Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Kijött a pénteki becslés a Boxofficemojo -ra. 120.5 millió dollár. Természetesen ezzel egy rakat rekordot megdöntött. Szinte biztosnak tűnik, hogy a Jurrasicc World hétvégi rekordját is túlszárnyalja, decemberben! Ez már 3 rekord a Mojo-n. Legjobb nyitónap Legjobb Péntek Leggyorsabb 100M$ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hét rekordot ír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hét rekordot ír. Igen de én 120-re értettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. 250 milliós Worldwide start. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Péntekig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Ezek a számok magukért beszélnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Álljunk meg. Még szombat este van. A hétvégi eredmények hétfőn fognak jönni. Az USA-ra leszek kiváncsi, hogy megdönti-e a Jurrasic World 208-as rekordját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. A Box office Mojo szerint 238.000.000-nál jár az USA-ban az első 3 nap alatt és 517.000.000-nál nemzetközi szinten. Mondjuk aki otthon van ezekben, az elmondhatná, hogy mi alapján jött ki már vasárnapra is a szám, amikor a szombati is most érkezett meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. A hétvégi számokat magyar idő szerint mindig vasárnap késődélután teszik közzé. Az előfoglalások, a szombati és a pénteki adatok alapján elég pontos becslések készülnek. Ilyenkor pár millió eltérés lehet csak a végleges adatok között (amik majd hétfőn látnak napvilágot). Óriási blama lenne ha jelentős mértékben alacsonyabb lenne a végleges szám úgyhogy a Disney szerintem biztosra ment. Még az is lehet hogy ez alacsonyabb mint a végleges adat. Egyébként meg: Hurrá, megvan az első hétvégi rekord! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Azért emberek, ez nagyon durva!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Pedig Kínában még csak januárban fogják bemutatni! Döbbenet hogy nélkülük is megvan a fél milliárd dollár nemzetközi szinten.... három nap alatt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. (szerkesztve) Ez... ez nagyon kemény! Alig hiszem el! Volt már ilyen emberek? Ez hihetetlen!!! Tudtam, hogy nagyot fog kaszálni, de hogy ekkorát? Ez valami elképesztő! :D Szerkesztve: 2015. December 20. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Szerintem az Avatar összbevételi rekordja is megy a levesbe... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Ha ez így megy tovább, a Lucasfilmnél jövő héten elkezdik keresni az írókat a 4. trilógiához. Tudta mindenki, hogy ez egy aranybánya, de azért ez tényleg nagyon komoly... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Én most, hogy sorra dőlnek a rekordok, büszke vagyok a rajongótársaimra világszerte, nem semmi, hogy ilyet decemberben össze tudunk hozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Űrbéli számok ezek, de tegyük a szívünkre a kezünket. Nagyon megérdemli! Egyszerűen zseniális ez a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Magyar hétvégi számok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Majdnem 12-szer annyian mentek el itthon a Star Wars-ra, mint az azt követő filmre a toplistán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Az igazi próbatétel az lesz, mennyit fog visszaesni a nézettség. Pontosabban az, aki megnézte, de nem jött be neki (rengetegen vannak), azok kiesett második nézése gerjeszt-e valódi visszaesést a bevételben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Nekem elég sok olyan ismerősöm van, és egyáltalán nem SW-fanok, akik legalább még egyszer szándékoznak megnézni a mozit. Én nem várok nagy visszaesésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Az igazi próbatétel az lesz, mennyit fog visszaesni a nézettség. Pontosabban az, aki megnézte, de nem jött be neki (rengetegen vannak), Az az egy százalék? http://variety.com/2015/film/news/star-wars-the-force-awakens-twitter-reactions-1201666196/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. 9 millióval alábecsülték a hétvégi nyitót (238 volt még pár órája): http://www.boxofficemojo.com/movies/?page=main&id=starwars7.htm Worldwide adat: 528,966,675$ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Az az egy százalék? Nem, az a 75%, akikkel én péntek óta beszéltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Jajjj megint jön a baráti kör? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Jajjj megint jön a baráti kör? Most mit csináljak, ha élőben is kell kommunikálnom emberekkel??? Arról meg végképp nem tehetek, hogy felhívnak engem - mint SW rajongót - és kiöntik a lelküket??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. 9 millióval alábecsülték a hétvégi nyitót (238 volt még pár órája): http://www.boxofficemojo.com/movies/?page=main&id=starwars7.htm Worldwide adat: 528,966,675$ Így akkor hazavágta a Jurassic Wolrd -öt is nemzetköziben. R2. Sajnos ez a film nem fog bukni akár hogy szeretnéd. Megértem ha nem jön be de kár itt armageddont vizionálni mert pár haverodnak nem tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Most mit csináljak, ha élőben is kell kommunikálnom emberekkel??? Arról meg végképp nem tehetek, hogy felhívnak engem - mint SW rajongót - és kiöntik a lelküket??? Az én baráti körömnek se tetszett, de úgy látszik, csak pechesek vagyunk. Legalábbis worldwide szinten nagy átlagban magas a tetszési index. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. R2. Sajnos ez a film nem fog bukni akár hogy szeretnéd. Megértem ha nem jön be de kár itt armageddont vizionálni mert pár haverodnak nem tetszett. Honnan veszed hogy én azt szeretném? Mondtam valaha? Szeretné a rosseb. Örülök neki, hogy sikeres, annak meg különösen, hogy Neked/Nektek tetszik - nekem soha nem lesz a kedvenc SW filmem, ennyi. Teljesen más szemszögből, más érzelmi motivációval, más háttérrel ültem neki, s ez okozta a különbséget. Ettől még nem kell azt hinni, hogy azt kívánom, bukna meg. Nem fog, s ez jó. Viszont már kezdek kételkedni az Avatar trónfosztásában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.