csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Oké, mostantól törlöm az ezzel kapcsolatos posztokat. OFF-ot és hülyeséget tessék befejezni! Támogatom és köszönöm is! Részemről elnézést kérek. Donát hsz-ében nem volt kacsintó arc így komolyan vettem. Ignorálom a dolgot és be is fejeztem a vele való foglalkozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Na igen, ennél a témánál még az is jobb, hogy egy újabb elmélet szerint Rey valójában Anakin reinkarnációja. Azt hiszem, hogy a ST végéig el kell viselnünk ezeket a hülyeségeket. A Darth Jar Jar teória is új erőre kapott a legújabb trilógia kapcsán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Nekem is van egy elméletem: Poe igazából Willecham kancellárba szerelmes, és azért lőtte szarrá az ER légierejét a Takodanán, hogy megbosszulja a halálát. Komolyan mondom, az emberi agy hülyeségének nincs határa... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Na igen, ennél a témánál még az is jobb, hogy egy újabb elmélet szerint Rey valójában Anakin reinkarnációja. Én is olvastam a napokban ezt a teóriát. Ennél még az én zagyva ötletem is jobb - vagyis, hogy Reyt Anakinból klónozták -, mert sokkal SW-osabb A reinkarnációs elméletben leírtak minden aspektusa illik rá ez esetben is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Ha Rey Anakin klónja, akkor nem egy az egyben Anakinnak kéne lennie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Ha Rey Anakin klónja, akkor nem egy az egyben Anakinnak kéne lennie? Nem. Tudod, nevelési körülmények meg hasonlók sokat alakítanak az emberen Viszont az elmélet amúgy is a vicc kategória Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Nekem is van egy elméletem: Poe igazából Willecham kancellárba szerelmes, és azért lőtte szarrá az ER légierejét a Takodanán, hogy megbosszulja a halálát. Komolyan mondom, az emberi agy hülyeségének nincs határa... Azért csak nyomod továbbra is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Azért csak nyomod továbbra is... Bocsánat, befejeztem, de azért ezt a többieknek is mond el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Alant el lett mondva. Az más kérdés, hogy arra nem számítottam, hogy míg alszom, előkerül olyan, akiknek a felszólításom magas, mint a Mount Everest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Alant el lett mondva. Az más kérdés, hogy arra nem számítottam, hogy míg alszom, előkerül olyan, akiknek a felszólításom magas, mint a Mount Everest. A stílusod pedig a régi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Nem. Tudod, nevelési körülmények meg hasonlók sokat alakítanak az emberen Viszont az elmélet amúgy is a vicc kategória Szerintem inkább a kinézetükre gondolt, nem? Persze lehet, hogy Rey igazából csak egy hologramos izével változtatta el a külsejét és amúgy olyan, mint Anakin. Na jól van, elnézést, most már ezt a témát is befejezem. Úgyis nemsoká jön az újabb elmélet Rey, Snoke vagy épp Maz kilétéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Bocsánat, befejeztem, de azért ezt a többieknek is mond el... Dzséjt beírása után csak Te hoztad fel ezt a buzulós témát, senki más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. A stílusod pedig a régi. Szerintem egész finom és kedves, annak ellenére, hogy el lett már mondva nem egyszer, hogy legyen már elfelejtve ez a f@$*ság és ne rugózzon már rajta senki, a nagy többség ezt meg is értette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 23. Jól szét lett barmolva ez a topik. A további reagálások Dzséjt stílusára, mikiwan teóriáira stb. privátban menjenek innentől, az én hozzászólásom után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Jó látni együtt a boldog családot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Ez mekkora kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Jó látni együtt a boldog családot Peter Mayhew (Csubakka) így reagált a Twitteren erre a fotóra: "Az emberek azt kérdezik, hogyhogy én nem vagyok rajta a fotón. A válaszom, hogy valakinek fényképeznie kellett." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Akár azt is felelhette volna hogy azért nincs rajta mert Csubi nem családtag. : Amúgy nagyon ott van az a fotó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Jó látni együtt a boldog családot Vaaaaagy... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Ez nagyon gonosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Daisy Ridley rappel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Egy kellemes írás a karakterekről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Nagyon érdekes írás. Különösen tetszett az a megállapítás, hogy a főszereplők identitása (jelenlegi és áhított) áll a film középpontjában, mert tényleg így van. Rey, Finn és Kylo is más szeretne lenni, mint aki. Talán ez Rey-nél nem annyira szembetűnő, mert ő eleinte passzív ebből a szempontból, kényszerből válik meg a megszokott életformájától, de valójában ő is csak átmenetinek tartja azt, hiszen mindennél jobban várja a családját vissza, akikkel majd nyilván elmenne. De a film végére ő maga is rájön (amit Maz meg is mond neki), hogy nincs mire várnia, sőt, ő maga jutott el közben egy új családba, a Ellenállás kötelékébe. Hogy Luke és a Jedi Rend tud-e ennél még szorosabb családi köteléket nyújtani a számára, az meg majd kiderül. De úgy sejtem, hogy tud. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. (szerkesztve) Daisy lett a 2016-os Teen Choice Awards-gála Choice Movie Breakout Star (Kedvenc feltörekvő híresség) kategóriájának a győztese. http://www.youtube.com/watch?v=lZ0vBA6rMas Szerkesztve: 2016. Augusztus 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Gratulálok hozzá Remélem, érett színésznőként is látjuk még díjátadókon. Viszont újfent úgy látom, hogy sokkal bájosabb smink nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Gratula neki. Viszont újfent úgy látom, hogy sokkal bájosabb smink nélkül. Sokkal. Szerintem itt kifejezetten ijesztő. Mint egy ruszki acélgyáros nőszemély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Szó mi szó valamelyest tényleg előnytelenül áll neki ez az acélgyári stílus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Aranyos, viszont tényleg kijelenthetjük azt, ami a nőknél felér egy gyémánttal: igazi természetes szépség!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.