lesz majd gondolom az Eragonnal is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hétvégén én is megkapom tesztelésre Állítólag egész jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ez lesz majd gondolom az Eragonnal is. Eragonon hatalmasat röhögtem. Az első könyv még Örökség-trilógiát ír, a 2-at nem tudom, a 3. belső borítóján már tetralógiáznak. Az előszóban pedig írja, hogy nagyon élvezi az írást (meg tudom érteni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Eragonon hatalmasat röhögtem. Az első könyv még Örökség-trilógiát ír, a 2-at nem tudom, a 3. belső borítóján már tetralógiáznak. Az előszóban pedig írja, hogy nagyon élvezi az írást (meg tudom érteni). Nem is tudom hogyan lehetne lezárni a sztorit egy részben. Szerintem lesz itt még 5. könyv is. Vagy csinálhatná azt, mint Salvatore: egy trilógia vagy tetralógia befejezése után új trilógiába, tetralógiába kezdene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Na Szukitsék mégis csak jalantkeztek. Sabbat mártír, Gaunt szellemei 7. rész. 2490Ft,(Warhammer40000) Orkvadász, Félix és Gotrek 8. rész 2990Ft.(Warhammer) Ebből is látszik, hogy azokkal akarnak haladni ahol nagyobb a kötbér fizetésének veszélye. De legálabb így kevesebb tolódik át jövőre, ami növeli SW könyv megjelenési esélyét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. (szerkesztve) Na Szukitsék mégis csak jalantkeztek. Sabbat mártír, Gaunt szellemei 7. rész. 2490Ft,(Warhammer40000) Orkvadász, Félix és Gotrek 8. rész 2990Ft.(Warhammer) Ebből is látszik, hogy azokkal akarnak haladni ahol nagyobb a kötbér fizetésének veszélye. De legálabb így kevesebb tolódik át jövőre, ami növeli SW könyv megjelenési esélyét. THX, már megy is a férjecske venni a Sabbat mártírt Úgy örül, mint macska a farkának. (és ha már könyvesboltba megy, megveszi a káoszőrséget is..) Már itt is van! Szerkesztve: 2009. November 13. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megjelent A Dűne ösvényei. Ára: 3600 Ft. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Akkor hamarosan könyvet veszek Úgyis karácsony lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Kiolvastam Az elorztt trónt. Nagyszerű könyv, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyszerű történelmi előzménye a Dragon Age-nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Ha már Twilight-nál vagyunk, egy elképesztő adat: a harmadik könyvből, az Eclipse-ből Magyarországon már az első héten 20000 példányt eladtak! És a legolcsóbb puhafedeles verzió is 5000-be kerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megjelent a Szerepcsere (Predator). Ára 2490 Ft. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. A még magyarul meg nem jelent Dűne könyvek: Paul of Dune The Winds of Dune. Amik még Amerikában sem jelentek meg: Throne of Dune, Leto of Dune. Ann Rice idén két új könyvvel is jelentkezett. Vajon a Szukits kiadja őket? A Koontz-os Frankenstein 4 részes lesz. Drew Karpyshyn 2010-re ír egy harmadik Mass Effect Regényt. A Halo könyvekből eddig 6 db, a Doom-ból 5 (3 könyv még a régebbi Doom játékokhoz, kettő a Doom3-hoz) A Tuan Kiadó 2010 első félévére ígéri az első Halo és Doom3 regényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Nem is tudtam, hogy még ennyi sztori készült a Dűne-könyvekhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Nem olyan sok ez csak még 4. Állítólag még az öreg Herbert akart írni valami új szálat, de már nem tudta megcsinálni, viszont óriási forrásanyagot hagyott még hátra, amit most a fia felhasznál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Az Avatarhoz lesz valami? Próbáltam utánanézni, de nem sokat találtam. Állítólag Cameron akar valamit írni. De a filmhez könyvváltozat vajon lesz-e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Amerikában biztos lesz. Maga James Cameron írja a regényváltozatot. (Hacsak itt is nem Alan Dean Foster a ghostwriter, mint az EP4 esetében. ) Magyar megjelenés szinte teljesen kizárt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Magyar megjelenés szinte teljesen kizárt. Ez vagy azt jelenti, hogy félnek egy esetleges bestsellertől, vagy a film cselekményét minősíti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Ez vagy azt jelenti, hogy félnek egy esetleges bestsellertől, vagy a film cselekményét minősíti. Nem inkább arról van szó, hogy a kiadók most már kifogytak a pénzből idén, nem igazán tudnak beilleszteni ilyen váratlan dolgokat, főleg nem decemberben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.