Jump to content

5x10 - Secret Weapons


Recommended Posts

10. rész - Secret Weapons / Titkos fegyverek

 

epguide510.jpg

 

Írta: Brent Friedman

Rendezte: Danny Keller

 

Helyszín: Coruscant

 

Szereplők:

Meebur Gascon ezredes - Stephen Stanton

Dr. Gubacher - Dee Bradley Baker

WAC-47 - Ben Diskin

M5-BZ

QT-KT

R2-D2

U9-C4

Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor

Aayla Secura - Jennifer Hale

Tera Sinube - Gregory Baldwin

Anakin Skywalker - Matt Lanter

Mace Windu - Terrence Carson

Aut-O - Dee Bradley Baker

Neyo - Dee Bradley Baker

Thongla Jur - ???

 

Történet

A Jedik egy kódolt üzenetet fognak a szeparatisták kommunikációs hálózatából. Hogy a fontosnak tűnő információhoz hozzájussanak, R2-D2 -t és még pár Köztársasági droid társát, Gascon ezredes vezetésével egy távoli szeparatista hajóra küldik. A csapat feladata, hogy megszerezzenek egy kódoló modult, amivel a Jedik feltörhetik a titkosított szeparatista üzenetet.

 

Előzetes

 

 

Érdekességek

- A kék nyitólogó R2-D2 előtt tiszteleg.

- Láthatjuk a Jedi lovagokat a droidjaikkal: Anakin Skywalker – R2-D2, Aayla Secura – QT-KT, Thongla Jur – U9-C4, és Tera Sinube – M5-BZ.

- WAC-47 gazdája Neyo parancsnok, először a Saleucamin láthattuk a 3. részben.

- Neyót Ugyan nem láthatjuk sisak nélkül de a modellje elkészült, rajta a száma tetoválásával: CC-8826.

- QT-KT-t R2-KT inspirálta, a rózsaszín astromech droid akit Star Wars rajongók találtak ki Katie Johnsonnak, Albin Johnson lányának, aki az 501-es légió kitalálója. A droid most már emléket állít Katie-nek, aki feltűnik a gyerekkórházakban. R2-KT feltűnt már a The Clone Wars mozifilmben, QT-t pedig azért alkották meg, hogy ne legyen két „Artoo” ugyan abban a küldetésben.

- A darázs aknák életüket hang elváltoztatóként kezdték, melyeket Obi-Wan is használt mint Rako Hardeen a 4x15 Deception-ben.

- Gascon ezredes egy korai, használatlan koncepción alapul, mely alapján Jar Jar Binkst megalkották.

- A figyelmeztető szöveg R2-D2 oldalrakétáján azt írja: "FIGYELMEZTETÉS: Szuper töltő erősítőt tilos 150 % fölött használni, illetve ÁLLJ HÁTRÉBB"

- U9-C4 lézervágóján ez olvasható: "Ne nézz bele a lézerbe."

 

Concept Art galéria

 

concept01.jpg

Dr Gubacher karakter illusztrációja

 

concept02.jpg

Gascon ezredes karakter illusztrációja

 

concept03.jpg

M5-BZ karakter modellje

 

concept04.jpg

QT-KT karakter modellje

 

concept05.jpg

Aut-O karakter illusztrációja

 

concept06.jpg

A Jedi Templom kutatólaborjának részletei

 

concept07.jpg

Gascon ezredes parancsnoki központja

 

concept08.jpg

A szeparatista sikló pilótafülkéje

 

concept09.jpg

A szeparatista kódfejtő modul

 

concept10.jpg

Thongla Jur karakter illusztrációja

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel és a felirattal kapcsolatban itt találsz információt. Ezt a topikot ne erre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Jópofa rész volt, szerethető főszereplőkkel, mókás történetvezetéssel, amit nem igazán lehet komolyan venni, de ennek jól láthatóan nem is ez a célja. A türkizkék főcím nem kis meglepetés volt. Ezek után minden évadban lesz egy-egy színes főcím? Vagy ez miért érdemelte ki a kék színt? Nem tudom. :) A szuper taktikai droidok hangjánál visszavehetnének a torzításból, mert alig értettem, mit mond. Hát, elöljáróban ennyi, különösebb véleményt nem tudok alkotni róla. :)

Link to comment
Share on other sites

Jópofa rész volt! Érdekes volt a világoskék cím.

