JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Pár új kép Rey-ről. Hmm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. She is beautiful. Akivel elmész focizni és sörözni. Aranyos és kedves és ugyanakkor van benne valami olyan szépség amit nehéz leírni. Na persze ez férfiszemmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Női szemmel is gyönyörű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Aranyos lány! Bár ez nem újdonság! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. She is beautiful. Akivel elmész focizni és sörözni. Csak bikinit ne adj rá, mert melle az nincs. Meg úgy általában hús. Nem is értem,mi ez a hatalmas anorexia-mánia a férfitársaim körében... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. (szerkesztve) Csak bikinit ne adj rá, mert melle az nincs. Meg úgy általában hús. Nem is értem,mi ez a hatalmas anorexia-mánia a férfitársaim körében... Ne "bántsd" már szegényt. Látszik rajta hogy eleve ilyen a testalkata, márpedig a természetes mindig a legszebb (meghát senki sem tökéletes) Szerkesztve: 2015. Október 31. - Sinistra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Női szemmel is gyönyörű. Bizony Ne "bántsd" már szegényt. Látszik rajta hogy eleve ilyen a testalkata, márpedig a természetes mindig a legszebb (meghát senki sem tökéletes) Ezen a fórumon egy rakat arctalan, láthatatlan emberke úgy kritizálja a film színésznőit (meg amit még nem írnak le), hogy az elképesztő, nem is tudom, mire fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Csak bikinit ne adj rá, mert melle az nincs. Meg úgy általában hús. Nem is értem,mi ez a hatalmas anorexia-mánia a férfitársaim körében... Ez túlzás! Tilda Swinton-ra vagy Christina Aguilera egy korszakára esetleg oké. Daisy nem egy kebelcsoda, de Fisher és Portman sem volt az. De mindhárman szépek és nem gebék! Részemről jobb is, ha az arcára figyelek, mintha a dekoltázsára kéne. Star wars nézés közben nem akarok "hátsó" gondolatokkal foglalkozni! Nagyon jó választás Daisy minden szempontból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Csak bikinit ne adj rá, mert melle az nincs. Meg úgy általában hús. Nem is értem,mi ez a hatalmas anorexia-mánia a férfitársaim körében... Ha neked nem kell passzold át nekem. Tudod a számát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Star wars nézés közben nem akarok "hátsó" gondolatokkal foglalkozni! Csak akkor? Jah, mert az annyira jó, hogy a fórumon folyton belebotlani abba, melyik színész külsejét miért kritizáljátok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Csak akkor? Jah, mert az annyira jó, hogy a fórumon folyton belebotlani abba, melyik színész külsejét miért kritizáljátok Ezt most miért kaptam? Hisz védtem Daisy-t. Star wars nézés közben nem baj ha nem azon gondolkodom, hogy "randiznék" a főhősnővel. Ennyi. Vagy félreértettél valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Csoli, közben, amikor meg nem filmet nézel, akkor lehet kritizálni... mindkét nemet. Na mindegy, kezdünk eléggé átmenni offba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. (szerkesztve) Nyugi, Csoli szerintem csak annyit akart mondani hogy nem az a lényeg egy Star Wars(meg akármilyen) filmben, hogy melyik színésznőnek milyen "adottságai )" vannak, hanem hogy mint színész, milyen... Szerkesztve: 2015. Október 31. - Sinistra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. (szerkesztve) Ezen a fórumon egy rakat arctalan, láthatatlan emberke úgy kritizálja a film színésznőit (meg amit még nem írnak le), hogy az elképesztő, nem is tudom, mire fel Senki nem mondta,hogy nem szép, én se, de azért szexistennőnek se kell beállítani,mint ahogy jópáran teszik. Nem kell az se, hogy kebelcsoda legyen, mert Portman és Fisher se volt az,ez tény. De keble akkor sincs, ez is tény, márpedig egy nőnél nem árt, ha van. De nem egyforma az ízlésünk. Nekem kifejezetten a teltebb hölgyek jönnek be, másnál a vékony, nem vagyunk egyformák, hál Istennek Szerkesztve: 2015. Október 31. