Ugrás a kommentre

J.R.R. Tolkien könyvei, és a hozzájuk kapcsolódó művek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Néhány újabb promókép is felszínre került.

tauriel.jpg

tauriel_legolas.jpg

Egy Bard nevű fazon.

bard.jpg

bard2.jpg

csapat.jpg

Hozzászólás ideje:

Szívesen! :)

A tündekircsi az őt szerepeltető képen eléggé unszimpatikus nekem. Mondjuk a többi képen is az amiken rajta van. Hátha a filmben szimpibb lesz.

Hozzászólás ideje:

Ki fog derülni decemberben. Még és sem tudom, hogy vajon mivé alakult az adaptálás folyamán az eredeti karakter :) A képeken elég morcos, és a első rész elejei "bemutatkozása" sem volt éppen mosolygós.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Szilmarilok

Mit is mondhatnék, a könyv bő második fele olyan szinten tetszett, hogy alig bírtam letenni. Elképesztően jó volt. És nem semmi, hogy milyen szinten adott hozzá infókat a sztorihoz! Nagyon élveztem! Szerintem nemsokára újra is fogom olvasni!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2013. 09. 19. - 16:52, Darth Riddick írta:

A Szilmarilok

Mit is mondhatnék, a könyv bő második fele olyan szinten tetszett, hogy alig bírtam letenni. Elképesztően jó volt. És nem semmi, hogy milyen szinten adott hozzá infókat a sztorihoz! Nagyon élveztem! Szerintem nemsokára újra is fogom olvasni!

Igazán örülök, hogy ennyire tetszett :) Régebben többször újra elolvastam, de már évek óta nem vettem elő. Azt hiszem, ideje lesz ismét neki futni, egyik legjobb könyvélményem (minden általam olvasott könyvet beleértve) :)

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:

Én meg végeztem a Hobbit újraolvasásával.

Most is végig lekötött, és az utolsó 100 oldal csak úgy repült.

Megnézve a Smaug pusztasága trailert, azért Peter Jackson szépen felturbózta az eseményeket.

Már amikor a hordókban folydogálnak, ott is akció lesz a javából :P

2013. 09. 20. - 13:16, MissKarrde írta:

Igazán örülök, hogy ennyire tetszett :) Régebben többször újra elolvastam, de már évek óta nem vettem elő. Azt hiszem, ideje lesz ismét neki futni, egyik legjobb könyvélményem (minden általam olvasott könyvet beleértve) :)

Nem fogalmaztam jól. A könyv első fele is tetszett, de a második fele sokkal eseménydúsabb és érdekesebb volt számomra. Összességében az egész könyv kiváló, és nagyszerű élményt nyújtott. Egészen más lesz ezen ismeretek birtokában újranézni a filmeket. :)

Azért volt egy pár dolog, mikor néztem nagyokat:

Szerkesztve: - Darth Riddick

Riddick, hozzátéve a lentiekhez A Szilmarilok kapcsán.

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:

Egy sajnálatos háttérinfó a magyar szinkronról... :(

A szinkronrendező a "Makay Sándort Bilbó magyar hangjának A hobbit filmekben!" petíció aláíróinak írta:

"Makay Sanyi bácsi munkáját nagyra becsültem a Gyűrűk Ura szinkronizálása során, ezért én is szerettem volna, ha a Hobbit filmekben ő lehetett volna az öreg Bilbo magyar hangja. El is kezdtem vele a felvételeket, de hosszas, mindkettőnk számára szenvedelmes munka után arra a véleményre jutottam, hogy sem Sanyi bácsi értékes művészi munkáinak emlékét, sem az új produkciót nem szeretném beárnyékolni egy hallhatóan és érezhetően fáradt és dekoncentrált előadás közzétételével. Miután a forgalmazó is így látta helyesnek, az öreg Bilbo szerepét Fodor Tamással vettük fel újra, s bízom benne, hogy a nézők számára is szerethető módon alkotta újra a figurát. Sanyi bácsit telefonon értesítettem a döntésről, amit szomorú belátással fogadott el. Neki is nehéz lehet megélnie, hogy a súlyosbodó betegségek lassacskán nem csak az önálló mozgás, de a tiszta beszéd és a játék lehetőségét is elveszik tőle. Bárcsak játszhatna, rajzolhatna, ezermesterkedhetne, dolgozhatna és szinkronizálhatna úgy, mint régen!

Szeretettel és tisztelettel

Csörögi István"

Beorn medve pofázmánya után az emberit is megmutatták:

beorn.jpg

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.