Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Kijött a pénteki becslés a Boxofficemojo -ra. 120.5 millió dollár. Természetesen ezzel egy rakat rekordot megdöntött. Szinte biztosnak tűnik, hogy a Jurrasicc World hétvégi rekordját is túlszárnyalja, decemberben! Ez már 3 rekord a Mojo-n. Legjobb nyitónap Legjobb Péntek Leggyorsabb 100M$ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hét rekordot ír. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hét rekordot ír. Igen de én 120-re értettem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. 250 milliós Worldwide start. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Péntekig? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Ezek a számok magukért beszélnek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Álljunk meg. Még szombat este van. A hétvégi eredmények hétfőn fognak jönni. Az USA-ra leszek kiváncsi, hogy megdönti-e a Jurrasic World 208-as rekordját. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. A Box office Mojo szerint 238.000.000-nál jár az USA-ban az első 3 nap alatt és 517.000.000-nál nemzetközi szinten. Mondjuk aki otthon van ezekben, az elmondhatná, hogy mi alapján jött ki már vasárnapra is a szám, amikor a szombati is most érkezett meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. A hétvégi számokat magyar idő szerint mindig vasárnap késődélután teszik közzé. Az előfoglalások, a szombati és a pénteki adatok alapján elég pontos becslések készülnek. Ilyenkor pár millió eltérés lehet csak a végleges adatok között (amik majd hétfőn látnak napvilágot). Óriási blama lenne ha jelentős mértékben alacsonyabb lenne a végleges szám úgyhogy a Disney szerintem biztosra ment. Még az is lehet hogy ez alacsonyabb mint a végleges adat. Egyébként meg: Hurrá, megvan az első hétvégi rekord! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Azért emberek, ez nagyon durva!!! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Pedig Kínában még csak januárban fogják bemutatni! Döbbenet hogy nélkülük is megvan a fél milliárd dollár nemzetközi szinten.... három nap alatt! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. (szerkesztve) Ez... ez nagyon kemény! Alig hiszem el! Volt már ilyen emberek? Ez hihetetlen!!! Tudtam, hogy nagyot fog kaszálni, de hogy ekkorát? Ez valami elképesztő! :D Szerkesztve: 2015. December 20. - Darth Riddick Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Szerintem az Avatar összbevételi rekordja is megy a levesbe... Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Ha ez így megy tovább, a Lucasfilmnél jövő héten elkezdik keresni az írókat a 4. trilógiához. Tudta mindenki, hogy ez egy aranybánya, de azért ez tényleg nagyon komoly... Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Én most, hogy sorra dőlnek a rekordok, büszke vagyok a rajongótársaimra világszerte, nem semmi, hogy ilyet decemberben össze tudunk hozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Űrbéli számok ezek, de tegyük a szívünkre a kezünket. Nagyon megérdemli! Egyszerűen zseniális ez a film! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Magyar hétvégi számok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Te jó ég! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Majdnem 12-szer annyian mentek el itthon a Star Wars-ra, mint az azt követő filmre a toplistán. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Az igazi próbatétel az lesz, mennyit fog visszaesni a nézettség. Pontosabban az, aki megnézte, de nem jött be neki (rengetegen vannak), azok kiesett második nézése gerjeszt-e valódi visszaesést a bevételben. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Nekem elég sok olyan ismerősöm van, és egyáltalán nem SW-fanok, akik legalább még egyszer szándékoznak megnézni a mozit. Én nem várok nagy visszaesésre. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Az igazi próbatétel az lesz, mennyit fog visszaesni a nézettség. Pontosabban az, aki megnézte, de nem jött be neki (rengetegen vannak), Az az egy százalék? http://variety.com/2015/film/news/star-wars-the-force-awakens-twitter-reactions-1201666196/ Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. 9 millióval alábecsülték a hétvégi nyitót (238 volt még pár órája): http://www.boxofficemojo.com/movies/?page=main&id=starwars7.htm Worldwide adat: 528,966,675$ Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Az az egy százalék? Nem, az a 75%, akikkel én péntek óta beszéltem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Jajjj megint jön a baráti kör? Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Jajjj megint jön a baráti kör? Most mit csináljak, ha élőben is kell kommunikálnom emberekkel??? Arról meg végképp nem tehetek, hogy felhívnak engem - mint SW rajongót - és kiöntik a lelküket??? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. 9 millióval alábecsülték a hétvégi nyitót (238 volt még pár órája): http://www.boxofficemojo.com/movies/?page=main&id=starwars7.htm Worldwide adat: 528,966,675$ Így akkor hazavágta a Jurassic Wolrd -öt is nemzetköziben. R2. Sajnos ez a film nem fog bukni akár hogy szeretnéd. Megértem ha nem jön be de kár itt armageddont vizionálni mert pár haverodnak nem tetszett. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Most mit csináljak, ha élőben is kell kommunikálnom emberekkel??? Arról meg végképp nem tehetek, hogy felhívnak engem - mint SW rajongót - és kiöntik a lelküket??? Az én baráti körömnek se tetszett, de úgy látszik, csak pechesek vagyunk. Legalábbis worldwide szinten nagy átlagban magas a tetszési index. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. R2. Sajnos ez a film nem fog bukni akár hogy szeretnéd. Megértem ha nem jön be de kár itt armageddont vizionálni mert pár haverodnak nem tetszett. Honnan veszed hogy én azt szeretném? Mondtam valaha? Szeretné a rosseb. Örülök neki, hogy sikeres, annak meg különösen, hogy Neked/Nektek tetszik - nekem soha nem lesz a kedvenc SW filmem, ennyi. Teljesen más szemszögből, más érzelmi motivációval, más háttérrel ültem neki, s ez okozta a különbséget. Ettől még nem kell azt hinni, hogy azt kívánom, bukna meg. Nem fog, s ez jó. Viszont már kezdek kételkedni az Avatar trónfosztásában. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.