Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 11. Hozzászólás ideje: 2013. Február 11. (szerkesztve) Megkezdődik a jelölési szezon! Az alábbiakban olvashatjátok a részleteket, időtartamra lebontva. A jelöléseket ezúttal Dzséjt összesíti, a szavazást pedig én koordinálom. Remélem minél többen fogtok jelölteket állítani! Ne feledjétek, minden kategóriába hat indulót kell jelölni, melyekből kikerülnek majd azok, akiket a szavazásnál pontozni lehet. A jelöléseket a retawpirx@freemail.hu címre küldjétek. Köszönjük! A jelölés időtartama: Március 4-13. Az idei kategóriák a következők: LEGJOBB EPIZÓD LEGJOBB FŐSZEREPLŐ /aki(k) egy történetben meghatározó szerepet játszott(ak)/ LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ LEGJOBB IDEGEN KARAKTER LEGJOBB SZÖRNY LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ LEGJOBB ŰRJÁRMŰ LEGJOBB PÁRBAJ LEGJOBB CSATA LEGJOBB BOLYGÓ LEGJOBB KLÓNKATONA LEGJOBB NEGATÍV KARAKTER LEGJOBB ZENE LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG LEGJOBB JEDI LEGJOBB DROID Szerkesztve: 2013. Március 3. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Beindult a jelölési szezon, alább olvashatjátok a részleteket! Hajrá! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Egy jelölő már tuti lesz. El is készítem a listát! Word-ben jó ugye? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerintem jó. De az is elég ha beírod simán a mailbe. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerintem jó. De az is elég ha beírod simán a mailbe. Oké. Egyébként idén elférne egy "legrosszabb jedi" kategória is a tanácstagok évadbeli teljesítménye miatt és egyebek... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hmmm, egy új kategória! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. A fejvadászok helyett jött be most ez. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. A fejvadászok helyett jött be most ez. Hmmm, értem. Mindenképp érdekesnek ígérkezik ez az a szavazás idén is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Valóban! Tavaly elég egyértelmű volt, hogy az Umbara szál tarolni fog. Idén viszont sokkal sűrűbb lehet a mezőny. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Valóban! Tavaly elég egyértelmű volt, hogy az Umbara szál tarolni fog. Idén viszont sokkal sűrűbb lehet a mezőny. Hát, itt is inkább az évad második fele fog tarolni, a legjobb epizód sorsa is a The Lawless és a The Wrong Jedi közül fog kikerülni, szerintem. Este szerintem majd összeírom a jelöltjeimet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Fontos: mindenki, aki beküldi a jelölteket, 24 órán belül visszajelzést kap mailben vagy itt a fórumon PM-ben. Ha az nem érkezik meg, akkor nem kaptam meg a jelölteket. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Én sem szakítok a hagyományokkal, idén is fogok jelölteket állítani. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Én is fogok jelölni, de lehet, hogy kérek majd hozzá egy kis segítséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Én is fogok jelölni, de lehet, hogy kérek majd hozzá egy kis segítséget. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Nekem lenne néhány kérdésem (én még ilyenben nem vettem részt): az idegen karakter, az azt jelenti, hogy nem emberi fajból származik (?), illetve a legjobb zenénél az epizódokat jelöljem, vagy a konkrét témát, ami éppen szólt (ez azért lehet kardinális kérdés, mert van olyan epizód, amiben több jó zene is van, amit külön-külön is lehetne jelölni) ? Még annyit, hogy ez a főszereplő, mellékszereplő kérdés pontosan mi alapján dől el, hogy ki minek számít? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Idegen karakter: aki nem ember. Zene: csak epizód kell. Főszereplő-mellékszereplő: erről majd Dzséjt ír bővebben. Egyébként jó móka lesz, majd meglátod. Nézd vissza az előző években mik voltak. Abból le tudod szűrni hogy is zajlik egy ilyen dzsembori. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. A mandalore-i ember? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. A mandalore-i ember ember. Mindenki ember, aki pöcre úgy néz ki, mint egy ember. Ha nem pörcre néz ki úgy, mert mondjuk a homlokán már pukli van, hegyes a füle vagy a fejéből csápok állnak ki, esetleg kék, zöld, sárga, hófehér a bőre, hosszú az ujja, három melle van, vagy Edgar zakót húz, esetleg kopoltyúval pislog, az nem ember. Főszereplő: az a szereplő vagy szereplők, aki vagy akik egy történet szálban központi szerepet tölt vagy töltenek be. Például, a Darth Maul szálban ilyen Darth Maul, de ugyanebben nem jelölhető főszereplőnek Obi-Wan, mivel a történet nem körülötte forog és nem is szerepel az egész sztoriban. A változtatást amúgy azért eszközöltük, mert a sorozat a szavazás kitalálása óta az epizódikus cselekményről átváltott a rövid történetszálakra, így nem igazán van létjogosultsága már epizódonként megítélni egy-egy főszereplőt. Példának okáért Obi-Wan jelölése unfair lenne, hiszen csak két epizódban játszott központibb szerepet, ami még egyetlen történetszálban is kevés. Mellékszereplő: ide lényegében azt jelöltök, akit akartok. a háttérszereplőktől a fent felsorolt szereplőkig, természetesen utóbbiak csak akkor, ha feltűntek más történetszálban is, de nem voltak központi karakterek (például R2). Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Értem, de akkor olyat lehet, hogy egy történetszálban két főszereplőt is jelölni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Ha a történetszálnak két főszereplője is van (mindegyiknek kettő vagy több van), és mindkettő tetszik, csak rajta. A lényeg, hogy a listán minden kategóriában hat jelölt szerepeljen. Apropó, kérnék mindenkit, hogy állítsa fel a hat jelöltet. Évről évre visszatérő probléma, hogy sokan nem jelölnek hatot, csak négyen, hármat, de olyanhoz is volt már szerencsénk, hogy kategóriánként egyet jelöltek (aki ilyet fog küldeni, azt nem fogom elfogadni). Ody-val meggyőződtünk róla, hogy minden kategóriában állítható hat jelölt, minimum. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Akkor jóformán Hondót is lehet főszereplőnek jelölni, nem? A Darth Maul szál esetén ugyan csak egy részben van központi szerepe és az Onderon szálban is csak cameózik, de a Young Jedi Adventure-ben elég prominens szerepe van, még ha a The Gatheringben nincs is benne... Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Szörnynek be lehet írni Savaget? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Akkor jóformán Hondót is lehet főszereplőnek jelölni, nem? A Darth Maul szál esetén ugyan csak egy részben van központi szerepe és az Onderon szálban is csak cameózik, de a Young Jedi Adventure-ben elég prominens szerepe van, még ha a The Gatheringben nincs is benne... Határeset. Szörnynek be lehet írni Savaget? Nem. A szörnyek kategória a kreatúrák kategóriája. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Dzséjt elküldtem a jelölteket a megadott e-mail címre Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Gascon ezredes és WAC főszereplőnek minősülnek? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Yep. Wilde, ha minden igaz, válasz mail ment is. Tök jó, már be is futott az első "csak egy jelölt kategóriánként" lista... Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Wilde, ha minden igaz, válasz mail ment is. Így igaz, megérkezett, köszönöm Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. No, bár tavaly lemaradtam, most már szerintem én is állítok jelölteket, bár oly remek volt az évad, hogy kell egy kis gondolkodási idő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Idő van bőven, nem kell elkapkodni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.