 

Végre, Neyo a TCW-ben :clap: Nagyon jól nézett ki Thongla Jur, az anx Jedi mester az elején. Meebur Gascon kemény egy ember. Milyen vicces volt a zene, amikor bejött :lol: Én még nem tudom komolyan venni :) Az a hajó, amivel elmennek Coruscantról, csak nekem tűnt újnak?

A droidok aranyosak voltak.

Edited by zilllosarkany
Link to comment
Share on other sites

Nagyon aranyos kis rész volt, tele humorral és poénokkal.

Gondolom feltűnt mindenkinek rögtön az elején, hogy a TCW logó világoskék színű, ezzel szerintem R2 előtt akartak tisztelegni. Továbbá volt egy olyan jelenet a bevezetőben aminél nagyon erős deja vu érzés fogott el, ez pedig ahogy mutatják a holoprojektor asztalt amint Grievous-t mutatja, és az asztal körül áll Anakin, Obi, Rex, Cody, és egy kommunikációs tiszt :). Az ARC Troopers-ben ennek a képnek a tökéletes mását láthattuk, csak itt nem tudták dekódolni az üzenetet. Továbbá érdekes kérdésként fogalmazódott meg bennem, hogy melyik barnás atmoszférájú bolygót rohanják le a szepik a flottájukkal.

Az eligazításon két karakter volt, akik üdítő frissességként hatottak a sorozatban. Ezek pedig az anx jedimester, akit a Wookiee szerint Thongla Jur-nak hívnak (lehet, hogy szerepelni fog még komolyabban is? :hmm: ), valamint CC-8826 "Neyo" aki szerintem az egyik legcoolabb stílusú sisakot viseli (apropó Wolffe is ilyet hord, csak a szürke festés miatt nem tűnt fel eddig). Itt jött be a képbe az egyik eddigi legsutácskább droid a sorozatban, WAC-47, aki rögtön úgy mentegetőzött a késésre vonatkozóan, hogy azt hitte a Jedi Templom más részébe kellett volna mennie. Ő amint a feje oldalán látszik a 91. Felderítő Hadtest droidja (ide tartozik Neyo, illetve ezt vezeti Windu, Gallia és majd Stass Allie is az EPIII-ban).

És akkor az ezredes úr. Nekem nagyon bejött a karaktere, igazi mogorva tiszt, akit a mérete ellenére nem szabad lebecsülni. Tetszett, ahogy mindent katonásan mond a "D-osztagnak" (esetleg ez kikacsintás a Delta Squad kommandós csapatra? :D )

A droid átalakító üzemnek volt feelingje rendesen, ahogy csak száguldoztak a frissen készített R-sorozatú egységek a futószalagról. Gubacher egy tipikus őrült doki, vicces volt ahogy áhítattal beszélt a droidok új felszereléseiről. Szegény M5-BZ-t "kibelezték", viszont nagyon pofás lett a fejében kialakított "parancsnoki központ". Itt kezdődött a legabszurdabb poén, mégpedig hogy WAC állandóan tizedesnek hívja az ezredest (oké, hogy a két angol szó hasonlít de akkor is mekkora szemét már. Plusz még egy alkalommal századosnak is nevezte. Nomeg egy kicsit szívügyének tartotta megemlíteni azt hogy ő nem asztromech) Mondjuk az ezredes is elnevezte Küklopsznak WAC-ot :D

A szepi jelzéssel ellátott hajó furi látvány volt elsőre,(valószínűleg egy módosított Sheathipede-osztályú hajó) de nem is néz ki olyan rossznak. Egyébként ha jól láttam, a Templom hangárában Anakin Delta 7-esét javítgatták.

A szepi flotta impozáns látvány volt, a hajóik színe-javával. Feltűnt nektek a többször felbukkanó szeparatista festéssel ellátott Gozanti cirkáló? :)

WAC-tól elég buta húzás volt ütköztetésre beállítani a hajót, még jó hogy vonósugárba fogták őket :facepalm: Itt szó szerint lehülyézte az ezredes WAC-ot.

