Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Gondoltam, megpróbálkozom a komolyabb szinten eddig nem használt színesben való rajzolással is. Kár, hogy a rengeteg idő ellenére (15 óra 3 nap alatt), legjobb esetben is csak átlagos kategória lett. Álszerénység nélkül, van még hova fejlődnöm. Ennek ellenére, remélem, tetszik nektek. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Azért nincs okod panaszra Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Szuper lett Gratula :clap: Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Köszi szépen, Werebazs! Örülök, hogy akad, aki értékeli! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Nekem is nagyon tetszik. A fénykard főleg nagyon ott van. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Nekem is nagyon tetszik. De tényleg tök jó lenne, ha még több témát kipróbálnál a Star Warsból, megnéznék egy Cad Bane-t, vagy Greedot, Jabbát, Gundarkot, stb. A tehetség meg van benned, szerintem használd ki. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Köszönöm! Tudom, hogy jó lenne, épp ezért iktattam be hol egy Katoonit, hol egy Mara Jade-et (persze mások is tervben vannak). Az nem világos, miért számít ennyit, ki szerepel a képen? Nem a technika a fontos, a realisztikusság? Nekem, a készítőnek azért fontos az alany, mert pl. egy Jabba vagy egy Sidious bámulásával nem töltenék el 6-7 órát (színesnél 2-szer ennyi időt), mert nem kedvelem őket annyira, kevésbé érdekesek számomra. Nem feltétlen összehasonlítás miatt, de a deviantART-on egy olyan komment sem érkezett, hogy unalmas, rajzolj már mást. Nyilván nem azt várom el, hogy mindenki körbeugráljon, vagy mindenkinek tetsszen, de ez a fokú érdektelenség nem esett valami jól egy olyan közösségben, ahol úgy éreztem, az emberek java közelebb áll hozzám, mint egyéb oldalakon. Minden sértődést nélkülözve ennyiről van szó. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Ez gyönyörű lett, gratula . Én veled vagyok Sky Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Különösen csodálatos lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Sky! Jó lett, de azért nem írtam mert nem akartam feltenni ugyanazt a lemezt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Sky! Szerintem hangsúlyoztam, hogy tetszik. Viszont az SW annyira tág univerzum, és én olyan szívesen megnézném miként rajzolod le a fentebbi témákat. Te csak Ashokát szereted a Star Warsból? Én annyira "irigylem" a tehetséged, mert mindig firkálgatok, de bűn rosszul rajzolok - ha úgy tudnék, ahogy Te, minél többet próbálnék meg lerajzolni az SW-ből, és örömködnék, hogy sikerült reprodukálni az eredetit. Ennyi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Szerintem is tök jó lett Sky. Gondolom azt meg azért észrevetted hogy nincs iránta érdektelenség hisz akkor nem írnánk rá semmit. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Az ihletnek nem lehet parancsolni. Ha Sky Ahsokát élvezi rajzolni a legjobban, akkor rajzolja őt. Én ezt abszolút megértem, gyerekkoromban sokat rajzoltam, és mindig megvoltak a korszakaim, éppen milyen témájú rajzokhoz volt kedvem. Senki rá nem tudott volna beszélni valami másra, pedig biztos azok is mentek volna, ha akarom. De nem akartam. Egyébként nagyon szép rajz, Sky, csak így tovább. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Köszönöm szépen, mindenkinek! A jövőben igyekszem szélesebb perspektívára váltani az alanyok terén. Lehet, hogy valóban alaposan kimerítettem a jelenlegi témát. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. csak igy tovabb mindig azt amihez eppen kedved van Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Húú, ez nagyon jól sikerült Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Köszi, Hunner és zillo! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Elkészültem a legújabb rajzommal. Sajnos nem lett olyan jó, mint szerettem volna. De remélem, sokaknak már önmagában az is örömforrás, hogy nem a szokványos modellről készült, pedig akadt tervem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Remek lett Sky! Gratulálok! Lehet, hogy nem fordítottál rá annyi időt mint Ahsokára, de nekem így is tetszik. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Örülök, ha tetszik, Revan és Ody! A vázlat fél óra alatt megvolt, a színezés/tónusozás kb. 4 és fél óra alatt. Összesen nagyjából annyi idő volt, mint a szokásos szimpla grafitos rajzok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Akkor csak a grafitos rajz és az e közötti különbség tévesztette meg. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Nagyon jó rajz lett, Sky! Ha egy picit messzebbről nézem, akkor szinte tökéletes is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Jó lett a rajz Sky. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. (szerkesztve) Nekem is nagyon tetszik, és ez a színezési stílus nagyon illik ehhez a képhez. Szerkesztve: 2013. Február 15. - Nute Gunray Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Nektek is köszi! Ha egy picit messzebbről nézem, akkor szinte tökéletes is. Szóval, közelről nem valami jó, igaz? A vörös túl élénk lett, a fekete pedig fakó. Az arc jobb oldalán lévő árnyalat lett volna jó bal oldalra. Azt hittem, a szkennelés utáni képszerkesztés segít majd rajta. Másrészt, próbáltam kevésbé realisztikusan rajzolni (ezért szólt rám a tanárnő suliban), kissé "lazábban" követni a vonalakat és tónust, ami szerintem látszik is. De ezt a stílust is ki kellett próbálnom, tapasztalatszerzésnek nem utolsó. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. (szerkesztve) Á, remek lett, a szemei és a kard különösképpen tetszik. Ha pedig akadtak terveid Ahsokáról, én azokat is szívesen látom. Szerkesztve: 2013. Február 16. - Merr-Sonn Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. (szerkesztve) Persze, jöhetnek Ahsokás képek is, csak engem más is érdekel. Ez így jó, hogy néha becsúszik egy-két más karakter. OFF Sky! Húzás tölteni az új részt WEB-DL -ben. Szerkesztve: 2013. Február 16. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Szóval, közelről nem valami jó, igaz? A vörös túl élénk lett, a fekete pedig fakó. Az arc jobb oldalán lévő árnyalat lett volna jó bal oldalra. Azt hittem, a szkennelés utáni képszerkesztés segít majd rajta. Másrészt, próbáltam kevésbé realisztikusan rajzolni (ezért szólt rám a tanárnő suliban), kissé "lazábban" követni a vonalakat és tónust, ami szerintem látszik is. De ezt a stílust is ki kellett próbálnom, tapasztalatszerzésnek nem utolsó. Hát, nem egészen így értettem, hanem pontosan úgy, ahogy írtam. Több önbizalmat magadnak. Szerintem ez a fajta vonalszerű szinezéses ábrázolás messzebbről mutat nagyon jól. A magyarázat kedvéért: az impresszionisták képei is gyakorlatilag folthalmazok közelről, aztán pár lépés vagy méter távolságból mindez kiadja az álomszerű, vagy meleg levegőben vibráló képet, amely sokkal megkapóbb egy minden ízében fotorealisztikus képnél. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Köszi, Merr-Sonn! Sejtettem, hogy hozzám hasonlóan te sem unod meg egyhamar a témát. Persze, jöhetnek Ahsokás képek is, csak engem más is érdekel. Ez így jó, hogy néha becsúszik egy-két más karakter. Én is így gondoltam, hogy 2-3 Ahsokás rajz közé becsúsztatok másokat is a változatosság kedvéért. Így jött létre a Marás, Katoonis, és a mostani, Maulos rajzom. Mégis, a legutóbbi (Slave Ahsoka) után tényleg kissé azt érzékeltem, hogy hiába iktatok be egyszer-egyszer másokat is, a téma sokaknak unalmas. De mint már írtam, igyekszem szerteágazóbb témákat keresni. Biztos lesz még Ahsokás rajzom valamikor, de valószínűleg nem mostanában. Hát, nem egészen így értettem, hanem pontosan úgy, ahogy írtam. Több önbizalmat magadnak. Szerintem ez a fajta vonalszerű szinezéses ábrázolás messzebbről mutat nagyon jól. A magyarázat kedvéért: az impresszionisták képei is gyakorlatilag folthalmazok közelről, aztán pár lépés vagy méter távolságból mindez kiadja az álomszerű, vagy meleg levegőben vibráló képet, amely sokkal megkapóbb egy minden ízében fotorealisztikus képnél. Köszi, így már értem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.