Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Ody, áruld el, mennyivel nyert? 43 pont előnnyel zárt Rex előtt.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Megérdemelt győzelem. Remélem még látjuk valamilyen SW műben.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Ahsoka vagy Obi-Wan. Remélem Ahsoka Nagyon megérdemelné, mégha hivatalosan ki is lépett. Szerkesztve: 2013. Április 6.12 éve - Werebazs
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Barriss ... ja ő nem került be, pedig csak ő látta mi is történik a Jedi Renddel
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Talán a legegyértelműbb kategória... De Ahsoka, különösen a zárószál tükrében meg is érdemli. Azért remélem, hogy a 2. Plo Koon lett.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Ahsoka vagy Obi-Wan. Remélem Ahsoka Én nagy Obi-fan vagyok, de most nincs esélye nyerni.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nagyon meg lennék lepve ha nem a legegyértelműbb diadal következne. Már csak akkor lehetne fölényesebb, ha mondjuk Ahsoka mellett Windu lett volna jelölve 5x.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Egyértelműen Ahsoka. Felmerném rá tenni a teljes SW gyűjteményem, de azért mégse teszem.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Fode: "For over a thousand generations the Jedi Knights were the guardians of peace and justice in the Old Republic. Before the dark times... Before TCW." http://www.youtube.com/watch?v=0fpp6UaLXcw
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nagyon meg lennék lepve ha nem a legegyértelműbb diadal következne. Már csak akkor lehetne fölényesebb, ha mondjuk Ahsoka mellett Windu lett volna jelölve 5x.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Talán a legegyértelműbb kategória... De Ahsoka, különösen a zárószál tükrében meg is érdemli. Azért remélem, hogy a 2. Plo Koon lett. Én azt sem értem, hogy Plo egyáltalán hogy került be a jelöltek közé, miközben szinte semmi szerepe nem volt? Adi Gallia hősi halála bezzeg nem volt elég a jelölésre. Szerkesztve: 2013. Április 6.12 éve - Werebazs
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Legjobb Jedi Ahsoka Tano 176p Meglepetésre csak 41 pontot vert Anakinra és Obi-Wan -ra. Ahsoka ezzel az évaddal végkép beírta magát az SW nagy könyvébe. Nem is lehetett kérdéses a győzelme.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Két togruta bemegy egy kocsmába. Upsz ez így leírva tényleg egy kicsit rasszos dolog.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Én azt sem értem, hogy Plo egyáltalán hogy került be a jelöltek közé, miközben szinte semmi szerepe nem volt? Adi Gallia hősi halála bezzeg nem volt elég a jelölésre. Egen...a jelölők így látták.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Legjobb Jedi Ahsoka Tano 176p Meglepetésre csak 41 pontot vert Anakinra és Obi-Wan -ra. Ahsoka ezzel az évaddal végkép beírta magát az SW nagy könyvébe. Nem is lehetett kérdéses a győzelme. :clap: Az amit ebben az évadban produkált nem is érdemelt ennél kevesebbet. Ezek szerint öt évadból háromban ő volt a Legjobb Jedi Szerkesztve: 2013. Április 6.12 éve - Werebazs
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Fode: Ashoka távollétében veszi át a díjat. Mióta elhagyta a Jedi Rendet, senki sem látta, bár azt beszélik, hogy még mindig Anakin Skywalkerrel játszik bújócskát. Csak most már életre-halálra.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.