R2-tól őszintén szólva el is vártam a kiszabadulás megoldását, semmiség volt az neki :D

A szuper taktikai droid feltűnésének örültem, bár nem nézett ki olyan jól, mint Kalani.

Tetszett, ahogy minden droid kivette a részét a munkából, U9-C4 az energiakimaradás okozásával, mondjuk itt is elszállt a sugár erejétől :D WAC és a szuper rohamdroidok elterelése nagyon poénos volt, a két B2-es csak nézett egymásra, hogy "mit mond ez a hülye" :D

Amikor M5-BZ-t tönkretette a zárszerkezet áramköre, és Gascon kikászálódik, biztos mindenkinek ismerős volt az a zene, ami az öngyilkos takarítódroidok beszivárgásánál játszódik a Heroes on Both Sides-ban :)

Kicsit megsajnáltam Gascont amikor kihúzták belőle, hogy a geonosisi csatában valójában csak a térképekkel volt dolga, és nem harcolt szó szerint a csatában, hisz csak stratégiai feladatai voltak. Viszont ahogy csak a saját érdemeiről beszélt, kicsit rövidlátásra utal, hisz ott teljesen a droidoktól függött. R2 ezt elégelte meg és szépen ki is nyitotta az ajtót, ezt szintén elvárhattuk a kis ezermesterünktől :) A nagy vita az akció folytatásáról a droidok és az ezredes részéről felállított feltételekkel szintén humoros kis rész volt, de aztán csak dűlőre jutottak egymással.

Vicces volt, ahogy Gascon először Pinkynek majd átjavítva magát Cutienak szólította QT-KT-t. Ügyes kis módszer volt eldobozolni a fejében a "rajzó aknákat".

Az mekkora volt már, amikor a taktikai droid azt mondta, "Kezeket fel" és R2 úgy is tett :D Nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet is tud.

A súlytalanságban folytatott harc muris volt, ahogy minden droid a csapatból a maga módján intézte ez az ellenfelet. Plusz ahogy Gascon tusázott a taktikai droiddal (gondolok itt arra, amikor a lábával rúgdossa a szemét :D Egyébként nagyon rugalmas ez a krapek, olyan szaltókat ugrik, hogy csak na ) Ha jól láttam itt fény derült WAC egyik különlegességére, mégpedig arra, hogy ha kikapcsolják, -hisz jókorát kapott a fejére - magától be tud kapcsolni :clap: .

Érdekes volt, hogy miután R2 lefejezte a taktikai droidot, még mindig riasztani tudott a megmaradt vezetékeinek köszönhetően. Egyébként nagyon bajtársias volt R2-tól, hogy úgy döntött, magukkal viszik M5-t is.

A szökés nem volt nagy akadály, jót nevettem hisz ahogy Gascon megemlíti milyen vicces,hogy a droidok a legkevésbé sem gondolnák, hogy droidok árulják el őket, majd a csapat közösen kiröhögi rohamdroid társaikat :D

Szép kis zárójelenet volt ahogy Gascon mindenki helytállását elismeri, és WAC végre ezredesnek tituálja a hatalmas stratégát :D

Remek kezdés, és ahogy az értékelésemben a droid szó előfordulásának száma is mutatja, sikerült egy igazi droidos részt csinálni, reménykedjünk, hogy a trilógia (ha tényleg az) ilyen jó is marad :)

Edited by Merr-Sonn
Link to comment
Share on other sites

Tetszett nekem is.

A súlytalanság jelenet a csúcs, a droidok aranyosak.

A bajtársiasság és az egész rész üzenete is rendben van, miszerint nem alábecsülni senkit, a "tápláléklánc alján lévők" is tudnak diadalt aratni.

Nem rossz történet kezdődött, hajrá, várom a folytatást!

