JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Befutott az első normális kép Maz Kanatáról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. (szerkesztve) Jobbnak találom a korábbi látványterv képeken levő kinézeténél de még mindig nem jön be igazán. Rog lassan olyan vagy, mint az az illető, -akinek nem jut eszembe a neve-, tudjátok, aki szerelmes volt Ahsoka-ba. Vigyázz! Ott azért még nem tartok hogy beleszerelmesedjek. Gőzöm nincs hogy fogok-e. Talán igen talán nem. De ha igen akkor remélem nem túlságosan. Szerkesztve: 2015. November 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Befutott az első normális kép Maz Kanatáról Van benne egy adag Yoda át/tovább gondolás, az már tény... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Milyen tök feje van már ennek a nőcinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. A jó öreg Lego star wars! Szóval alacsony lesz Kanata. Mondjuk eddig is úgy képzeltem, ha már egyre inkább hajlunk arra, hogy Yoda pótlék lesz a hölgy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Úgy képzelted? A trailerben nem tűnt fel, hogy felfelé kell nyúlnia, hogy átadja Leiának a fénykardot? Hát a poszteren nem volt gyanús a jelentős méretkülönbség közte és C-3PO között? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Remélem Finnie tud olyan jól lődözni mint Han és Luke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Hát a poszteren nem volt gyanús a jelentős méretkülönbség közte és C-3PO között? Ebből kiindulva, Rey-hez és Finnhez képest Poe egy törpét fog alakítani, Kylo pedig mindenkinél hatalmasabb lesz. Azt se értem, hogy egyáltalán hogy fér bele bárki egy akkora Falconba. A csillagrombolókat már meg se említem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Elgondolkoztam már azon hogy milyen lenne ha Rey esetében nem akarna beindulni Sólyom vagy a hiperhajtómű és nincs a közelben szerelő. Próbálgatni kell hátha beindul. Hacsak tönkre nem megy az indítókar. Azt se értem, hogy egyáltalán hogy fér bele bárki egy akkora Falconba. A csillagrombolókat már meg se említem Talán összehúzzák magukat annyira hogy beférjenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Ma két éve kezdődtek el a meghallgatások. Nosztalgiából át is olvastam az akkori hozzászólásokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. A végén még kiderül hogy lőni is lehet azzal a bottal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. (szerkesztve) Jó lenne, ha már Poe-ról is lenne hasonló karakterpószter féleség, mert már a csapból is Rey és Finn folyik... Szerkesztve: 2015. November 9. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Ma két éve kezdődtek el a meghallgatások. Nosztalgiából át is olvastam az akkori hozzászólásokat. Jó ötlet! Én is beleolvastam a régebbi írásainkba. Obi-Wan szelleme akit csak azért tesznek majd bele mert egy sztárral el akarják adni a filmet és egyébként Gary Oldman alakitja majd. A Disney egyik kegyeltje Zac Efron lesz az egyik főszereplő a tiniányok miatt. Obi-Wannak fekete gyereke lesz.... mint minden ep.7 váró topik ez is tele van gyöngyszemekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. tiniányok Azt olvastam, hogy tinihányok. Néha furcsán egészít ki az agy szavakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. (szerkesztve) Jó lenne, ha már Poe-ról is lenne hasonló karakterpószter féleség, mert már a csapból is Rey és Finn folyik... Szerintem nem fogják sokáig halogatni és szép sorjában adagolják majd a többi fontosabb szereplőhöz is a promóképeket. Jó ötlet! Én is beleolvastam a régebbi írásainkba. Obi-Wan szelleme akit csak azért tesznek majd bele mert egy sztárral el akarják adni a filmet és egyébként Gary Oldman alakitja majd. A Disney egyik kegyeltje Zac Efron lesz az egyik főszereplő a tiniányok miatt. Obi-Wannak fekete gyereke lesz.... mint minden ep.7 váró topik ez is tele van gyöngyszemekkel Meg ott van még Luke fekete gyereke, Lupita "Nyongi" (a Csonthülyében a kis vízilovat hívják Nyonginak ) mint lehetséges Ventress és még jó néhány feketékről szóló hozzászólás is nevetésre késztetett. De a "Sofőr Ádámka megkapta a főgonosz szerepét" téma is okozott egy kis kacajrohamot. No meg ott van még Judi Dench mint lehetséges Mon Mothma. Amúgy nemrég olvastam hogy az eddigi Star Wars filmek közül egyet se látott még. Nem sok fogalma lehet a témáról. Szerkesztve: 2015. November 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. (szerkesztve) Úgy képzelted? A trailerben nem tűnt fel, hogy felfelé kell nyúlnia, hogy átadja Leiának a fénykardot? Hát a poszteren nem volt gyanús a jelentős méretkülönbség közte és C-3PO között? Igen. Úgy! Főleg mert akkori infóink alapján még térdelhetett is! a plakáton meg BB nagyobb mint Poe, abból nem szabad kiindulni! A végén még kiderül hogy lőni is lehet azzal a bottal. tetszenek ezek a Bannerek! Kylo-é és Finné is jó! Szerkesztve: 2015. November 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Jó látni, hogy az utóbbi napokban beindult a marketing gépezet. Ennek ellenére... kevesebb, mint 40 nap van hátra, de egy részem még mindig nem fogta fel igazán, hogy hamarosan új SW filmet fogok látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Nekem is bejönnek ezek a bannerek, nagyon frankók. Sky, én is úgy érzek mint Te. Hihetetlen a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Most, hogy mondjátok tényleg. Itt van a küszöbön!! Hihetetlen!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. (szerkesztve) Nagyon laza ez a Daisy. Itt meg csini. Szerkesztve: 2015. November 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Látom, valaki igencsak rálelt az új kedvenc karakterére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. A film fő sminkese Daisy Rey-esítéséről nyilatkozott. jópofák ezek a kólás palackok: Látom, valaki igencsak rálelt az új kedvenc karakterére. Azt hiszem tényleg ráleltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Nagyon dögös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Ó... Hogy is volt korábban az a nem szexi dolog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Szexinek szexi az tény és való de a melle tényleg lehetne valamivel nagyobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Közben előkerült egy korai konci art Snoke-ról: Remélem nem így fog kinézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Ez a snake Snoke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Találó elnevezés. Lehetne ez a filmbeli gúnyneve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Snoke Plissken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.