Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Oké, mostantól törlöm az ezzel kapcsolatos posztokat. OFF-ot és hülyeséget tessék befejezni!

Támogatom és köszönöm is! Részemről elnézést kérek. Donát hsz-ében nem volt kacsintó arc így komolyan vettem. Ignorálom a dolgot és be is fejeztem a vele való foglalkozást.

Hozzászólás ideje:

Na igen, ennél a témánál még az is jobb, hogy egy újabb elmélet szerint Rey valójában Anakin reinkarnációja. Azt hiszem, hogy a ST végéig el kell viselnünk ezeket a hülyeségeket. A Darth Jar Jar teória is új erőre kapott a legújabb trilógia kapcsán. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem is van egy elméletem: Poe igazából Willecham kancellárba szerelmes, és azért lőtte szarrá az ER légierejét a Takodanán, hogy megbosszulja a halálát. :facepalm:

Komolyan mondom, az emberi agy hülyeségének nincs határa...

Hozzászólás ideje:

Na igen, ennél a témánál még az is jobb, hogy egy újabb elmélet szerint Rey valójában Anakin reinkarnációja.

Én is olvastam a napokban ezt a teóriát. Ennél még az én zagyva ötletem is jobb - vagyis, hogy Reyt Anakinból klónozták -, mert sokkal SW-osabb :D A reinkarnációs elméletben leírtak minden aspektusa illik rá ez esetben is :D

Hozzászólás ideje:

Ha Rey Anakin klónja, akkor nem egy az egyben Anakinnak kéne lennie? :)

Nem. Tudod, nevelési körülmények meg hasonlók sokat alakítanak az emberen :) Viszont az elmélet amúgy is a vicc kategória :)

Hozzászólás ideje:

Nekem is van egy elméletem: Poe igazából Willecham kancellárba szerelmes, és azért lőtte szarrá az ER légierejét a Takodanán, hogy megbosszulja a halálát. :facepalm:

Komolyan mondom, az emberi agy hülyeségének nincs határa...

Azért csak nyomod továbbra is...

Hozzászólás ideje:

Alant el lett mondva. Az más kérdés, hogy arra nem számítottam, hogy míg alszom, előkerül olyan, akiknek a felszólításom magas, mint a Mount Everest. :angry:

A stílusod pedig a régi.

Hozzászólás ideje:

Nem. Tudod, nevelési körülmények meg hasonlók sokat alakítanak az emberen :) Viszont az elmélet amúgy is a vicc kategória :)

Szerintem inkább a kinézetükre gondolt, nem? Persze lehet, hogy Rey igazából csak egy hologramos izével változtatta el a külsejét és amúgy olyan, mint Anakin. :D Na jól van, elnézést, most már ezt a témát is befejezem. ;) Úgyis nemsoká jön az újabb elmélet Rey, Snoke vagy épp Maz kilétéről. :)

Hozzászólás ideje:

A stílusod pedig a régi.

Szerintem egész finom és kedves, annak ellenére, hogy el lett már mondva nem egyszer, hogy legyen már elfelejtve ez a f@$*ság és ne rugózzon már rajta senki, a nagy többség ezt meg is értette.

Hozzászólás ideje:

Jól szét lett barmolva ez a topik. A további reagálások Dzséjt stílusára, mikiwan teóriáira stb. privátban menjenek innentől, az én hozzászólásom után.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jó látni együtt a boldog családot :):P

Peter Mayhew (Csubakka) így reagált a Twitteren erre a fotóra: "Az emberek azt kérdezik, hogyhogy én nem vagyok rajta a fotón. A válaszom, hogy valakinek fényképeznie kellett." :D

Hozzászólás ideje:

Akár azt is felelhette volna hogy azért nincs rajta mert Csubi nem családtag. :D:

Amúgy nagyon ott van az a fotó. :D

• 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nagyon érdekes írás. :) Különösen tetszett az a megállapítás, hogy a főszereplők identitása (jelenlegi és áhított) áll a film középpontjában, mert tényleg így van. Rey, Finn és Kylo is más szeretne lenni, mint aki. Talán ez Rey-nél nem annyira szembetűnő, mert ő eleinte passzív ebből a szempontból, kényszerből válik meg a megszokott életformájától, de valójában ő is csak átmenetinek tartja azt, hiszen mindennél jobban várja a családját vissza, akikkel majd nyilván elmenne. De a film végére ő maga is rájön (amit Maz meg is mond neki), hogy nincs mire várnia, sőt, ő maga jutott el közben egy új családba, a Ellenállás kötelékébe. Hogy Luke és a Jedi Rend tud-e ennél még szorosabb családi köteléket nyújtani a számára, az meg majd kiderül. De úgy sejtem, hogy tud. :)

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Gratulálok hozzá :clap:

Remélem, érett színésznőként is látjuk még díjátadókon. Viszont újfent úgy látom, hogy sokkal bájosabb smink nélkül. :)

Hozzászólás ideje:

Szó mi szó valamelyest tényleg előnytelenül áll neki ez az acélgyári stílus.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.