Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Piák, kaják, cigik - avagy, hogy (ne) tedd tönkre magad

Milyen sört iszol? 73 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen sört iszol?

• Dreher
      2
    • Arany Ászok
      5
    • Borsodi
      2
    • Stella Artois
      1
    • Soproni
      9
    • Schlossgold
      0
    • Amstel
      0
    • Gösser
      2
    • Holsten
      0
    • Kaiser
      0
    • Szalon
      1
    • Becks
      1
    • más...
      17
    • nem fogyasztok sört
      32

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Pedig jó is az!

"International day" volt tavasszal és a spanyol hallgatók ilyet kóstoltattak. Dinnyével, ananásszal, eperrel, meg ami még a kezük ügyébe került. :D

Hozzászólás ideje:
Kellemetlen élmény vagy hirtelen elhatározás?

Inkább az előbbire tippelnék :P A vodkával voltam hasonlóan, kb. 10 évig tartott, azóta elmúlt, és azt is megiszom. A hétvégén barátnőm tanítgatott felest inni :D Főleg elméletben, de egy fél kis pohár házit benyaltunk gyakorlat gyanánt is :D Megvallom őszintén, így teljesen iható a pálinka :P

Hozzászólás ideje:
Inkább az előbbire tippelnék :P A vodkával voltam hasonlóan, kb. 10 évig tartott, azóta elmúlt, és azt is megiszom. A hétvégén barátnőm tanítgatott felest inni :D Főleg elméletben, de egy fél kis pohár házit benyaltunk gyakorlat gyanánt is :D Megvallom őszintén, így teljesen iható a pálinka :P

A páleszt gyorsan le kell húzni.Legalábbis én úgy szoktam.

Hozzászólás ideje:
:D Édes, ezért itatja magát, majd jó félóra múlva üt, de akkorát, mint Papp Laci Helsinkiben! A pálesszel semmi bajom ,lehet hogy a töményet jobban állom, mint az ilyen löttyöket? :D
Hozzászólás ideje:
A páleszt gyorsan le kell húzni.Legalábbis én úgy szoktam.

Ugyanezt mondta a barátnőm is :P Ő úgy lehúz egy felest, mint a pasik :D

Szerintem a sangria nem a lötty kategória, csak hát más, mint a szőlőbor. Ismerek jó pár srácot, akik eléggé szeretik :D

Hozzászólás ideje:
A pálinkánál még alap, hogy utána nem szabad egyből ráinni valamit mert az aromájának annyi.

Na nálam nem. :( Órák múlva is érzem, ha böfögök. Ezért nem is iszom meg.

Ez a Sangria nem lehet rossz itóka. :( Amolyan igazi "észnél légy, mennyit iszol", mint a nagybátyám meggybora. :)

Hozzászólás ideje:
Gyoka, szerintem olyan lehet, mint az a meggybor :(

Akkor fincsi! :( Az a meggybor vágott már földhöz olyanokat is, akiknek napi 3-4 liter meg sem kottyant a szőlő levéből. :)

Hozzászólás ideje:
Akkor fincsi! :) Az a meggybor vágott már földhöz olyanokat is, akiknek napi 3-4 liter meg sem kottyant a szőlő levéből. :)

Na ezt meg kéne kóstolni. :)

Hozzászólás ideje:
Akkor fincsi! :) Az a meggybor vágott már földhöz olyanokat is, akiknek napi 3-4 liter meg sem kottyant a szőlő levéből. :D

Az édes szesz eleve jobban hat, én úgy tudom. :)

Én szeretem a Sangriát, de narancslével, vagy bólénak sok gyümölccsel. :) Nna attól is jól fejre lehet állni. :D

Hozzászólás ideje:

Jagermeistert igyatok.Attól lehet igazán beállni.Finom és édes, és nem veszed észre a hatás csak a fél liter után jön.

Hozzászólás ideje:
Jagermeistert igyatok.Attól lehet igazán beállni.Finom és édes, és nem veszed észre a hatás csak a fél liter után jön.
Szerintem az Unicum Next hasonló kategória. :)
Hozzászólás ideje:
Mármint berúgás céljából? :)
Nem. Élvezet céljából. :D

Háát... tekintve, hogy az ízlésünk mennyire különbözik, Pildinek hajlamosabb vagyok hinni :D
:D No kíváncsian várom az ítéletedet. Mostanában úgy is szoktál pityizálni. :D :D
Hozzászólás ideje:
Háát... tekintve, hogy az ízlésünk mennyire különbözik, Pildinek hajlamosabb vagyok hinni :D
Végül is tényleg hasonlóak, kis különbséggel, talán a Jéger nem annyira édes, meg kicsit más az íze (biztos nem ugyanazok a gyógynövények vannak bennük). :) És én igazából nem tettem preferencia sorrendet köztük. :D
Hozzászólás ideje:
:D No kíváncsian várom az ítéletedet. Mostanában úgy is szoktál pityizálni. :):D

Az nem mostanában lesz, mivel néha egy kevés bort iszok csak, sört már nyár óta nem is ittam. Majd egyszer valamikor a távoli jövőben :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem az Unicum Next hasonló kategória. :)

Csatlakozom az előttem szólóhoz (még jó, az Unicum családi márka :D ). Amúgy a Jéger is jó (berúgás céljából talán annyiból jobb is, hogy másnap kevésbé érzed úgy, hogy baltával hasogatják a fejed... Unicumnál ez már aznap jelentkezik), nem olyan erős az íze. Én az előbbit szoktam "csak úgy" iszogatáshoz, az utóbbit meg bulik előtt inni, mint alapozót.

Hozzászólás ideje:

Szerencsére én még sose semmi után nem éreztem másnaposnak magam és nem fájt a fejem :) Még régen akkor sem, ha egyébként tényleg sokat ittam. Viszont manapság nem is próbálkozom azzal, hogy ez még mindig így van -e :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.