Link to comment
Share on other sites

Mint már sokszor mondtam korábban, mindig meg tudnak lepni. :D Milyen volt már ez a rész Te jó ég!!!! :lol: Azért az ritkaság számba megy, amikor ennyire jó karakterekkel örvendeztetnek meg minket. Az év végi mellékszereplős szavazásnál k*rva nehéz dolgom lesz! Mindjárt itt van Gascon ezredes, aki úgy az egész megjelenésével és szövegével akkorát üt, hogy alig térek magamhoz. :D Vele csak WAC veszi fel a versenyt, akinek szintén oltári szövege van. És persze ott van még a titkos favorit, Dr. Gubacher, akit mintha egy német háborús filmből húztak volna elő. :D Eszementek, így a rész is az lett...a javából. :D Egyébként nagyon tetszett a koncepció. Az elején a legjobb droidok és a "gazdáik" egyszerre jelentek meg. Anakin búcsúzóul még egy kis simogatást is elhelyez R2 -n, ez is jól jelzi a kettejük közötti "bensőséges" viszonyt. :) WAC -ot nem tudom ki programozta, de hogy nem volt épelméjű az is biztos. :D Még sose láttam ilyen emberszabású droidot. Szegény Neyo, szívhatott vele rendesen.

 

Nagyon kíváncsi vagyok hova vezet ez. És főleg arra, hogy mi a szeparatisták titkos terve.

Link to comment
Share on other sites

És persze ott van még a titkos favorit, Dr. Gubacher, akit mintha egy német háborús filmből húztak volna elő. :D

Szegény Neyo, szívhatott vele rendesen.

Gubacher bennem egy kis Mengele doktor benyomást keltett :D

Hát igen, látszott ahogy Neyo fogta a fejét rendesen amint megszólalt WAC :D

Link to comment
Share on other sites

A türkizkék főcím nem kis meglepetés volt. Ezek után minden évadban lesz egy-egy színes főcím? Vagy ez miért érdemelte ki a kék színt?

R2 tiszteletére lett kék. :)

 

Az a hajó, amivel elmennek Coruscantról, csak nekem tűnt újnak?

Szerintem se láttuk még ezelőtt ezt a típust.

 

Itt jött be a képbe az egyik eddigi legsutácskább droid a sorozatban, WAC-47, aki rögtön úgy mentegetőzött a késésre vonatkozóan, hogy azt hitte a Jedi Templom más részébe kellett volna mennie.

Ő a droidok Jar-Jar -ja. Egyből ez ugrott be róla. :)

 

És akkor az ezredes úr. Nekem nagyon bejött a karaktere, igazi mogorva tiszt, akit a mérete ellenére nem szabad lebecsülni. Tetszett, ahogy mindent katonásan mond a "D-osztagnak" (esetleg ez kikacsintás a Delta Squad kommandós csapatra? :D )

Én szakadtam a szövegén. :D Ahogy M5 belsejéből beszél, plusz az a küklopsz elnevezés... :lol:

 

A droid átalakító üzemnek volt feelingje rendesen, ahogy csak száguldoztak a frissen készített R-sorozatú egységek a futószalagról. Gubacher egy tipikus őrült doki, vicces volt ahogy áhítattal beszélt a droidok új felszereléseiről. Szegény M5-BZ-t "kibelezték", viszont nagyon pofás lett a fejében kialakított "parancsnoki központ". Itt kezdődött a legabszurdabb poén, mégpedig hogy WAC állandóan tizedesnek hívja az ezredest (oké, hogy a két angol szó hasonlít de akkor is mekkora szemét már. Plusz még egy alkalommal századosnak is nevezte. Nomeg egy kicsit szívügyének tartotta megemlíteni azt hogy ő nem asztromech) Mondjuk az ezredes is elnevezte Küklopsznak WAC-ot :D

Kettejük "konfliktusa" a végén szépen feloldódott azért. :) Mind a ketten megtalálták a megfelelő elnevezési formát.

 

A szepi flotta impozáns látvány volt, a hajóik színe-javával. Feltűnt nektek a többször felbukkanó szeparatista festéssel ellátott Gozanti cirkáló? :)

WAC-tól elég buta húzás volt ütköztetésre beállítani a hajót, még jó hogy vonósugárba fogták őket :facepalm: Itt szó szerint lehülyézte az ezredes WAC-ot.

Igaza is volt! Még jó, hogy nem lőtték szét őket. :facepalm:

 

Kicsit megsajnáltam Gascont amikor kihúzták belőle, hogy a geonosisi csatában valójában csak a térképekkel volt dolga, és nem harcolt szó szerint a csatában, hisz csak stratégiai feladatai voltak. Viszont ahogy csak a saját érdemeiről beszélt, kicsit rövidlátásra utal, hisz ott teljesen a droidoktól függött. R2 ezt elégelte meg és szépen ki is nyitotta az ajtót, ezt szintén elvárhattuk a kis ezermesterünktől :) A nagy vita az akció folytatásáról a droidok és az ezredes részéről felállított feltételekkel szintén humoros kis rész volt, de aztán csak dűlőre jutottak egymással.

