JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Kylo Ren maszk nélkül. Adam Driver a képen! Ő is az éjjeli őrség tagja Youtube link a fotózásról Szerkesztve: 2015. Május 4. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szuper anyagok! Szóval akkor Lupita valóban CGI karaktert alakít. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Nagyon jók! Most már biztos, hogy aki a fénykardot a trailerben átadta Leiának az Lupita volt. És Kylo Rent Adam Driver alakítja, bár ez utóbbi szerintem senkinek nem meglepő Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Jaja. Ráadásul a hírek szerint Abrams Jar Jar csontvázát is megmutatja majd Jakkun. Egyelőre nem tudom miként értékeljem ezt a hírt. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Ez valóban nagyon furcsán hangzik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Biztos cameo lesz, de azért kíváncsi leszek ezt hogy oldják meg... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Végre. egész menő Driver a képen. Jó ezzel a hosszú hajjal. Talán nem véletlen, mert a fülecskéire nem lehet büszke a fehér Will Smith! A Jar-Jaros meg Óriási dolog szerintem! Így kell tisztára ny@lni a rajongók seggét! bizonyára nem lesz kimondva, de mi majd mind úgy vesszük, hogy az a gunga csontváz nem lehet másé.. Ha Vos is ott volt a Tatooine-on, ez már semmiség! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Valahogy Darth Caedus jutott eszembe a képről. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Nem nézek oda, nem nézek oda! Ezeket láttátok már? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Nekem Renről esküszöm Piton ugrott be még a ruha is hasonló Szerkesztve: 2015. Május 4. - Yoda József Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Új infók: Lupita Nyong'o karakterének a neve a kémjelentésekkel ellentétben nem 'Rose', hanem 'Maz Kanata', és egy kalózt játszik, akinek a kastélya is van. Az Első Rend-nek titkos(!!!) bázisa van a havas bolygón. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Ezeket láttátok már? Csak hogy itt is meglegyenek (az utolsó kép a kedvenc ): Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Wow! Leszenk itt új fajok bőven de azért remélem a régiek közül is feltűnnek páran. Ugye ezek a Vanity fairből vannak? SZERK: közben már látom, hogy igen. Szerkesztve: 2015. Május 4. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Wow! Leszenk itt új fajok bőven de azért remélem a régiek közül is feltűnnek páran. Hát bennem kifejezetten elültette a parát az az utolsó kép. Bár a jobb szélen álló akráki sisakja kicsit emlékeztet Grievous maszkjára, ennek ellenére megint azt érzem, amit a Star Treknél: Abrams behoz egy halom új fajt, és jól elfeledkezik a régiekről. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. A két eset picit különbözik. Abrams szerelmes az SW-be, az ST-be nem. Még az egyik új bolygó is pont úgy néz ki mint egy régi, nehogy már ne szerepeltessen pár régi fajt. Vukink mindenesetre biztos lesz Másrészt már épp eleget kaptunk abból hogy mitől lesz olyan vagy hasonló ez a film mint a régi filmek. Épp ideje volt már hogy valami újat is lássunk. Engem nagyon feldob az új fajok látványa. Sok-sok ilyet még! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Félreértés ne essék, én is örülök, sőt, követelem az új fajokat, csak túlzásba se essenek. Meg azért a Star Trekben is volt vulcani, romulan, orioni és klingon, szóval eszembe se jutna, hogy nem kapunk twi'lekeket, devaronikat, sőt, én reménykedem ep1-2-3-as CG karakterekben is. Csak na, túlzásba se vigyék, ne legyen több új, mint régi faj. Legyen egyensúly - ami érzésem szerint a Treknél nem volt. De ahogy írtad, a Star Warsért rajong, Tatooine-t már kopizta, stb. De akkor is ez az egyik para, ami azóta bennem van, hogy megtudtuk, Abrams rendezi. Egyelőre az egy szem wookiee-val ezt még nem sikerült megszüntetni (persze, ha ennél többet nem is kapnánk, attól még nem fog elhasalni nálam a film, szóval nem súlyos a helyzet, csak azért picit rombolná az összképet). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Én is bízom az egyensúlyban. Egyébként ha az új bolygók is olyan kreatívak lesznek mint ezek a lények, akkor előre dörzsölhetjük a tenyerünket. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Phasma kapitány! A háttérben az a bizonyos kastély. Hogy tetszik? Szerkesztve: 2015. Május 4. - JakeSully Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Nagyon jó viszont a háttérben nem a yavini templom van? Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Valahogy Darth Caedus jutott eszembe a képről. Nem véletlen, hogy miért kellett az EU-t leminősíteni legendává, hogy onnan vegyenek át dolgokat. Kylo Ren is áttér a sötét oldalra mint Jacen Solo, majd miután megszerzi Vader sisakját "Darth Revan" lesz belőle és átveszi a hatalmat a birodalom maradéka felett és elnevezi Első Rendnek. Ezért nem fejeződik be a harc a galaxisban. Nagyon jó viszont a háttérben nem a yavini templom van? Nekem is ez jutott az eszembe. Szerkesztve: 2015. Május 4. - Ody Mandrell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. A szörnyikék kicsit jobb felbontásban Csinos ez a Rey Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Jók a képek. Kylo Rennel akkor mi a helyzet? Maszkosan is látjuk majd, meg maszk nélkül is? Akkor mi lesz a Vader-álstory-val? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Nagyon tetszenek az új fajok, de osztom Dzséjt aggodalmát, a régiek is térjenek vissza. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Most nagyon lehullt a lepel. A gonosz így szemtől szemben? Hol marad a titok? Itt még lennie kell valami nagyon ütős dolognak, ami lehet hogy a IX. részre derül ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Mondjuk ezeket a lényeket elnézve nem egy könnyed gyerek mese készül. A régebbi lényekhez képest elég durván néznek ki. Phasma istenien néz ki. Azért remélem nem fognak átesni a ló túloldalára ezzel a feminista megközelítéssel. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Azért remélem nem fognak átesni a ló túloldalára ezzel a feminista megközelítéssel. Én már egy évvel ezelőtt is felhoztam ezt a témát, és csak lehurrogott itt mindenki... Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Azért remélem nem fognak átesni a ló túloldalára ezzel a feminista megközelítéssel. De az a céluk. A disney és a marvel kimondottan a nőkre asszociál. Ki akarja szélesíteni a fogyasztói réteget. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Wow, micsoda képek, nagyon bíztatónak tűnik Azért remélem nem fognak átesni a ló túloldalára ezzel a feminista megközelítéssel. Ezt én is remélem. Alapból nincs bajom azzal, hogy több női szereplő van, csak kezeljék őket helyén és ne legyenek olyan klisék mint a legtöbb filmben a vagány erős nők kapcsán, hogy pl. beszél egy férfi szereplőnek ilyen ironikusan, hogy "férfiak, jellemző..." Amúgy sosem értettem mi ez a nagy felhajtás az erős női karakterek körül, hiszen Padmé és Leia is erős karakterek és ha idevesszük az animációs sorozatokat akkor még több példát látunk erre SW-n belül. Ha jól működik a dolog akkor a legkevésbé sem érdekelnek a nemek, de ez az erőltetett nőiesítés sosem tetszett. És ez nem hímsovinizmus, csak nem szeretem, hogy a Star Warson belül ilyen üzleti és talán a női fejesek által bizonyos szintű sérelmi szempontok közrejátszanak. De a lényeg persze, hogy jó működjön és ha már így alakult akkor lássak végre egy igazán jó női hőst a mozivásznon (Katniss vagy a Fekete özvegy nálam nem aratott nagy sikert). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Mondjuk ezeket a lényeket elnézve nem egy könnyed gyerek mese készül. Különösen tetszik az a fekete rémkutyaszerűség De a dundi sárgaság ábrázata is remek. Ha lesz szép nagyfelbontású kép róla lehet lecserélem rá az avatarom. Gwendoline kapcsán pedig fölösleges attól félni, hogy erőltetett lesz ha férfiakat döngöl a földbe. Tökéletes rá a fizikuma. Aki nem követi a Trónok harcát, a karaktere ott igy néz ki: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Gondolom valamelyik huttnál lesznek majd szolgálatban. A jobb oldali fölső ipse meg olyan mintha egy rancort öltöztettek volna be. SZERK: közben arra spekulálnak, hogy ezek a Jakku lakói... Tatooine egy babaház ehhez képest. Szerkesztve: 2015. Május 4. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.