Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Furcsa, Carrie-t ma Los Angelesben látták..

Posztolgatni akármit lehet... Én is írhatnám azt, hogy tegnap Bruce Willist láttam a parkban :)

Hozzászólás ideje:

Tudom, hiú remény volt, de bíztam benne, hogy elkotyogják az epizód címét. :)

A korábbi részeknél a premier előtt mennyivel derült ki a hivatalos cím? Bár nem tudom, ez JJ-nél mennyire mérvadó.

A Sithek bosszújánál szűk egy évvel a premier előtt közölték a címét. Szóval van még idő :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

9 éve mindenki azt mondta volna, hogy ez soha nem fog megtörténni.

Még most sem akarom elhinni. :) A hír szerint akkor Abu Dhabiban kezdték a forgatást és ne ma second unit, hanem JJ -ék. Korábban volt hír róla, hogy egy egész kis "várost" építettek a sivatagba. Hasonlatosat mint anno Tunéziába is.

Hozzászólás ideje:

Valóban homok látszik rajta. Egyébként nagyon érdekesen hangzott az a korábbi leírás arról, hogy valamiféle várost húztak fel a sivatag közepén toronnyal meg évszázadosnak kinéző piaccal. Birnám ha esetleg nem is egy fotó, de egy részletesebb leírás kijönne még erről.

Hozzászólás ideje:

Igazából ez még 2012 szeptemberében is teljesen elképzelhetetlen volt.

Plusz ha ehhez hozzá rakjuk az AT-AT talpakat, akkor egy Tatooine -i Birodalmi helyőrség rajzolódik ki előttünk. Talán a csonka Birodalom része lehet a bolygó?

Plussz még Ford és Fischer is ott van, tehát Tatooine, lépegető, Han és Leia.

Hozzászólás ideje:

Csodás....! Gondoltam, hogy lesz pár nyerészkedő, de azt nem, hogy ilyen hamar és már a bíróságon az ügy.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2630969/New-Star-Wars-hit-wookiee-row-Argument-supplies-extras-spills-High-Court.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=16838

Röviden és tömören el is lőttek egy fontos dolgot, hogy a filmben lesz egy tömegjelenet egy rakás

vukival és rohamosztagossal

A Mad Dog Casting iroda szedte volna össze ehhez a nagy tömegjelenethez a szereplőket, de az egyik alkalmazottjuk, bizonyos McLaughlin (32) kisasszony magánakcióba kezdett és saját casting irodát alapított. Gyakorlatilag elhappolta az 1 milliós szerződést, ami miatt a Mad Dog Casting iroda most 250 000 fontra perli a kisasszonyt, ami miatt fennáll a veszélye, hogy ezt a tömegjelenetet nem tudják időben felvenni. Mivel az egészből jogi ügy lett, így a a bíróságon az EPVII ezen jelenetéről is kellett beszélniük, így derült ki, hogy kik/mik szerepeltek volna benne....illetve fognak is, ha rendeződik a vitás kérdés.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Jól is néznénk ki, ha egy szereposztó irodák közötti konfliktus hatással lenne egy film történetére. Egyszerűen más kapja a megbízást, a két iroda meg batyhatja. Sőt, egy kis csavarral a Lucasfilm és a Disney még be is perelheti. De ezek egyike sem lehet kihatással a forgatókönyvre, vagy különösebben a munkálatokra.

Hozzászólás ideje:

A Jedinews helyesbített, csak példaként hangzott el a vukik és a rohamosztagosok megjelölése, nem azok a tárgyalás alanyai, egyéb EPVII statiszták.

Hozzászólás ideje:

Tudom, ritkán teszek be Ep7-es cuccot, de nem árt, ha máskor körülnézel, mielőtt beraksz valamit, Jake. ;)

Körülnéztem én, csak kb 10-20 másodperccel megelőztél ;):):P

De ha ilyen nagy hír jön, jobban figyelek, mert látom nem csak én sasolok hírekre :)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Tudom, ritkán teszek be Ep7-es cuccot, de nem árt, ha máskor körülnézel, mielőtt beraksz valamit, Jake. ;)

Nézd meg a poszt idejét. Egyértelmű, hogy közel egyazon időben posztoltátok (apropó, te kétszer is kitetted :P ), így Jake nem láthatta a tiédet. Ilyenkor nem kell leszólni a másikat. ;)

Hozzászólás ideje:

Kiváncsi lennék, hogy vajon azért ilyen statikus a lény feje, mert ezért a beállásért nem akarták mozgatni vagy mert egyébként is majd csak a háttérben tünik fel pár villanásra és eleve nem fog semmi nagy kunsztot csinálni.

Egyébként örömteli, hogy már látunk is egy képet az egyik helyszínről (tényleg hangulatos a piac). Csak így tovább!

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon örülök a képnek :)

Szerintem a nem fog nagy cuccot csinálni-verzió tűnik megfelelőnek, mivel még nagyon korai bármit is leleplezni a filmből, ami egy hangyányit is számít, de azért mégis adnak valamit :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.