Ez tényleg szomorkás jelenet volt. Kiderült, hogy Gascon -t most is csak a mérete miatt vetették be, és a múltban semmiféle hőstettet nem hajtott végre. Egyszerűen briliáns stratéga.

 

Vicces volt, ahogy Gascon először Pinkynek majd átjavítva magát Cutienak szólította QT-KT-t.

Ez nekem is feltűnt, jót mosolyogtam rajta. :)

 

Az mekkora volt már, amikor a taktikai droid azt mondta, "Kezeket fel" és R2 úgy is tett :D Nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet is tud.

Az egyik legviccesebb pillanat volt. :lol: :lol:

 

Érdekes volt, hogy miután R2 lefejezte a taktikai droidot, még mindig riasztani tudott a megmaradt vezetékeinek köszönhetően.

Nem szakadt le teljesen a feje, ha jól emlékszem egy kábellel azért még csatlakozott.

 

Egyébként nagyon bajtársias volt R2-tól, hogy úgy döntött, magukkal viszik M5-t is.

Engem mindig csodálattal tölt el, ha gépek "érzéseket" mutatnak. A dolog pikantériája, hogy itt épp a gép mutatott példát az élőlénynek, emberségből.

 

Szerintem bájos kis rész volt. A legelején komolyan gondolkodtam rajta, hogy vajon az írók szívtak valamit mielőtt ezt kitalálták? Az a perverz robotokat fogdosó és feljavító lény egy kicsit sok(k) volt. :D

Ez nekem is eszembe jutott. :D De lehet, hogy a "crack" miatt lett ennyire élvezhető. :D

 

A bajtársiasság és az egész rész üzenete is rendben van, miszerint nem alábecsülni senkit, a "tápláléklánc alján lévők" is tudnak diadalt aratni.

Szerintem van benne jócskán mondanivaló a gépekről is. :)

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Gascon biztos, hogy nagy stratéga, ellenben nem akkora harcos, mint esetleg a rész elején sugallták.

Lehet, de egy biztos, a szíve a helyén van. Azért a maga mindössze 30 centijével fegyvertelenül nekiugrani egy szuper taktikai droidnak nem kis bátorságra vall.

Edited by KisKósa
Link to comment
Share on other sites

Egy szóval se mondtam, hogy besz*ri lenne. Csupán a háború nem az ő méreteihez illeszkedik. :)

Az is igaz. :) Azért így ember szemmel mókás lenne végignézni egy háborút mondjuk Gascon népe és a Patitite Pattuna lakói között. Olyan, jelentéktelennek tűnne, pedig a saját háborújuk is elhanyagolható a Galaxis méreteihez képest. Hmmm, micsoda filozofikus gondolatok ezek. >.<

Link to comment
Share on other sites

Jobban bejött mint a lázadós részek. Nagyon kellemes, szórakoztató rész volt. WAC-et nagyon bírtam de közben arra gondoltam, ha ugyanezeket a műeséseket JarJar mutatta volna be akkor eléggé ideges lennék, így viszont működtek. Az ezredes karaktere annyira nem jött be, de a végére megszerettem. Imádtam ahogy a végén csak úgy "kisétáltak" a hajóról. Viszont a csatát a droidokkal kicsit megbonyolíthatták volna, mert bár tudom hogy a kapitány nem sokban különbözik a többi droidtól de azért lehetett volna kicsit keményebb. 7/10.

Ui. a felkészítés még nagyon állat volt. Ez a doktor ahogy felszerelte őket, hát egy állat volt. Remek volt a hang hozzá, igazi eszelős, de brilliáns karaktert hoztak létre vele.

