Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. A kaminóiakat sejtem e mögött... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Furcsa, Carrie-t ma Los Angelesben látták.. Posztolgatni akármit lehet... Én is írhatnám azt, hogy tegnap Bruce Willist láttam a parkban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Star Wars: Episode VII Shares a Behind-the-Scenes Photo from the First Day of Filming! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Ki gondolta 2005-ben, hogy kilenc évvel később újra lecsap a Star Warsos csapó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Tudom, hiú remény volt, de bíztam benne, hogy elkotyogják az epizód címét. A korábbi részeknél a premier előtt mennyivel derült ki a hivatalos cím? Bár nem tudom, ez JJ-nél mennyire mérvadó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. 9 éve mindenki azt mondta volna, hogy ez soha nem fog megtörténni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Tudom, hiú remény volt, de bíztam benne, hogy elkotyogják az epizód címét. A korábbi részeknél a premier előtt mennyivel derült ki a hivatalos cím? Bár nem tudom, ez JJ-nél mennyire mérvadó. A Sithek bosszújánál szűk egy évvel a premier előtt közölték a címét. Szóval van még idő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. 9 éve mindenki azt mondta volna, hogy ez soha nem fog megtörténni. Még most sem akarom elhinni. A hír szerint akkor Abu Dhabiban kezdték a forgatást és ne ma second unit, hanem JJ -ék. Korábban volt hír róla, hogy egy egész kis "várost" építettek a sivatagba. Hasonlatosat mint anno Tunéziába is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Elkezdődött Pinewoodban a forgatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Tök jók ezek a képek! Remélem ezt nem hónapos szünetek követik és egy keveset azért folyamatosan csepegtetnek majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Szürreális lehetett ott lenni ma a forgatáson. Vajon mi lehetett az első jelenet? A csapón meg mintha homok lenne. Az biztos, hogy nem Pinewood -ban lett lefotózva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Valóban homok látszik rajta. Egyébként nagyon érdekesen hangzott az a korábbi leírás arról, hogy valamiféle várost húztak fel a sivatag közepén toronnyal meg évszázadosnak kinéző piaccal. Birnám ha esetleg nem is egy fotó, de egy részletesebb leírás kijönne még erről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Plusz ha ehhez hozzá rakjuk az AT-AT talpakat, akkor egy Tatooine -i Birodalmi helyőrség rajzolódik ki előttünk. Talán a csonka Birodalom része lehet a bolygó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Igazából ez még 2012 szeptemberében is teljesen elképzelhetetlen volt. Plusz ha ehhez hozzá rakjuk az AT-AT talpakat, akkor egy Tatooine -i Birodalmi helyőrség rajzolódik ki előttünk. Talán a csonka Birodalom része lehet a bolygó? Plussz még Ford és Fischer is ott van, tehát Tatooine, lépegető, Han és Leia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. *Super excited!!!!* Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. (szerkesztve) Csodás....! Gondoltam, hogy lesz pár nyerészkedő, de azt nem, hogy ilyen hamar és már a bíróságon az ügy. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2630969/New-Star-Wars-hit-wookiee-row-Argument-supplies-extras-spills-High-Court.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490 http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=16838 Röviden és tömören el is lőttek egy fontos dolgot, hogy a filmben lesz egy tömegjelenet egy rakás vukival és rohamosztagossal A Mad Dog Casting iroda szedte volna össze ehhez a nagy tömegjelenethez a szereplőket, de az egyik alkalmazottjuk, bizonyos McLaughlin (32) kisasszony magánakcióba kezdett és saját casting irodát alapított. Gyakorlatilag elhappolta az 1 milliós szerződést, ami miatt a Mad Dog Casting iroda most 250 000 fontra perli a kisasszonyt, ami miatt fennáll a veszélye, hogy ezt a tömegjelenetet nem tudják időben felvenni. Mivel az egészből jogi ügy lett, így a a bíróságon az EPVII ezen jelenetéről is kellett beszélniük, így derült ki, hogy kik/mik szerepeltek volna benne....illetve fognak is, ha rendeződik a vitás kérdés. Szerkesztve: 2014. Május 17. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. Remélem, azért nem kell majd átírni emiatt a story-t, mert megnézném ezt a jelenetet a filmben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. Ez érdekesen hangzik. Főleg a rohamosztagosok. Akkor bizony a Birodalom még mindig létezik, 30 év után is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. Jól is néznénk ki, ha egy szereposztó irodák közötti konfliktus hatással lenne egy film történetére. Egyszerűen más kapja a megbízást, a két iroda meg batyhatja. Sőt, egy kis csavarral a Lucasfilm és a Disney még be is perelheti. De ezek egyike sem lehet kihatással a forgatókönyvre, vagy különösebben a munkálatokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. A Jedinews helyesbített, csak példaként hangzott el a vukik és a rohamosztagosok megjelölése, nem azok a tárgyalás alanyai, egyéb EPVII statiszták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Abrams üzenete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Kedves gesztus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Újabb üzenet JJ-től: http://www.youtube.com/watch?v=XfNiC9iKM0Q Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Hát ez az E.T.-struccizé mi a szösz? Tetszetős ez a piactérrészlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Tudom, ritkán teszek be Ep7-es cuccot, de nem árt, ha máskor körülnézel, mielőtt beraksz valamit, Jake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. (szerkesztve) Tudom, ritkán teszek be Ep7-es cuccot, de nem árt, ha máskor körülnézel, mielőtt beraksz valamit, Jake. Körülnéztem én, csak kb 10-20 másodperccel megelőztél De ha ilyen nagy hír jön, jobban figyelek, mert látom nem csak én sasolok hírekre Szerkesztve: 2014. Május 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Tudom, ritkán teszek be Ep7-es cuccot, de nem árt, ha máskor körülnézel, mielőtt beraksz valamit, Jake. Nézd meg a poszt idejét. Egyértelmű, hogy közel egyazon időben posztoltátok (apropó, te kétszer is kitetted ), így Jake nem láthatta a tiédet. Ilyenkor nem kell leszólni a másikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Kiváncsi lennék, hogy vajon azért ilyen statikus a lény feje, mert ezért a beállásért nem akarták mozgatni vagy mert egyébként is majd csak a háttérben tünik fel pár villanásra és eleve nem fog semmi nagy kunsztot csinálni. Egyébként örömteli, hogy már látunk is egy képet az egyik helyszínről (tényleg hangulatos a piac). Csak így tovább! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Én is nagyon örülök a képnek Szerintem a nem fog nagy cuccot csinálni-verzió tűnik megfelelőnek, mivel még nagyon korai bármit is leleplezni a filmből, ami egy hangyányit is számít, de azért mégis adnak valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.