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Csoli, közben, amikor meg nem filmet nézel, akkor lehet kritizálni... mindkét nemet. Na mindegy, kezdünk eléggé átmenni offba. Elvesztettem a fonalat. Daisy szép lány. Ebben maradjunk. Carrie és Natalie is. Nyugi, Csoli szerintem csak annyit akart mondani hogy nem az a lényeg egy Star Wars(meg akármilyen) filmben, hogy melyik színésznőnek milyen "adottságai )" vannak, hanem hogy mint színész, milyen... Igen, valami ilyesmit. Szépek az sw lányok, de nem annyira dögösek, hogy nem tudsz másra figyelni, akár férfi vagy, akár nő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Csak akkor? Jah, mert az annyira jó, hogy a fórumon folyton belebotlani abba, melyik színész külsejét miért kritizáljátok De te sem mondtál túl szépeket Ford külsejéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. A mai karakter adag. Egy R2 és egy BB-8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. R2 és 3PO szerepére is kívàncs vagyok àm! Vajon mit alkot a két nagy öreg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. De te sem mondtál túl szépeket Ford külsejéről. Kérlek, mutass rá arra, hogy a nem vonzó megjegyzésben hol van(nak) bármilyen fizikai jellemzőre vonatkozó negatív jelző(k) Mert a szó nem ezt jelenti. Amúgy nem véletlenül volt ott a smiley Azon a lenti gépen R2 pont a megfelelő helyen van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. (szerkesztve) Egy egészen friss interjú Mark Hamill-el, amint épp Harrison Fordal kapcsolatban sztorizgat. Nagyon jó formában van, sokkal jobban néz ki, mint az EPVII forgatása idején. Plusz elejtett egy infót valamelyik nap twitteren, hogy idén utoljára borotválkozik. Szakál növesztési folyamat ismét elindulhatott EPVIII-ban, ahol elvileg fontosabb szerep jut neki- remekül fog kinézni Szerkesztve: 2015. November 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. R2 és 3PO szerepére is kívàncs vagyok àm! Vajon mit alkot a két nagy öreg? KÍváncsi vagyok, hogy R2 és 3PO nemlétező egységét hogyan bontja majd meg BB8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Egy egészen friss interjú Mark Hamill-el, amint épp Harrison Fordal kapcsolatban sztorizgat. Nagyon jó formában van, sokkal jobban néz ki, mint az EPVII forgatása idején. Plusz elejtett egy infót valamelyik nap twitteren, hogy idén utoljára borotválkozik. Szakál növesztési folyamat ismét elindulhatott EPVIII-ban, ahol elvileg fontosabb szerep jut neki- remekül fog kinézni Fogyott,ez tény, de általa kissé ráncosabb lett. Szakállal király lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. 3PO-t is jól faképnél hagyták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. (szerkesztve) 3PO-t is jól faképnél hagyták. ezeknek a képeknek a minősége számomra a legnagyobb meglepetés. Szerkesztve: 2015. November 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. (szerkesztve) Szegény kis C3PO. Szinte látom lelki szemeimmel, hogy valaki magasról tesz a mondandójára, és kisétál a teremből, mire ő csak sértődötten és kissé bosszúsan megjegyzi, " micsoda modortalanság" Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy vajon megmarad-e C3PO és R2D2 kvázi narrátor szerepe. Szerkesztve: 2015. November 2. - Jar-Jar Binks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. ezeknek a képeknek a minősége számomra a legnagyobb meglepetés. Igazi retro feeling. Biztos nem véletlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Ez a Daisy mindig otthon fekszik az ágyában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Daisy most leszerepelt nálam: aki ilyen közelségben van kedvencével, az nekem taszító! És most figyeljetek: a trióból, biz' Boyega a legfessebb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Daisy most leszerepelt nálam: aki ilyen közelségben van kedvencével, az nekem taszító! Ez komoly? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.