Edited by kudar
Link to comment
Share on other sites

Olyan volt ez a rész, mint egy frissítő tavaszi zápor, üdítő. :D Nagyon szórakoztató volt látni a droid D osztag küldetését, apró de annál öntudatosabb vezetőjükkel együtt. Nem semmi volt, ahogy sorban masíroznak először a saját hajójukon aztán meg az ellenségén, miközben egy pattogós harci indulóra emlékeztető zenei téma hallható, ez már megadta az alaphangulatot. :) Ahogy felszerelte őket Mr. Gubacher .. tisztára mint egy Bond filmben. A figura jól hozta a kissé őrült tudós karakterét. :) A prímet WAC, az ezredes és persze R2 vitte, utóbbi rendes szokása szerint keveset "beszélt", de annál inkább cselekedett, sokat köszönhettek neki. Amikor feltette a kezét, az óriási volt. :D

WAC szószátyársága vetekszik Thripio-éval, amelyhez ráadásul egy jó nagy adag kezdeményezőkészség és önbizalom is társult, vicces karaktert alkottak belőle, jópofa volt nagyon, ahogy szívózott az ezredessel, s mint kiderült szándékosan. A kis "veterán" meg utólag csak kiérdemelte a háborús hős titulust, kiderült, hogy nem csak nagy mellénye van, de bátorsága is, és egész jól levezényelte az akciót.

Ötletes és vidám rész volt, jó szövegekkel és jól eltalált karakterekkel. :)

Link to comment
Share on other sites

Összességében tetszett a rész, még ha az 5. évadban kicsit furcsa is egy ennyire komolytalan epizód.

 

Végre láthattuk Neyo parancsnokot. Hogy a fenébe bírta ki eddig WAC karattyolását? :D Egyébként is idegesítő ez a droidtípus, de WAC-47 személyisége erre még jócskán rá tesz. Aki programozta, biztos Neyót akarta megszívatni, másra nem tudok gondolni. :D Örültem Windu felbukkanásának is, kiváncsi vagyok, miket gondolhatott magában amikor a kis droid késve érkezett meg. :) A háttérben jelen volt egy anx is, azt hiszem ennek a fajnak ez a debütálása a sorozatban. Remélem, a Jedi még szerepelni fog valamikor, különben nem kapott volna nevet... szerintem. Aayla Secura szintén jelen volt. Amikor a Jedik elhagyták a termet, tetszett Anakin gesztusa Artu felé, ahogy megsimogatta a droid kobakját. Hát igen, a kettejük közti viszony nem az a szokványos ember-droid kapcsolat.

 

Gascon személyében egy új fajt is megismerhettünk, aminek én kimondottan örülök. Egyáltalán nem tartom túlzásnak, hogy egy 30 centis kis csiga is elérhet fpntos katonai pozíciót a Köztársaságon belül. Méreteit meghazudtolva hamar átvette az irányítást. :D Az pedig, hogy fizikailag nem vett részt a geonosisi csatában, nem jelent semmit. Katonai stratégaként nem is az a dolga, és így is nagy felelősség lehetett a vállán, amikor a térképet elemezve utasításaival mozgatta a csapatokat. Ez a világháborúkban sem volt másképp, a különböző vezérezredesek gond nélkül küldtek százezreket a halálba egyes hibás döntéseikkel.

 

A szeparatista zászlóshajón történtek összességében tetszettek, mégha most a B2-sekből is sikerült hülyét csinálni a készítőknek. BZ-t sajnáltam, de szerencsére nem hagyták ott, még meg lehet javítani. Jó volt a harc a súlytalanság állapotában, Gascon megmutatta, hogy nem szabad lebecsülni. Tetszett hogy a szuper taktikai droid még utoljára leadott egy vészjelzést. Persze a C-blokkba igyekvő droidok nem gondolták volna, hogy nem mások, mint droidok szabotálják a munkájukat. :D

 

Végül is ez most egy trilógia első része? El sem tudom, képzelni, miről is szólna a következő két rész, bár azért az említett Grievous-hadjárattal lehet összefüggésben.

Értékelésem: 6/10

Edited by Nute Gunray
Link to comment
Share on other sites

A humorizáló részek közül ez volt eddig a legjobb. WAC, Gascon tizedes ezredes, és az asztro társulat, nem lehet őket fapofával nézni és nem szeretni. És még kaptunk új hajót is. Sokat mondjuk nem lehet róla írni, hiszen a sztori nem volt nagy, de hát ez nem is erre lett kitalálva, hanem húsz percnyi mókázásra. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information